Moto GP 2006 (XBOX 360)

Reaction score
5
και γιατι να περιμένεις μεχρι το μαιο?
ιδια ποιοτητα (και λιγο καλυτερη λογω φιλτρων) εχει και το (κατα τα αλλα ιδιο) MotoGP 3 Ultimate Racing Technology που υπαρχει ηδη gia τα pc...
απλα ισως εχει τις περσινές μηχανες...

Reaction score
49
Περιμένετε την

να βγάλει το "Tourist Trophy" και το ξανασυζητάμε φίλοι μου.........

Κοιτάξτε γραφικά (παρόλο που το PS2 έχει σαφέστατα λιγότερες δυνατότητες από το 360........)

Reaction score
49

Μα καλά....Θέλετε να μου πείτε ότι τα γραφικά στα άλλα είναι καλύτερα??
Ή η προσοχή στην λεπτομέρεια δεν είναι κορυφαία στο ΤΤ???

Reaction score
49

Ερώτηση/διαγωνισμός:

Όποιος βρει που είναι το πηρούνι αλλά και το μπροστινό φτερό στην (κόκκινη) Fortuna Spains YAMAHA (1η δεξιά) αλλά και γενικά σε όλες εκτός από τις δύο Honda (2η & 3η....Konica Minolta Honda & Movistar Honda αντίστοιχα) κερδίζει ένα.....TT (Polyphony Digital φυσικά...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Reaction score
13
Φίλε eNeRGy

Σίγουρα στο pc κάποια στιγμή τα γραφικά του θα ξεπεράσουν τις δυνατότητες του XBOX 360 ΑΛΛΑ (έχει σημασία αυτό) στο XBOX δεν θα ασχολείσαι κάθε 3 και λιγάκι να αλλάζεις κάρτα γραφικών και να την πληρώνεις όσο 1,5 φορά την ακριβότερη έκδοση (premium) του XBOX 360 και σε 5-6 μήνες να κάνει την μισή τιμή και να κλαις τα λεφτά σου.Εδώ με του "σπάσει" η παχνιδομηχανή θα αποσβέσεις τα λεφτά σου σε 1 μήνα και με το παραπάνω με τα αντίγραφα που θα αποκτήσεις....Βάσικά είναι τι του αρέσει καθενός.Εμένα προσωπικά δεν με απασχολούν τα παιχνίδια σε βαθμό φανατισμού (παίζω που και που για να περάσει η ώρα...) έτσι στο pc μου έχω μια ταπεινή geforce 2 Ti και δεν σκέφτομαι να τη αλλάξω παρά μόνο για να αποκτήσω έξοδο DVI και τη τρομερή ισχύ που έχει η 7800 στο scaling του video (αλλά περιμένω να πέσει και άλλο η τιμή της).Αν κάποιος έχει τη όρεξη και οικονομική ικανότητα να αγοράζει την τεχνολογία στις κάρτες γραφικών (αποσβένοντάς την με την ευχαρίστηση από τα παιχνίδια) ας το κάνει.Αλλά μου φαίνεται πολύ ακριβό για να αξίζει να το κυνηγά κανείς.
Επίσης με τα 400 ευρώ του XBOX 360 το εκμεταλλεύεσαι και σαν A/V terminal και αύριο μεθαύριο (όπως το xbox 1) σαν ένα ταπεινό HTPC.Νομίζω ότι μόνο για αυτά που προσφέρει τα λεφτά του δεν είναι πολλά.

Όσο για την polyphony οφείλω να ομολογήσω ότι η συγκεκριμένη και μόνο εταιρία ξέρει να κάνει καλά την δουλειά της και να ξεζουμίζει το hardware μιας κονσόλας μέχρι το τελευταίο τρανζίστορ της.Οι υπόλοιποι τίτλοι (όσους έχω δει) στο PS2 για μένα δεν συγκρίνονται μπροστά στο xbox1 και νομίζω ότι αν η συγκεκριμένη εταιρία ασχολείτω και με το xbox1 θα είχαμε racing simulators State Of The Art!

Reaction score
164
Υπάρχει βέβαια μια "λεπτομέρεια".
Τα screenshots το tourist trophy είναι prerendered και όχι από το παιχνίδι. ;)

Reaction score
5
Υπάρχει βέβαια μια "λεπτομέρεια".
Τα screenshots το tourist trophy είναι prerendered και όχι από το παιχνίδι. ;)
με προλαβες... και απο το motoGP του xbox360 ειναι αφου δεν υπαρχει τελικη εκδοση... ενω εγω εδωσα screenshots απο το παιχνιδι στο PC...

Reaction score
13
Τo Μάιο θα κυκλοφορήσει το Tourist Trophy της Sony

H Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι το παιχνίδι Tourist Trophy: The Real Riding Simulator, θα είναι διαθέσιμο από τις ευρωπαϊκές προθήκες των καταστημάτων το Μάιο του τρέχοντος έτους. Δημιουργημένο από την ομάδα ανάπτυξης Polyphony Digital, που είναι γνωστή για την κορυφαία σειρά αγώνων ταχύτητας Gran Turismo, το Tourist Trophy θα δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να αγωνιστούν με περισσότερες από 180 πραγματικές μοτοσικλέτες και σε 35 διαφορετικές διαδρομές. Οι διαδρομές θα περιλαμβάνουν πραγματικές πίστες όπως οι Laguna Seca, Nurburging και Valencia, ενώ θα υπάρχει και ένας μεγάλος αριθμός από διαδρομές που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για το εν λόγω παιχνίδι. Όσον αφορά στα μοντέλα των μοτοσικλετών, η Polyphony υποστηρίζει πως αυτές είναι πανομοιότυπες με τις πραγματικές μέχρι και την τελευταία τους λεπτομέρεια, ενώ θα δίνεται και η δυνατότητα διαμόρφωσής τους ανάλογα με τις επιθυμίες του παίκτη.

Reaction score
49
Re: Τo Μάιο θα κυκλοφορήσει το Tourist Trophy της Sony

H Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι το παιχνίδι Tourist Trophy: The Real Riding Simulator, θα είναι διαθέσιμο από τις ευρωπαϊκές προθήκες των καταστημάτων το Μάιο του τρέχοντος έτους.

Γιάννο....με έφτιαξες!!!!
Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ΚΑΙ καυτό (βλέπε Tomb Raider Legend) KAI γρήγορο (βλέπε TT)!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Tα έχω ήδη προπαραγγείλει!!!!!!!! :twisted: :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.848
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss