Mini projectors για προυσιάσεις

Reaction score
0
Γεια σας ,
ειμαι εκπαιδευτικός και θέλω να αγοράσω ενα mini-projector για να το συνδεω με το laptop μου και να δειχνω παρουσιάσεις στους μαθητες μου η αν μου παρουσιαζουν εκεινοι τις εργασιες τους . κοστος μεχρι 200Ευρω
τι προτεινετε?
ευχαριστω
Γιωτα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.370
Απάντηση: Mini projectors για προυσιάσεις

Είναι πολύ μικρό το ποσό που διαθέτεις.

Οι τιμές ξεκινάνε από 300-350€.

Εκτός αν βρεθεί μεταχειρισμένος.

Αν εννοείς με το Mini projectors κάποια μοντέλα τσέπης, δεν τα προτείνω καθόλου, γιατί πάσχουν από φωτεινότητα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.234

Στο δημοτικό σχολείο Ευόσμου Θεσ/νίκης έβαλαν 12 προβολείς σε 12 αίθουσες (και έπονται άλλοι 4)
Εγώ έκανα τις βάσεις οροφής.
Πήραν Epson S92 αν θυμάμαι καλά.
Τα πήραν 300 € το ένα και είναι για την σχολική χρήση μια χαρά.
Είναι με 3LCD η ανάλυση είναι τυπική 800Χ600 αλλά η φωτεινότητα του επαρκής ακόμη και με φως στην αίθουσα.
Νομίζω είναι καλή επιλογή.
Πάντως δεν συνιστώνται προβολείς DLP σε σχολείο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.251

Όντως οι προβολείς LCD, έχοντας συνήθως μεγάλη φωτεινότητα (απαραίτητη σε χώρους με υψηλό περιβάλλοντα φωτισμό), είναι καλύτερη επιλογή.

Έτσι κι αλλιώς το ζητούμενο δεν είναι η υψηλή ανάλυση, ή η σωστή χρωματική συμπεριφορά, αλλά το μέγεθος της εικόνας και η επαρκής φωτεινότητα, ειδικά στα χρήματα που αναφέρετε.

Reaction score
0

Ευχαριστώ για την απάντηση,
όντως στο μυαλό μου είχα μοντέλα τσεπης που τα εψαξα στο amazon αλλα τελικα ολα είχαν θεμα με την φωτεινότητα -επρεπε να ειναι εντελως σκοτεινο το δωματιο για να αποδώσουν.
Αυτό που έχω εγω στο μυαλό μου ειναι ένας προβολεας που θα τον έχω στην τσαντα μου και θα μπορώ να τον πηγαινοφέρνω μεταξύ σχολείου-σπιτιου.
Οπότε μάλλον θα ανεβασω budget... στα 300Ε -
χαιρετω
Γιωτα

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.251

Ο προβολέας που σας πρότεινε ο Μιχάλης είναι ελαφρύς (2,3 κιλά), μαζεμένος σε διαστάσεις και δίνεται με τσάντα μεταφοράς. Δεν ξέρω όμως αν χωράει στην τσάντα σας.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του:

http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=35828&pcode=SHOW_PROD35828

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.647
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale