MIRROR'S EDGE

Reaction score
0
Το νοίκιασα τυχαία από το video club και 3 μέρες τώρα είμαι κολημένος με το χειριστήριο στα χέρια .. Μοναδικά γραφικά σε περιβάλλον αλα ¨RUN LOLA RUN¨ με φοβερό gameplay σε first person..
Πολύ καλό +++

http://www.youtube.com/watch?v=2N1TJP1cxmo

Reaction score
62
Το νοίκιασα τυχαία από το video club και 3 μέρες τώρα είμαι κολημένος με το χειριστήριο στα χέρια .. Μοναδικά γραφικά σε περιβάλλον αλα ¨RUN LOLA RUN¨ με φοβερό gameplay σε first person..
Πολύ καλό +++

http://www.youtube.com/watch?v=2N1TJP1cxmo
Πρέπει να παίζει πολύ και το sixaxis ε??

Reaction score
7
Το παίζω στον υπολογιστή.Συνεχής η δράση.Πρωτοποριακό για τα δεδομένα της κατηγορίας.Mου αρέσει πολύ η μουσική που έχουν βάλει και το όλο στυλάκι που μοιάζει με anime.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: MIRROR'S EDGE

Πρέπει να παίζει πολύ και το sixaxis ε??
παίζει αρκετά όταν χρειάζεται να κάνεις ισορροπία πάνω σε δοκούς..

Το καλύτερό μου βέβαια είναι όταν κλέβω απο τους κακούς κανένα όπλο και το game μεταμορφώνεται σε FPS..

Reaction score
7
Απάντηση: MIRROR'S EDGE

Λεπόν.Χθες το βράδυ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.Το τερμάτισα.
Εντυπώσεις.

-Πολύ μικρό σε διάρκεια.Με μιάμιση μέρα σοβαρού gaming το τέλειωσα.

-Καλή μουσική επένδυση.Αρκετά ambient.

-Αnime αισθητική η οποία μου άρεσε πολύ.

-Έκανα αρκετή ώρα να καταλάβω ότι τα όπλα μπορείς να τα σηκώσεις από το έδαφος

-Κάποιες φορές είναι λίγο εκνευριστικό γιατί δεν καταλαβαίνεις που στον διάτανο πρέπει να πάς και πως...

Κατά τα άλλα το παιχνιδάκι έχει αρκετό χαβαλέ.Μου θύμησε αρκετά Assasin's Creed και ίσως λίγο Prince Of Persia (όχι το φρέσκο τα προηγούμενα).Αν έπρεπε αν το αξιολογήσω θα του έβαζα ένα 7-7.5/10.

Reaction score
7

Nαι ήτανα αρκετά πρωτότυπο. Τώρα μου έχει μείνει στα τελειώματα το Dead Space και άρχισα και το Prince Of Persia το καινούργιο. Περιμένω το Fear 2 και το Grand Theft Auto 4

YΓ.Ξέχασα να πώ και το Burnout Paradise :)

Reaction score
4

Nαι ήτανα αρκετά πρωτότυπο. Τώρα μου έχει μείνει στα τελειώματα το Dead Space και άρχισα και το Prince Of Persia το καινούργιο. Περιμένω το Fear 2 και το Grand Theft Auto 4

YΓ.Ξέχασα να πώ και το Burnout Paradise :)
Περιμενουμε εντυπωσεις απο Fear 2.
Λιγο που επαιξα το demo εδειχνε ακρως ανατριχιαστικο που κατευθειαν σημαινει παιχνιδαρα :137:

Reaction score
1
το τελειωσα μεσα σε 7 ωρες. αλλα πρεπει να σας πω οτι που κ που επiστρεφω κ το ξαναπαιζω. απιστευτη αισθηση ελευθεριας μεσα απο ενα video game.

Reaction score
0

Το τερμάτισα και εγώ.. πράγματι κρίμα που τελείωσε τόσο γρήγορα.. είναι από τα παιχνίδια που δεν θές να τελειώσουν ποτέ..
και μάλλον δεν θα τελειώσει έτσι..
περιμένοντας το επόμενο Mirrors Edge.. οι δεκάδες designers που δημιούργησαν το game, έφτιαξαν και ένα site για όσους θέλουν την δόση τους...

του βάζω μονο 8/10.. γιατί τέλειωσε νωρίς

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale