Mkv με srt σε bluray player πως??????

Reaction score
0
Καλησπερα σας.

Θελω την βοηθεια σας. Θελω να γραψω ενα αρχειο mkv και εχω ξεχωριστα και ενα αρχειο srt. Το εγραψα σε ενα bluray δισκακι αλλα το lg bluray player δεν το αναγνωριζει τον υποτιτλο. Αυτο που εκανα ειναι ανοιξα το nero και εβαλα το mkv αρχειο μεσα και εβαλα και το srt.
Οι ταινια επαιζε κανονικα αλλα χωρις υποτιτλους. Πως γινεται??

Ευχαριστω πολυ γιατι εχω σπασει το κεφαλι για βοηθειστε με αλλη μια φορα.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Mkv με srt σε bluray player πως??????

Το lg διαβάζει εξωτερικούς υπότιτλους σε mkv?Αν ναι με τι κωδικοποίηση?cp-1253(Greek Windows), iso8859-7, UTF-8 ή τι άλλο?Ποιό μοντέλο lg bd player έχεις?Δώσε μας περισσότερα στοιχεία!

Reaction score
0

Λοιπον εχω το BD390 της lg. Απο οτι ξερω διαβαζει εξωτερικους υποτιτλους. Αλλα εγω ακομα δεν το εχω καταφερει. Αυτο που καταφερα ειναι με ενα προγραμμα να ενσωματωσω το srt αρχειο με το mkv και να γινουν ενα και μου δουλεψε αλλα κανει ωρα το pc για την μετατροπη.

Reaction score
0

Α με τι κωδικοποίηση τι εννοεις?? Απο που το βλεπω??

Σε ευχαριστω...

yan

Reaction score
0

http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix/old-versions
Κατέβασε το 2.4.1 που χρησιμοποιώ και ξέρω ότι δουλεύει καλά. Με το πρόγραμμα αυτό ενσωματώνεις τους υπότιτλους μέσα στο mkv και βγάζεις και ότι άλλο δεν χρειάζεσαι. Πιστεύω μ'αυτον τον τρόπο να δουλέψει η εγγραφή σου.

Reaction score
0

Εμ... το manual εμένα μου λέει οτι δεν υποστηρίζει ενσωματωμένους υπότιτλους μέσα στο MKV παρά μόνο εξωτερικούς. Και όντως έτσι γίνεται.

Αυτό που έχω ξαναπεί είναι οτι αν το srt αρχείο δεν έχει σωστή αρίθμηση, το BD αρνείται να το παίξει. Για να λυθεί αυτό απλά κατεβάστε δωρεάν το Subtitles Workshop, κι απλά ανοίξτε και αποθηκεύστε το αρχείο. Το πρόγραμμα αυτόματα φτιάχνει την σωστή δομή.

Reaction score
0

Οκ θα το δοκιμασω... Φιλε yan αυτο βρηκα και κατεβασα και λειτουργει μια χαρουλα. Θα κατεβασω και το αλλο προγραμμα που μου ειπατε να το δω και αυτο..

Ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988