MLS Magic Tablet-Service ΜΑΚΡΙΑ

Reaction score
84
Τέλος Σεπτεμβρίου πήρα το MLS Magic tablet. Ακριβό θα μου πεις μα με εξυπηρετούσε. Το δούλεψα το πολύ 10 φορές. Την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς το βάζω το βράδυ να το φορτώσω με τον φορτιστή του στο τραπέζι της κουζίνας. Το πρωί το βγάζω από την φόρτιση και τι να δω. Στις 4 γωνίες του πληκτρολογίου και ποιο πολύ γύρω από τα 2 USB του πληκτρολογίου έντονος αποχρωματισμός του ασημί χρώματος του πληκτρολογίου σαν να έχει καεί. Το παίρνω το πηγαίνω στο service το βλέπουν σαν να μην έχουν ξαναδεί κάτι ανάλογο. Το συγκεκριμένο έχει όπως καταλάβατε εγγύηση. Μετά από 2 σχεδόν εβδομάδες και ποιο συγκεκριμένα σήμερα, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι του έκαναν τεστ (στο λογισμικό) το τσεκάρανε και επειδή δεν έχει παρουσιαστεί κάτι ανάλογο δεν μπορούν να το αλλάξουν ή να αναλάβουν το κόστος λόγω της εγγύησης. Για τον αποχρωματισμό φταίω εγώ. Μας πως τους λέω αφού το είχα πάνω σε τραπέζι και το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από την φόρτιση, ανένδοτοι. Ζήτησα τον προϊστάμενο, μου λέει στείλτε mail. Τους είπα δεν θα το παραλάβω αν δεν το φτιάξουν ή αλλάξουν ΚΑΙ αν πρώτα δεν μιλήσω με προϊστάμενο service. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να βρω το δίκιο μου? Φαίνεται πάντως για αστοχία υλικού για πρόβλημα του συγκεκριμένου αλλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν για να μην τα αποσύρουν. Αυτές είναι οι Ελληνικές εταιρείες με το δραματικό έως ανύπαρκτο after sales service. Γιατί να πάρεις προϊόντα της MLS? Αν ήταν η Samsung ή άλλη εταιρεία θα το είχε αλλάξει. ΝΤΡΟΠΗ.

Reaction score
93
Καταγγελια στο υπουργειο εμποριου
Αλληλογραφια οπωσδηποτε
Οταν τους στριμοξουν θα σφυρανε αδιαφορα κι εσυ δεν θα εχεις στοιχεια
Καλη επιτυχια και υπομονη
Ζουμε σε μια συγχρονη Ευρωπαικη χωρα οπου οι νομοι και οι κοινοτικες οδηγιες εφαρμοζονται οπου θελουν καποιοι
Καμια φορα υπαρχει και αποτελεσμα

Reaction score
84
Δυστυχώς σήμερα πήγα και το πήρα και γράφουν ότι εγώ φταίω για τους αποχρωματισμούς διότι αυτοί προκλήθηκαν πιθανών από επαφή του με κάποιο υγρό ή ήρθε σε επαφή με κάποια θήκη και δεν είναι αστοχία υλικού ο αποχρωματισμός. Αυτή είναι η MLS. Ελληνική γυφτοεταιρεία. Αντί να δει το πρόβλημα, να το ψάξει περισσότερο. Ρίχνει την ευθύνη στον πελάτη για να μην αναλάβει τις ευθύνες τους. Θα το ψάξω όμως δεν θα το αφήσω έτσι.

Reaction score
84
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Το service ήταν γεμάτο από κόσμο με τις φθηνοσυσκευές τους. ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΠΗ.

Reaction score
1.656
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. Το service ήταν γεμάτο από κόσμο με τις φθηνοσυσκευές τους. ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΠΗ.
Αυτοί μπορούν να πουν οτιδήποτε. Εσύ κάνε τον κόπο να το αναφέρεις στο συνήγορο του καταναλωτή και όπου αλλού θεωρείς σκόπιμο.

Reaction score
447
Προς γνωση και συμμορφωση. Δεν φταινε αυτοι αλλα εμεις τα ζωα που παμε και αγοραζουμε τα παλιοφασον τους, και οτι και να συμβει στην εγγυηση , σφυρανε αδιαφορα. την εχω πατησει παλαιοτερα με προιν f&u Αμοιριδη-σαββιδη.

Reaction score
1.630
Καταγγελια στο υπουργειο εμποριου
Αλληλογραφια οπωσδηποτε
Οταν τους στριμοξουν θα σφυρανε αδιαφορα κι εσυ δεν θα εχεις στοιχεια
Καλη επιτυχια και υπομονη
Ζουμε σε μια συγχρονη Ευρωπαικη χωρα οπου οι νομοι και οι κοινοτικες οδηγιες εφαρμοζονται οπου θελουν καποιοι
Καμια φορα υπαρχει και αποτελεσμα

Αυτό και αν είναι αστοχία υλικού...με κάθε καλή διάθεση...

Reaction score
1.129
Μπράβο που το δημοσιοποιείς και μας ανοίγεις τα μάτια!Γι αυτό έκανα και ''like''.
Ελληνική γυφτοεταιρία με άθλιο service?Δυστυχώς οι περισσότεροι έτσι δουλεύουν,με αρπαχτες.Γι αυτό έχουμε γίνει ένα μεγάλο καφεμεζεδοπωλείο με ατελείωτα μίλια ακτών στα οποία παραθερίζουν οι ευρωπαίοι.Δεν είμαστε για τίποτα άλλο.Δυστυχώς..

Reaction score
0
Τέλος Σεπτεμβρίου πήρα το MLS Magic tablet. Ακριβό θα μου πεις μα με εξυπηρετούσε. Το δούλεψα το πολύ 10 φορές. Την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς το βάζω το βράδυ να το φορτώσω με τον φορτιστή του στο τραπέζι της κουζίνας. Το πρωί το βγάζω από την φόρτιση και τι να δω. Στις 4 γωνίες του πληκτρολογίου και ποιο πολύ γύρω από τα 2 USB του πληκτρολογίου έντονος αποχρωματισμός του ασημί χρώματος του πληκτρολογίου σαν να έχει καεί. Το παίρνω το πηγαίνω στο service το βλέπουν σαν να μην έχουν ξαναδεί κάτι ανάλογο. Το συγκεκριμένο έχει όπως καταλάβατε εγγύηση. Μετά από 2 σχεδόν εβδομάδες και ποιο συγκεκριμένα σήμερα, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι του έκαναν τεστ (στο λογισμικό) το τσεκάρανε και επειδή δεν έχει παρουσιαστεί κάτι ανάλογο δεν μπορούν να το αλλάξουν ή να αναλάβουν το κόστος λόγω της εγγύησης. Για τον αποχρωματισμό φταίω εγώ. Μας πως τους λέω αφού το είχα πάνω σε τραπέζι και το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από την φόρτιση, ανένδοτοι. Ζήτησα τον προϊστάμενο, μου λέει στείλτε mail. Τους είπα δεν θα το παραλάβω αν δεν το φτιάξουν ή αλλάξουν ΚΑΙ αν πρώτα δεν μιλήσω με προϊστάμενο service. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να βρω το δίκιο μου? Φαίνεται πάντως για αστοχία υλικού για πρόβλημα του συγκεκριμένου αλλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν για να μην τα αποσύρουν. Αυτές είναι οι Ελληνικές εταιρείες με το δραματικό έως ανύπαρκτο after sales service. Γιατί να πάρεις προϊόντα της MLS? Αν ήταν η Samsung ή άλλη εταιρεία θα το είχε αλλάξει. ΝΤΡΟΠΗ.

Καλησπέρα
Έκανα format σε MLS MAGIC Laptop με αποτέλεσμα να μην εχω τους οδηγούς για το Hardware για τα WIN 10 64X. Είχα σημειώσει τα site των κατασκευαστών αλλά μετά το format δεν λειτουργεί κανένα drive για το hardware της MLS.

Υπαρχει πρόγραμμα για αποθηκευση των drive εδώ μαζι με το How to...

https://www.pcsteps.gr/17864-drivers-μετά-το-format-backup/

Μήπως κάποιος κάτοχος MLS Magic μπορεί να με βοηθήσει μέσω αυτού του προγράμματος και να μου στείλει τους οδηγούς ?
E-mail : [email protected]

Ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.317
Members
38.682
Νεότερο μέλος
Andrewk