- Reaction score
- 0
Πωλειται το Μιο α701 με περασμενο αυθεντικο το Destinator 7 με τους τελευταιους Ελληνικους χαρτες που υπαρχουν. Εγγυηση εχει τελειωσει καθως το εχω χρονια αλλα βρισκεται σε εξαιρετικη κατασταση διοτι το ειχα μονο για πλοηγο κι ουτε καν εβαλα ποτε σιμ καρτουλα και το ειχα στο αμαξι.
Μαζι δινονται τα δισκακια του, η δερματινη θηκη, 2 πενακια, η βαση κι ο φορτιστης αυτοκινητου. Η καρτα που εχει μεσα ειναι η microSD 128 MB και εχω περασει το πιο καινουριο firmware.
Οσον αφορα το destinator, ειναι στη τελευταια εκδοση, οπως κι οι χαρτες, ολα αυθεντικα, θα παρετε "κλειδια", usernames κλπ και μπορειτε μελλοντικα να κανετε κι εσεις τις αναβαθμισεις σας.
Τιμουλα 150€.
Προτιμω απο Αθηνα.
Μαζι δινονται τα δισκακια του, η δερματινη θηκη, 2 πενακια, η βαση κι ο φορτιστης αυτοκινητου. Η καρτα που εχει μεσα ειναι η microSD 128 MB και εχω περασει το πιο καινουριο firmware.
Οσον αφορα το destinator, ειναι στη τελευταια εκδοση, οπως κι οι χαρτες, ολα αυθεντικα, θα παρετε "κλειδια", usernames κλπ και μπορειτε μελλοντικα να κανετε κι εσεις τις αναβαθμισεις σας.
Τιμουλα 150€.
Προτιμω απο Αθηνα.