MONITOR AUDIO RS6 προβλημα

Reaction score
0
Αντιμετωπιζω ενα προβλημα που μαλλον οφειλεται στα παραπανω ηχεια. Συγκεκριμενα ενω το συστημα μου επαιζε σε μετρια ενταση ξαφνικα θολωσε ο ηχος σαν να καηκαν τα τουιτερ .Αλλαξα ολες τις συσκευες εκτος απο τα ηχεια χωρις αποτελεσμα.Αλλαζοντας ηχεια ο ηχος ειναι και παλι διαφανος με ολους τους δυνατους συνδυασμους.Τοποθετω test cd και διαπιστωνω οτι τα τουιτερ παιζουν μια χαρα.Ακουγοντας απο τα ακουστικα ο ηχος ειναι διαφανος. Τι τρελλο μπορει να συμβαινει Οι συσκευες μου ειναι οι παρακατω.1.Τελικος ενισχυτης ROTEL RB 981 2.Προενισχυτης ARCAM A8. 3.DVD PIONEER DV 737.4.Hχεια AUDIO SPECTRUM CM 3 5.Eνισχυτης PIONEER VSX 709.6.CD MARANTZ 6000. 7.CD PIONEER CDJ 800. 8.Προενισχυτης NEXT DJ 500

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.379
Αν πλησιάσεις το αυτί στα τουίτερ, σε χαμηλή ένταση, θα ξέρεις αν κάηκαν ή όχι.

Με το δίσκο τεστ που λες, επειδή είναι τρίδρομο το ηχείο σου, θα ακούς κάποια πρίμα από το μεγάφωνο των μεσαίων συχνοτήτων αλλά όχι πολύ υψηλές συχνότητες.
Μπορεί αυτό να σε μπερδεύει.

Reaction score
1
Απάντηση: MONITOR AUDIO RS6 προβλημα

Μήπως πρέπει να ξεκινήσεις από τα απλά? Έσω και γω τα ίδια ηχεία με εσένα και κάποια στιγμή δεν άκουγα το τουίτερ στο ένα ηχείο. Τελικά είχε χαλαρώσει η μπόρνα του HF και δεν συγκρατούταν καλά η μεταλλική πλάκα που την αφαιρείς όταν κάνεις διπλοκαλωδίωση. Για δες μήπως συμβαίνει αυτό, πράγμα που το εύχομαι και να μην υπάρχει άλλο πρόβλημα.

Reaction score
0
Απάντηση: MONITOR AUDIO RS6 προβλημα

Aκουγονται πολυ υψηλες συχνοτητες σε σημειο να τρομαζουν οι γατες μου

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88