MOBILE TV 150E!GREEK !2SIM!TOUCH!

Reaction score
0
ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..!150 ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!.ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(που πιανει καμπανα παντου με σαρωση για ολα τα καναλια!)
-ΡΑΔΙΟ (που μπορει να γινει και εγγραφη απο το ραδιο!) για ατελειωτες ωρες διασκεδασης...!.
-bluetooth stereo για ολα τα ακουστικα..2 καμερες εμπρος και πισω!...
-sd micro slot (περιλαμβανεται μια καρτα των 256 mb.!)....
-το μενου του πληρως εξελληνισμενο με ελληνικους χαρακτηρες παντου (ναι..και στα sms και επαφες!)...
-2 ποοοολλυυυ δυνατα ηχεια stereo με δονηση για εφε woofer!..
-mp3 player...
-μεγαλη αυτονομια χαρη στις 2 τερατωδης μπαταριες των 2000mah....!.
-δεχεται επισης 2 sim με ταυτοχρονη λειτουργια τους!
-απιστευτο look...
-ελαφρυ..
-ΤΕΡΑΣΤΙΑ οθονη 3'' αφης!...
-παιζει επισης βιντεο mp4 3gp....
-εχει θυρα mini usb!..
-μπορει να χρησιμοποιηθει σαν webcam..!
Σας το αποστελω αμεσα την επομενη μερα!!!!!
οχι παζαρια ουτε ανταλλαγες παρακαλω !!!:O

Reaction score
0
Απάντηση: MOBILE TV 150E!GREEK !2SIM!TOUCH!

Στέλιο καλημέρα, αν η συσκευή δεν έχει πρόβλημα με ενδιαφέρει. Σου στέλνω με πμ το τηλέφωνό μου, αν θέλεις πάρε να συνεννοηθούμε.
Ευχαριστώ

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Reaction score
0

Το προηγούμενο μήνυμα μου το έγραψα όπως όλοι βλέπουν στις 12:45. Ακολούθησε πμ με το τηλέφωνό μου στις 12:50. Στις 12:55 με κάλεσες στο κινητό μου και για να μην ...χρεώνεσαι σου έδωσα το σταθερό μου που το έγραψες λάθος. Τελικά επικοινωνήσαμε κατά τις 13:30, και κλείσαμε ραντεβού στις 17:00 για να πάρω την συσκευή, ενώ με παράκλησή σου σε πήρα στις 16:00 για να σου πώ ότι ξεκινάω!
Στις 16:55 ήμουν ήδη στον τόπο του ραντεβού, σε παίρνω στο κινητό σου και μου λες είμαι στο δρόμο, έρχομαι........
Όχι μόνο δεν ήρθες, αλλά έπαψες να απαντάς στις 3-4 κλήσεις που σου έκανα στο κινητό σου! και φυσικά μετά από 45 λεπτά ορθοστασίας αποφάσισα να φύγω. (Γουστάρω που στην αρχή φοβήθηκα μήπως σου είχε συμβεί τίποτα...!!!).

Όπως και να έχει μπράβο σου ρε ...λεβέντη Ελληνάρα, μου υπενθύμισες ότι ακόμα και στα 55 χρόνια που ζώ σ' αυτήν την παλιοζωή, έχω ακόμη να μαθαίνω πράγματα, και εξηγούμαι: έχω δει και ξαναδεί λογής-λογιών ΚΟΠΑΝΟΥΣ, αλλά της δικής σου συνομοταξίας δεν είχα πετύχει ξανά!!!
ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ...

Και που είσαι, πάρε ένα τηλεφωνάκι τον Μπαμπινιώτη, πρέπει επειγόντως να αλλάξει την έννοια της λέξης ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ στο λεξικό του με κάτι πιο ταιριαστό: ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ.

Ζητώ συγγνώμη από τους κ.κ. συντονιστές της κατηγορίας για το ύφος της παρούσης επιστολής μου, που δεν ταιριάζει ούτε στο ήθος, ούτε στην ηλικία, ούτε στη μόρφωση, ούτε στην συνολική παρουσία μου στο AVSite, αλλά με πνίγει το δίκιο. Αν νομίζουν ότι πρέπει, έχουν την συναίνεσή μου για να την σβύσουν. Αλλιώς, ας πράξουν τα δέοντα με τον εν λόγω ...."κύριο".

Γιώργος Δενδρόπουλος.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.086

Νομίζω ότι θα πρέπει πρώτα να ακούσουμε την εκδοχή του πωλητή.
Μήπως όντως κάτι του έτυχε;

L

LLLEFTERIS

Guest

Εδω αλλοι πουλανε το iphone 3g 16gb 650-700 ευρο που δεν δουλευει Ελλαδα δεν εχει Ελληνικο μενου και φυσικα δεν εχει εγγυηση!!! Ασχετα που η vodafone θα το φερει στα 569 ευρο! Και ομως υπαρχουν κοροϊδα που το αγοραζουν! Και να πω οτι δουλευε παει στον διαολο αλλα να δωσεις 650 ευρο για να το εχεις σαν mp3 player και να περιμενεις ποτε θα βγει το ξεκλειδωμα!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: MOBILE TV 150E!GREEK !2SIM!TOUCH!

ακόμα καλύτερα και σε αυτό το μαγαζί που εχω ψωνίσει και είναι πολύ αξιόπιστο.

συνίσταται ανεπιφύλακτα

http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=140&CatID=305
Συμφωνώ με το Γιάννη , πολύ καλό μαγαζί και πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά...

Reaction score
2.592
ακόμα καλύτερα και σε αυτό το μαγαζί που εχω ψωνίσει και είναι πολύ αξιόπιστο.

συνίσταται ανεπιφύλακτα

http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=140&CatID=305
Κι εγώ έχω αγοράσει ένα TV tuner και δεν είχα κανένα πρόβλήμα. Τα παιδιά είναι πολύ εξυπηρετικά...

ΥΓ. Γιώργο Δ. μη σκάς... Δεν αξίζει τον κόπο. Πάντως σε κάποια άλλα forums (πιο ...των αγοραπωλησιών) αλληλοαξιολογούνται οι πωλητές αγοραστές. Εκεί όμως δεν μπορεί να προσθέσεις pοsts στις αγγελίες και να αναφέρεις το πρόβλημα σου ή να δώσεις πληροφορίες κλπ.

Δεν προτείνω να γίνει το ίδιο και εδώ γιατί τότε θα γίνει το forum εμποροπανήγυρις...Εγώ το θέλω έτσι: παρεϊστικο.
Καλά μπάνια...

Reaction score
0

Παιδιά καλησπέρα και σας ευχαριστώ όλους. Φίλε Messenger, σίγουρα δεν αξίζει να σκάω, έχεις δίκιο, απλά μετά το στήσιμο και την ορθοστασία, μου την "σφύριξε". Σιγά όμως μην το βάλω και ...μαράζι. :135:
Και βέβαια φεύγω, μάλλον Τετάρτη πρωί, για τις διακοπές μου, και δεν θα έχω πρόσβαση στο internet για καμμιά εικοσαριά μέρες, (σιγά μην αφήσω τις παραλίες για "ιντερνετοκαφενεία"), οπότε αν παραστεί ανάγκη τα λέμε τηλεφωνικά.
Καλές διακοπές σε όλους!

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.367
Members
38.691
Νεότερο μέλος
εψοβασ