Monoblock ?

Reaction score
15.548
Απάντηση: Monoblock ?

δεν εχω βαλει εδω και μια 12ετια που τα εχω,θα βαλω τωρα ;

αν βαλει ο ιδρυτης θα βαλω και εγω....:tongue:

Reaction score
767

γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στον parasound A31?...

αν ψάχνεις για τρικάναλο ικανο σε ταινίες και μουσική νομίζω οτι θα σου κάνει...

πρέπει να είναι και μέσα στο budget σου..

και θα χεις ισχύ υπεραρκετή για τα τριά μπροστινά κανάλια, που είναι και τα κυριότερα, καθώς και ομοιογένεια, αφού θα οδηγούνται απο τον ίδιο τελικό...

πολλά τα +...

Reaction score
5.635
Re: Απάντηση: Monoblock ?

σαν σαν κατοχος των xtz ap-100 και B&W CDM 9nt με το απλο benchmark dac 1 σε xlr θα ελεγα οτι ειναι ομορφα ολα.
απο χαμηλα ως μεχρι εκει που ακουω....
:biggrin:
Και με benchmark dac1 ακόμη χειρότερα.
Με Benchmark dac1 + xtz να στέλνουν τον ήχο σε b&w είναι εγγυημένο ότι τα υψηλά θα είναι λεπτόηχα και σκληρά.

Για hc δεν χάλασε ο κόσμος, αλλά αφού μιλάς για dac άρα ακούς και μουσική από το σετάπ, οπότε δεν μπορώ να πω ότι επικροτώ τον συνδυασμό.

Reaction score
15.548

σεβαστες ολες οι αποψεις Γιαννη μου......

αν θελει μπορει να παρει για ενα Σ.Κ. τελικο-dac-xlr και να τα δοκιμασει.....
.....ο θεμης δεν εχει τετοια προβληματα..

το θεμα ειναι οτι πρεπει ναχει και λεφτα.....γιατι τον βλεπω να μην τα επιστρεφει :laugh:

Reaction score
5.635

Το κακό είναι ότι πρέπει να ακούσει κανείς ποικίλους συνδυασμούς διαφόρων κατηγοριών τιμής για να αντιληφθεί διαφορές στο matching μεταξύ συσκευών. Αλλιώς "μια χαρά" θα ακουστεί ό,τι κι αν πάρει.

Reaction score
15.548

και εσυ που εχεις ακουσει ψαχνεσαι ακομα αν δεν κανω λαθος...οποτε δεν παιζει αυτο που λες.

......εγω γι'αυτο του προτεινα αυτον......δεν χρειαζεται να ακουσει πολλους συνδιασμους.:biggrin:

απο dac μπολικο πραμα....αν κινηθει κοντα στο χιλιαρικο θα ακουει σπεσιαλ δεν χρειαζεται παραπανω....π.χ. αλη ωρα :tongue:
....οποτε τελειωνει και απο κινηματογραφο και μουσικη....

μιλαω για τρεις xtz και dac

εαν καποια στιγμη κανει αναβαθμιση σε ηχεια δεν εχει θεμα σε τιποτα,αντεχουν και καλυτερης ποιοτητας κουτια.

Reaction score
5.635

Λεπτόηχο χαρακτηρίζουν πολλοί το dac1. Κλινικό, αυστηρό, άδειο και αδιάφορο θα πρόσθετα εγώ. Σε βαθμό που δεν θα το κρατούσα ακόμη κι αν μου το χάριζαν.

Ο xtz ενισχυτής από την άλλη έχει το μειονέκτημα της σκληρότητας στις υψηλές.
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν πήρα 6 κομμάτια για τριενίσχυση των Divine, όταν τα είχα.

Τώρα να συνδυάσω το "λεπτόηχο" dac1 με το "σκληρό στα υψηλά" xtz και τα "από τη φύση τους λαμπρά" b&w ούτε από το μυαλό μου δεν θα περνούσε, πόσω μάλλον να προτείνω τον συνδυασμό σε άλλους.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Monoblock ?

Λεπτόηχο χαρακτηρίζουν πολλοί το dac1. Κλινικό, αυστηρό, άδειο και αδιάφορο θα πρόσθετα εγώ. Σε βαθμό που δεν θα το κρατούσα ακόμη κι αν μου το χάριζαν.

Ο xtz ενισχυτής από την άλλη έχει το μειονέκτημα της σκληρότητας στις υψηλές.
αυτο δεν σημαινει οτι παιζει ετσι το dac και ο xtz....ειναι η αποψη σου.

και αν πιασουμε τι αρεσει στον καθενα αστα να πανε.....:roflmao:

πιθανον δεν εχεις καλα καλωδια και θελει διορθωση ο χωρος σου..
κοιτα και τα καλωδια ρευματος

Reaction score
6.629
Απάντηση: Re: Απάντηση: Monoblock ?

γιαννη για τους τελικους η τον ολοκληρωμενο αναφερεσε?(για τον ολοκληρωμενο που ισως να φταιει ο προ του)επισης και σε ποια ταξη λειτουργειας?

Reaction score
3.980

Γιάννη ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι για την ηχητική σφραγίδα συσκευών, υπάρχει πολύς δρόμος στην κριτική ακρόαση που ο καθείς περπατά μονάχος του.

Reaction score
5.635

Νομίζω για το παλιό-γνωστό dac1 δεν χρειάζεται να επεκταθούμε. Έχουν γραφτεί σελίδες επί σελίδων στα φόρουμ. Έχει χρόνια να δω κάποιον να το προτείνει προς αγορά και φυσικά δεν είναι τυχαίο αυτό. Αντίθετα το πουλάνε όσοι το έχουν ακόμη σε εξευτελιστικές τιμές για να το ξεφορτωθούν. Το λίγο που το άκουσα σε φίλο απλά επιβεβαίωσε την άποψη που επικρατεί.

Για τον XTZ δεν είμαι τόσο αυστηρός. Δεν θυμάμαι ποιον άκουσα, τον ολοκληρωμένο ή τον τελικό, φευγαλέα στην έκθεση. Δεν τον είχα σπίτι μου για ακρόαση. Αλλά θυμάμαι ότι διάβασα αναφορές για σκληρότητα στις υψηλές, κάτι που με αποθάρρυνε τότε που τον εξέταζα για αγορά.

Για μονομπλόκ εγώ θα πρότεινα Hypex NCore.

Reaction score
15.548

θα μπορουσες να γραψεις απο την αρχη τι προτεινεις.....τα αλλα δεν χρειαζοντουσαν γιατι ειναι υποκειμενικα.

και εγω θα μπορουσα να σου πω 1000000 λογους οτι ειναι λαθος επιλογη αυτο που προτεινες και τι πιστευουν πολλοι.

....και δεν προτεινε κανενας το συγκεκριμενο dac.....εσυ σχολιασες το συγκεκριμενο dac για τους λογους σου.

Reaction score
5.635

σεβαστες ολες οι αποψεις Γιαννη μου......

αν θελει μπορει να παρει για ενα Σ.Κ. τελικο-dac-xlr και να τα δοκιμασει.....
.....ο θεμης δεν εχει τετοια προβληματα..

το θεμα ειναι οτι πρεπει ναχει και λεφτα.....γιατι τον βλεπω να μην τα επιστρεφει
Σόρι, εγώ κατάλαβα ότι προτείνεις και το dac.

Reaction score
15.548

συχωρεμενος....:tongue:

....αλλα ρε Γιαννη... ξερεις πολυ καλα οτι εκει παιζουν και αλλα dac δεν εχει μονο το dac-1

απλα του προτεινα να παρει ολο το πακετο για να δει πως θα ακουει και μουσικη με ενα dac σε σχεση με το να παιζει απο τον av

Reaction score
5.635

Μην ξεχνάμε και το ολόφρεσκο 11κάναλο θηρίο της Yamaha, με τον οποίον μπορεί να διενισχύσει την μπροστινή τριάδα, διατηρώντας τη δυνατότητα για 7.1, ή να διενισχύσει και τα τα 5 κανάλια.

Τα τρία μονομπλόκ για μπροστά θεωρώ ότι είναι λύση για πιο εξειδικευμένες ανάγκες. Π.χ. με ιδιαίτερα ενεργοβόρα ηχεία τύπου b&w 801/802 σε σετάπ υψηλής κατηγορίας.

Αλλιώς πιστεύω ένας σύγχρονος πολυκάναλος όπως αυτός της Yamaha είναι υπεραρκετός για τα Focal σειράς 7.

Για να μην πω ότι κι ένας ex-demo/refurbished Marantz MM8077 στο 1,5 χιλιάρικο ταιριάζει
περισσότερο στο σετάπ.

Αλλά αν υπάρχει άνεση στο μπάτζετ, προτιμότερος ο Yamaha CX-A 5000 στα 2,5 χιλ. περίπου που θα βγει τώρα τον Σεπτέμβρη.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

γιαννη με 2,5 χτυπας τον ερθ και εχεις 350 αλογα στο καναλι .....αμερικανικα, αφηνιασμενα να τιναξουν κωνους εκτος μπαφλας.........

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@