Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι βλέποντας την τέταρτη κινηματογραφική «Επικίνδυνη αποστολή» είναι ότι τα περισσότερα εφέ της ταινίας έγιναν στο... πρόσωπο του πρωταγωνιστή της Τομ Κρουζ γιατί πραγματικά τόσο νέο έχω να τον δω από την εποχή του «Τοp gun»!

Εντάξει, ο Κρουζ είναι φτιαγμένος από την πάστα του σταρ αλλά 50άρης; Με τίποτε δεν του φαίνεται!

Μπράβο στο παλικάρι, δεν μπορώ να πω...

Αλλά και μπράβο στον Μπραντ Μπερντ, τον σκηνοθέτη της ταινίας (πρώην μέλος της δημιουργικής ομάδας της PIXAR και σκηνοθέτης των «Απίθανων» και του «Ρατατούη»), ο οποίος κατασκεύασε μια εξαιρετική περιπέτεια, σάρκινη και ουχί πλαστική, απολύτως πιστευτή μέσα στις υπερβολές της και το κυριότερο, με ανθρώπινους ήρωες. Μόνον σε ταινία του Χόλιγουντ μπορείς να δεις το Κρεμλίνο να ανατινάζεται και να το... πιστεύεις, όπως ακριβώς συμβαίνει εδώ.

Η σούπερ ομάδα των «Επικίνδυνων αποστολών» του Ιθαν Χαντ (Κρουζ) θα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος της έκρυθμης κατάστασης αφού την ώρα της έκρηξης βρισκόταν στον χώρο. Το όλο θέμα λοιπόν είναι να μπορέσει να δικαιωθεί βρίσκοντας τους πραγματικούς ενόχους οι οποίοι, όπως μαθαίνουμε, έχουν στα σχέδιά τους... πυρηνικό πόλεμο.

Αυτό θα σημάνει μια σειρά από κυριολεκτικά αδιανόητες και εξωφρενικά διασκεδαστικές περιπέτειες όπως το σκαρφάλωμα του Χαντ σε έναν ουρανοξύστη 150 ορόφων και βάλε στο Ντουμπάι (πιάνεται η ψυχή σου με το που το βλέπεις) ή την αντιμετώπιση μιας φοβερής αμμοθύελλας στην ίδια περιοχή.

Ο Κρουζ παίζει στα δάχτυλα έναν ήρωα που ξέρει πια απ' έξω και ανακατωτά αλλά το όμορφο είναι ότι τον εξελίσσει, δίνοντάς του μάλιστα μια δραματική χροιά (κάτι τρέχει με τη γυναίκα του). Δίπλα του ο χαριτωμένος Σάιμον Πεγκ (ο άσος των κομπιούτερ), η Πόλα Πάτον (πανέμορφη και με τύπο α λα Τζένιφερ Λόπεζ στο σοβαρότερο) και ο Τζέρεμι Ρένερ που υποδύεται το σκοτεινότερο και πιο αινιγματικό μέλος της ομάδας.

Εν ολίγοις, η επιτομή της χορταστικής περιπέτειας που όχι μόνον δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη σου αλλά που δεν θες και να τελειώσει. Ε ναι, πού και πού χρειάζεται και αυτό _ κακά τα ψέματα!

Κριτικη απο το ΒΗΜΑ
AΠΟ 15/12/2011 ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
 

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50
Απάντηση: Mission Impossible 4: Ghost Protocol (2011)

Χορταστική περιπετεια με συνεχεις ανατροπες και μπολικες σκηνες δρασεις !

Μ αρεσε λεμε !!!
 

Μηνύματα
9
Reaction score
0
Απάντηση: Mission Impossible 4: Ghost Protocol (2011)

Επιστημονικη φαντασια περα απο καθε φαντασια:105:
 

MAD

Σιαρτάκιας
Μηνύματα
5.251
Reaction score
1.161
Απάντηση: Mission Impossible 4: Ghost Protocol (2011)

Καλό! καλή εικόνα στο blue, και ήχο TrueHD 7.1!!! οι υπότιτλοι μου έπεσαν λίγο μεγάλοι αλλά δεν πειράζει!
 

Μηνύματα
2.257
Reaction score
1.202
Re: Mission Impossible 4: Ghost Protocol (2011)

Και εμένα μου άρεσε πολύ (σκέφτομαι να το αγοράσω κιόλας) και μάλιστα πολύ καλύτερο απο τα προηγούμενα 3.Γέλασα πολύ με την σκηνή στον διάδρομο και τον φύλακα,που πέρασε ο άλλος μπροστά απο την κάμερα και φάνηκε η φάτσα του γιγάντια στον διάδρομο :116:
 

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
Απάντηση: Mission Impossible 4: Ghost Protocol (2011)

πολυ καλη περιπετεια.Πολυ χαβαλες και η επιστροφη του Τομ Κρουζ στα μεγαλα σαλονια(των εισπραξεων).
 


Staff online

  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.321
Μηνύματα
2.858.488
Members
37.894
Νεότερο μέλος
Nika
Top