Most beautiful car ever???

Reaction score
49
David, για ποίον "πωπό" μιλάς?
Αυτόν δεξιά ή αυτόν πάνω αριστερά (ναι, στην οθονίτσα υπολογιστή!!)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα η F430 είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ! :roll:
Και κορυφαία υλοποίηση για την FERRARI (να αξιοποιήσει και τις επιτυχίες στην F1........δες τον αεροδυναμικό διαχύτη πίσω)
Αααχχχ.Μια βόλτα μονάχα.......... :cry:

Reaction score
1.247
Eπειδη εχω παει βολτα(με εχουν παει πιο συγκεκριμενα)με 360 το θεωρω κατι το πρωτογνωρο.Ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αμαξι.Αχ αχ ονειρα θερινης νυκτος.Δεν συγκρινετε ουτε με subaru ουτε με evo.Αυτα απλα μπορουν να σου δωσουν μια ιδεα του τι μπορει να κανει ενα τετρατροχο γρηγορο,αλλα με μια ferrari καταλαβαινεις που μπορει να ΦΤΑΣΕΙ ενα γρηγορο τετρατροχο.Βεβαια για τον ηχο δεν το συζητω ειναι ονειρο...

Reaction score
0
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
David, για ποίον "πωπό" μιλάς?
Αυτόν δεξιά ή αυτόν πάνω αριστερά (ναι, στην οθονίτσα υπολογιστή!!)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν το είχα προσέξει. Απαράδεκτος είμαι :)

Πέρα από την πλάκα η F430 είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ! :roll:
Και κορυφαία υλοποίηση για την FERRARI (να αξιοποιήσει και τις επιτυχίες στην F1........δες τον αεροδυναμικό διαχύτη πίσω)
Αααχχχ.Μια βόλτα μονάχα.......... :cry:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Για τον πωπό αριστερά επάνω δεν είμαι αρμόδια. Για τον άλλο βγάζω το καπέλο, αλλά παραθέτω και προς σύγκριση τον
http://img.photobucket.com/albums/v468/mariapar/0bc2bfb7.jpg
Μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του (σχετικά) μικρού στρογγυλού πωπού, με γνώμονα ότι είναι και μοντέλο 1966, will knock your socks off.

Συγγνώμη που ανακατεύομαι σε αντρικά θέματα όπως του αυτοκινήτου, αλλά έχω μεγαλώσει σε συνεργείο, και μπορεί με το χρόνο να απέκτησα κι άλλα χόμπυ, αλλά το χούι δεν μούφυγε..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός