Monitor Audio 703 ηχεια δαπεδου

Reaction score
32
Monitor Audio 703 ηχεια δαπεδου με τα χρυσα μεγαφωνα και πολύ καλες κριτικες σε αριστη κατασταση –χωρις γρατζουνια, πολύ ευκολο φορτιο για κάθε ενισχυτη ενδεικνυνται ιδιαιτερα για μικρους σχετικα χωρους, αγορασμενα πριν 3,5-4 χρονια τα δινω 550 Ευρω (τιμη μικροτερη από τη μιση τιμη αγορας) γιατι πηρα ηλεκτροστατικα. Τα κουτια δεν υπαρχουν και βεβαια οποιος είναι κοντα Θεσσαλονικη μπορει να τα ακουσει πριν συγκριτικα και με τα Martin Logan.

Reaction score
32
Και για οποιον ενδιαφερεται αλλα δε γνωριζει την ποιοτητα του ηχου τους και θελει να τα ακουσει ειναι δυνατη η ακροαση σε συγκριση εκτος απο αυτην με τα Martin Logan Aerius, και με τα Audiovector C1 και με τα Bose 4.2 . Αλλα δεν εχω :)

Reaction score
32
400 Ευρα!!!
Αν διαβαζει κανεις που τα εχει ή τα εχει ακουσει ας γραψει αν μπορουν να βρεθουν τοσο μουσικα ηχεια δαπεδου μεταχειρισμενα σε τετοια τιμη

Reaction score
32
Αν κανεις ενδειαφερεται για ενα καλο μεταχειρισμενο ηχειο δαπεδου κι εχει τη δυνατοτητα να τα ακουσει πιστευω οτι θα γοητευτει απο τον σπανιας μουσικοτητας ηχο του... (συμφωνα με τα ρηβιου ηταν το καλυτερο ηχειο της χρυσης σειρας 7ΧΧ της Monitor Audio)

Reaction score
32
Αμ δεν τα εχετε ακουσει γι αυτο ακομα τα εχω εγω.
Αφου δεν πουλουνται 400 θα τα δωσω οσο τα πηρα. 380! 380 χιλιαρικα τα πηρα 380 Ευρω τα δινω. Οσοι ενδιαφερονται ας δουν και ποσο πουλιουνται στο εξωτερικο μεταχειρισμενα τα Monitor Audio 703.

Reaction score
32
700 Ευρω μαζι με τους λαμπατους τελικους τις Αρτεμιδες του Τσακιριδη !!!
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=13317.0
Τοσο κανουν μονο τα ηχεια μεταχειρισμενα στο εξωτερικο. Ταιριαζουν πολυ καλα, ακροαση επιβαλλεται. Πιο χαμηλη τιμη στην προσφορα, δεν θα υπαρξει.

Reaction score
32
Η προσφορα των 700Ευρω δεν ισχυει πλεον γιατι ο ενισχυτης πουληθηκε.
Αυτο που πραγματικα δε μπορω να καταλαβω ειναι πώς δεν πουλιουνται τα ηχεια. Ειμαι βεβαιος οτι αν τα ακουγαν πολλοι θα ηθελαν να τα αποκτησουν - και με τετοια τιμη δεν το συζηταω!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.798
Ίσως επειδή είναι δαπέδου, κατά συνέπεια μεγάλα και προϋποθέτουν κάποιον μεγάλο χώρο.
Διότι κι εγώ αυτό το πρόβημα έχω με τον χώρο μου. Δεν μπορώ να βολέψω μεγάλα ηχεία δαπέδου. Μόνο ραφιού.
Πόσο μάλλον για πάνελ.
Η δε τιμή που τα δίνεις είναι πολύ καλή. Αλλά δύσκολη κατηγορία τα δαπέδου.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.325
Members
38.542