mini dsp 2x4 Θόρυβος στο sub

Μηνύματα
623
Reaction score
1.061
Καλημέρα , από τότε που έβαλα το απλό mini dsp 2x4 ανάμεσα από ενισχυτή και sub (xtz12.17 edge) ακούγεται ένα στιγμιαίο χτύπημα στο sub, ακούγεται σαν τουτ τουτ , αυτο συμβαίνει όταν
α) ανοίγω κάποιο πρόγραμμα στο pc που έχω συνδεδεμένο στον ενισχυτή
β) πατάω παύση ή συνέχιση παρακολούθησης στο mpc hc ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής
Στις δυο παραπάνω περιπτώσεις η παρεμβολή είναι σχετικά χαμηλής έντασης , ακούγεται όμως καθαρά απ τη θέση ακρόασης .

γ) όταν ανοίγω ή κλείνω το φως του μπάνιου του σπιτιού (καμία σχέση το ένα δωμάτιο με το άλλο) , εκεί τρελαίνεται χτυπάει δυνατά , αρκετά δυνατά για να τρομάξουν όλοι στο σαλόνι .
Ένα βράδυ ανοιγόκλεινα το διακόπτη του μπάνιου αλλάζοντας θέσεις στο mini dsp μήπως μειωθεί το πρόβλημα , όχι μόνο δεν άλλαξε τίποτα αλλά όταν το έκανα 2-3 φορές συνεχόμενα έσβησε απότομα ο ενισχυτής τον οποίο είχα στο mute.

Τον άνοιξα αμέσως όλα δούλευαν καλά , ανησύχησα όμως με όλα αυτά που γίνονται . Είναι επικίνδυνες αυτές οι παρεμβολές για το sub ή τον ενισχυτή ? Εννοείται όσο δεν υπήρχε το mini dsp και ο ενισχυτής συνδεόταν απευθείας στο sub δεν ακουγόταν ποτέ τίποτα.
 

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.867
Reaction score
20.360
Θα σου πρότεινα να μιλήσεις με το support της miniDSP. Είναι πολύ εξυπηρετικοί.
 

Μηνύματα
93
Reaction score
142
σαν να εχει καπου θεμα γειωσης η γαλαβανικη απομονωση? το ειχα το προβλημα πριν χρονια απο οταν εβαλα στο συστημα εναν μικτη ψηφιακο ειδα κι επαθα ανοιγα τα ρολα των παραθυρων και εκοβε τελειως η μουσικη για 3 δευτερα η εκαναν δυνατο θορυβο τα ηχεια.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.311
Μηνύματα
2.858.165
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top