Modified Hiface MK1 & MK2

Reaction score
0
Καλησπέρα

Μήπως το έχει κανείς δοκιμάσει?
https://sites.google.com/site/hifacemods/home

Επίσης αναρωτιέμαι τι γίνεται όταν "τελειώσουν" μετά από χρόνια οι μπαταρίες του. Θα υπάρχει κάποιο service? ή ανταλλακτικά?:108:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Όταν "τελειώσουν" οι μπαταρίες του, το μαραφέτι αυτό θα είναι αντίκα. ;)

LiFePo4 είναι οι μπαταρίες, πάντως. Βρίσκεις άνετα.

Reaction score
2.566
Οι μπαταρίες του κρατάν για 10-15 χρόνια!
Όσον αφορά την απόδοση, αν διαβάσεις (και πιστεύεις) τα reviews ανθρώπων που το έχουν συγκρίνει με το απλό αλλά και το evo, θα διαπιστώσεις πως το θεωρούν ήδη από την πρώτη έκδοσή του (ΜΚ1), λίιιγο καλύτερο από το EVO, άρα πάρα πολύ καλό και επένδυση που αξίζει και με το παραπάνω!! Σαφώς και η δεύτερη έκδοσή του (ΜΚ2), με τροφοδοσία ρολογιού από μπαταρία και αυτόματη φόρτιση των μπαταριών όταν δεν παίζει, που πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να το φορτίσεις ΠΟΤΕ, θα είναι ακόμα καλύτερη!
Να έχεις υπόψη σου όμως πώς και αυτό, αλλά και το EVO, θα παίξουν πολύ καλύτερα με ένα πολύ καλό γραμμικό PSU (τύπου Paul Hynes πχ.), αντί του απλού 9V που έχει μαζί η συσκευασία του ΕVO, κάτι που σημαίνει επιπλέον κόστος, αν φυσικά θες!
Το μόνο μειονέκτημα είναι η έλλειψη πολλών εισόδων-εξόδων που έχει το EVO, αλλιώς,αν δεν σου χρειάζονται, θεωρώ πως θα είναι λίγο καλύτερο σε απόδοση από το EVO.

Εγώ πάντως, δεν μπορώ να αποφασίσω εδώ και 1 εβδομάδα ποιόν δρόμο να πάρω, τον δρόμο του εμπορικού μοντέλου, με τις πολλές εισόδους-εξόδους και την καλή αξία μεταπώλησης αν θελήσω ή τον πιό "hardcore" και λιτό δρόμο του Ιρλανδού, με μάλλον λίγο καλύτερη απόδοση...
Έχω και το βουβάλι βλέπεις και θα ήθελα να του δώσω λίγο I2S του EVO να δω τί ψάρια πιάνει...

D

deleted user 10898

Guest
Έχω και το βουβάλι βλέπεις και θα ήθελα να του δώσω λίγο I2S του EVO να δω τί ψάρια πιάνει...
αυτο γινεται? γιατι νομιζω οτι κατι δεν κολλαει και για αυτο δεν το εχουν κανει?

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Κάτι παίζει, ναι. Πριν το κάνεις τσέκαρε το forum των Twisted Pear.

Να πω την αλήθεια, δε θα πρότεινα εύκολα σε κάποιον να δώσει τόσα χρήματα για USB interface εκτός αν τα 300+ ευρώ είναι πασατέμπος σε σχέση με το μηνιαίο εισόδημά του.
Είναι ταχύτατα εξελισσόμενο το κομμάτι αυτό. Αν μπορείς να χεριάσεις το HiFace μόνος, τότε ΟΚ.

Reaction score
2.566
Κοιτάχτε, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το hiface, αλλά με έχει πιάσει φαγούρα μέχρι που μπορεί να φτάσει με καλύτερες τροφοδοσίες. Μπορεί να γίνει κι από εμένα με τη βοήθεια ενός φίλου, υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο, θα δω.
Όσο για το βουβάλι με I2S, υπάρχει κάποιος που αν και αντιμετώπισε προβλήματα, το έχει καταφέρει, οπότε λογικά θα τα καταφέρουμε κι εμείς!

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Κι εγώ την έχω τη φαγούρα που λες, σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Απλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ προς το παρόν.

Reaction score
0
Απάντηση: Modified Hiface MK1 & MK2

σχετικα με την συνδεση I2S τσεκαρετε αυτο:
http://sites.google.com/site/hifacemods/home/announcements/hifacei2s

προσωπικα σκοπευω να δοκιμασω την MK2 version
καθοτι ειχα ηδη θετικες εντυπωσεις απο δοκιμη με το απλο hiface
και διαπιστωσα αυτα που εχουν γραφτει σε reviews, οποτε ευελπιστω σε κατι ακομα καλυτερο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.576
Members
38.576