Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Καλησπέρα,
Τι γνώμη έχετε για τα ηχεία monitor audio silver RS6;;;
Έχω κι εγώ τα RS6 και πραγματικά το ηχείο σε μεσαίους προς μεγάλους χώρους παίζει θαυμάσια! Ο χώρος όμως είναι πραγματικά σημαντική παράμετρος, και στο σχόλιο του Δημήτρη θα προσέθετα το να προσπαθήσεις να ακούσεις τα ηχεία σε παραπλήσιο χώρο με το δικό σου!Σε στέρεο τώρα, δεν είμαι εξίσου ικανοποιημένος αλλά ξαναλέω ότι ακόμα δεν έχω ασχοληθεί όσο θέλω με ρυθμίσεις και ίσως (σίγουρα) φταίει σε μεγάλο βαθμό και ο ενισχυτής. Αρκετό μπουμάρισμα και το πιο σημαντικό που με χαλάει ιδιαίτερα είναι το ότι δεν έχω καταφέρει ακόμα να πάρω στερεοφωνική εικόνα που θα περίμενα. Στην ηχοέκφραση που τα άκουσα ήταν εντελώς διαφορετικά ηχεία (άλλη ηχητική αλυσίδα και άλλος χώρος).
Επειδή καλό είναι να τοποθετείται η κριτική πάντα σχετικά αφού τα κριτήρια είναι καθαρά υποκειμενικά, μιλάμε για ποιοτικά ηχεία που δέχονται κριτική σε λεπτομέρειες για τις οποίες πολύ πιθανόν να μην ευθύνονται αυτά. Γι' αυτό η καλύτερη προσέγγιση όταν ανεβαίνεις σε αυτήν την τάξη τιμής είναι τα cdάκια σου παραμάσχαλα και βόλτα στα μαγαζιά για ακροάσεις...