Mitsubishi HC5000 1080 p LCD

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
WELCOME!!!!

Στα 4.000 Ευρώ αρχική τιμή;;;

Και πόσο contrast?????

Κάτι έλεγα για την νέα γενιά LCD το φθινόπωρο με κάτω από 3.000 Ευρώ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
"Seiko Epson Corp. has developed LCD panel technology enabling both front and rear projectors to achieve 4-5 times higher contrast ratios. This was done by changing the alignment layer manufacturing process to align LCD elements in a certain direction, and shifting the LCD driver system from conventional TN (twisted nematic) type to a VA (vertically aligned) type. The company displayed a rear projector TV featuring a LCD panel based on this technology and stressed the higher image quality compared to conventional products at a technology demonstration.

The prototype's full On/Off contrast ratio is a remarkably high 10,000:1. The LCD panel in the prototype is manufactured using the company's D5 next-generation high-temperature polycrystalline Si TFT panel process technology. A 0.9-inch panel can display the 1080p images at an aperture ratio of 52%. The company named the technology Crystal Clear Fine and plans to use it for LCD projector panel products to be released in FY2006 and beyond. Most early products are expected to be used in front and rear projectors designed for home theaters."

http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20050525/105051/?ST=english

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Αυτο το "organic" με χαλαει καπως αλλα κατα τα αλλα, ειναι μια καλη απαντηση πιστευω στα μονοτσιπα. Να δουμε και πως θα παιζει βεβαια, αλλα η τιμη, τα λεει ολα!!!! Κυριοι ιδου η απαντηση των LCD!!!! (Aντε να μου φυγει η ρετσινια του προδοτη...) :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Aν έχουν λίγο καλύτερη εικόνα από το d5 πάνελ και αρκετά περισσότερο μαύρο τότε σε αυτή την τιμή θα σβήσω σύντομα το "Προσεχώς" στην υπογραφή μου...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλως να ερθουν...οτι και εαν ειναι.
Στο κατω κατω πρεπει και εμεις να κριτικαρουμε κατι :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Ναι μωρε! Αντε να ερθει και να εχει καλυτερο μαυρο απο την αρκουδα που τεσταρατε και να κοστιζει και το ενα πεμπτο της τιμης!! Ασε τα lens shift τις 5000 ωρες της λαμπας και το γεγονος οτι ειναι τριτσιπο... :twisted: Νοιωθω να παιρνω το αιμα μου πισω... :lol: :lol: :lol:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.587
Το πρασινο στο organic LCD θα ειναι απο χλωροφυλη  :lol: :lol: :lol:

και aperture ratio of 52% ?????? δραμα :shock:

Reaction score
0
Αρχισαν τα οργανα....αντε να δουμε και τα αντιστοιχα μοντελα των Panasonic, Hitachi, και κυριως της Epson, που παραδοξως στην Ελλαδα εχει τις φτηνοτερες τιμες παγκοσμιως (ισως υπερβολη, δεν ξερω ποσο πουλαει στην Ιαπωνια, αλλα ο TW600 εχει μιση τιμη απο αμερικη εδω περα και χαμηλοτερη απο υπολοιπη Ευρωπη)

Ερε και να σκασει κανενας TW700 με 2.500 ευρω, πανικος θα γινει. Και χωρις screendoor πλεον εμμεσα λογω 1920χ1080.

Απο τα λιγα γαλλικα που ξερω, το link εγγραφε οτι ο Mitsubishi αναμενεται στην αγορα τελος Σεπτεμβριου?

Reaction score
5
Ελα Αλεκο!...

Θα παρεις DLP 1080 με ποσο????
Και χωρις lens shift παλι?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Reaction score
1
Κοίτα να δεις ρε με τους πού...δες που μπλέξαμε και νόμιζα πως με τον panasonic είχα ξενοιάσει απο
το θέμα προβολέα για κανα 3άρι χρόνια. :shock:
Άντε να "εξηγήσω" στην γυναίκα μου πως ο προβολέας πάλιωσε και θέλει αλλαγή....και παπαριές τέτοιες!!!!
Αρχίστε να μου βρίσκετε επιχειρήματα πιστευτά γιατι δεν την γλιτώνω την "τηγανιά" :D :D

Reaction score
5
εχω την λυση...

"γαμωτο..."
"τι ειναι αγαπη μου?
"Ασε... ο προτζεκτορας..."
"τι?"
"χαλασε, θα τον παω σερβις και μολις τον φτιαξουν θα τον πουλησω πριν ληξει η εγγυηση γιατι εμαθα οτι ειναι προβληματικο μοντελο..."
"σοβαρα????... πω πω... παλι καλα που ειμαστε ακομη στην εγγυηση..."

στη συνεχεια μπορεις να αυτοσχεδιασεις...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.371
Members
38.691
Νεότερο μέλος
agnooumenos