MOOV NOW – The World’s Most Advanced Fitness Wearable

indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.046
Reaction score
4.015
Aυτό είναι το MOOV NOW. Και γιατί ξεχωρίζει; πέρα από τον καρδιακό παλμό, τα γυροσκόπιοα και τα επιταχυνσιόμετρα, σε αυτό βλέπεις και ανίχνευση της κίνησςη σε 3D χώρο. Μπορεί ακόμη και να σου πει πως κάνεις λάθος την άσκηση

Φυσικά δουλεύει μαζί με τη dedicated app, ενώ αν βάλεις ακουστικά έχει τον πρώτο personal Fitness Trainer που δίνει και οδηγιες για το πως θα κάνεις την άσκηση όπως μας υπόσχεται η Design YxR.

http://www.designyxr.com/projects/#/moov-now-wearable-device/
 



wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.956
Reaction score
20.471
Αρκεί να σε καλύπτουν τα χαρακτηριστικά του. Δεν έχει GPS και μέτρηση παλμών.
...τα οποία τα έχω στο bike computer ή/και σε ζώνη μέτρησης καρδιακών παλμών "ταιριασμένη" με τον διάδρομο στο σπίτι ή/και σε ζώνη μέτρησης παλμών σε ξεχωριστή συσκευή/kind of ρολόι. Οπότε, ναι, το MOOV λειτουργεί συμπληρωματικά σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά για προσωπικά βρίσκω σημαντικό κι ωφέλιμο για κάποιον αρχάριο ή/και ερασιτέχνη, το ότι για παράδειγμα τον ενημερώνει ότι "πατάει" πολύ δυνατά στο βήμα του τρεξίματος έτσι ώστε να βελτιώσει το τρέξιμό του.
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.729
Reaction score
83.485
Είμαι υπέρ των αυτόνομων γκάτζετ. Το ποδήλατο είναι εξαίρεση γιατί δεν είναι "φορετό" και χρειάζεται έξτρα εξοπλισμό.
Τα fitness trackers είναι ακόμα σε βρεφική ηλικία κια σύντομα θα τα έχουν "όλα". Σε ένα χρόνο από σήμερα υπολογίζω ότι όλες οι εταιρείες θα προσφέρουν trackers με μέτρηση παλμών και GPS σε λογική τιμή.

Ο αρχάριος "αθλητής" δεν ξέρει τι του χρειάζεται και εντυπωσιάζεται εύκολα. Από την άλλη, ακόμα κι αν του δώσεις πολλά στοιχεία δεν ξέρει να τα αξιοποιήσει.

Έχω αλλάξει τα τελευταία χρόνια αρκετά trackers και κανένα δεν με εντυπωσίασε, είτε λόγω ελλείψεων είτε λόγω ανακρίβειας μετρήσεων. Τα πιο υποσχόμενα νέα προϊόντα που θα βγουν στην αγορά πριν τις γιορτές είναι, το vívosmart® HR και το Microsoft Band 2.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.871
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top