MP3 μετατροπή σε Αudio tracks

Reaction score
1.379
Θελω να μετατρεψω μερικα MP3 σε αudio tracks και μετα να τα γραψω σε CD για να παιζουν σε CDP. Επειδη δεν ασχολουμαι με το σπορ και μου ζητηθηκε, τι προγραμμα προτεινετε; Καποιο που να ειναι δωρεαν και να μπορω να το "κατεβασω" απο το net.

Reaction score
0
kostas said:
Θελω να μετατρεψω μερικα MP3 σε αudio tracks και μετα να τα γραψω σε CD για να παιζουν σε CDP. Επειδη δεν ασχολουμαι με το σπορ και μου ζητηθηκε, τι προγραμμα προτεινετε; Καποιο που να ειναι δωρεαν και να μπορω να το "κατεβασω" απο το net.
Windows Media Player ver 10 . Κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά που θέλεις :)

Reaction score
1.379
menelaos said:
Windows Media Player ver 10 . Κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά που θέλεις  :)
Το εχω εγκαταστημενο. Μηπως μπορεις να μου πεις τι κανω;

Reaction score
14
kostas said:
menelaos said:
Windows Media Player ver 10 . Κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά που θέλεις :)
Το εχω εγκαταστημενο. Μηπως μπορεις να μου πεις τι κανω;
Το ανοίγεις πας εκει που λεει "burn"

Απο το File Explorer μαρκάρεις τα mp3 αρχεία που θές να κάψεις και τα κάνεις drag and drop στο αριστερό παράθυρο

Μετά βάζεις το αγραφο στο CDR σου και πατάς "start burn"

Τόσο απλό

Reaction score
49
Kώστα μπορείς να δοκιμάσεις και το NERO!!
Επέλεξε να κάψεις CD, επέλεξε τώρα την περίπτωση "Δημιουργία CD ήχου", πάτα Add πάνω δεξιά και ρίξε μέσα στο παράθυρο τα κομμάτια που θες, πατάς το next κάτω δεξιά και με απλά βήματα μετά είναι έτοιμο και θα στα μετατρέψει σε αρχεία wav
Αν μάλιστα έχεις και CDplayer που διαβάζει CD TEXT θα μπορείς να βλέπεις κανονικά και τους τίτλους δίσκου και τραγουδιών!!!
Είναι εύκολο...Δοκίμασέ το!!! :D :D

Reaction score
7
Μπορείς να κάνεις την δουλειά αυτή και με το ΕΑC. Απο το TOOLS πηγαίνεις decompress σου φέρνει να διαλέξεις directory που είναι τα mp3 και μετά τα μαρκάρεις δηλώνεις και το directory που θέλεις να εγκατασταθούν τα decompressed αρχεία και τέλειωσες.

V

VIDEOMIX

Guest
Mε ενδιαφέρει και μένα το θέμα αυτό. Επίσης, θέλω να φτιάξω δική μου συλογή απο διάφορα cd's σε cd. Γίνεται;

V

VIDEOMIX

Guest
Γιωργος Ανδρεαδης said:
VIDEOMIX said:
Mε ενδιαφέρει και μένα το θέμα αυτό. Επίσης, θέλω να φτιάξω δική μου συλογή απο  διάφορα cd's σε  cd. Γίνεται;
Στη δικη σου περιπτωση δε γινεται....
Απαισιόδοξε. Γίνεται ρεεεε.... :x
Αλλα πως; Αυτό ρωτάω. :? :lol:

Reaction score
1
Καλά όλα αυτά τα προγράμματα βρε παιδιά,αλλά αν θυμάμαι ο φίλος ζητούσε ένα free πρόγραμμα...

Για το ανάποδο,δηλαδή από WAV σε MP3 ποιό προτείνετε;

Reaction score
51
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Καλά όλα αυτά τα προγράμματα βρε παιδιά,αλλά αν θυμάμαι ο φίλος ζητούσε ένα free πρόγραμμα...

Για το ανάποδο,δηλαδή από WAV σε MP3 ποιό προτείνετε;
Σωκράτη το EAC! κι εγώ!!
Εγραψα παραπάνω το Link!!

Reaction score
0
καλησπέρα σε όλους! :) Παρακολουθώ το forum εδώ και πολύ καιρό, αυτό όμως είναι το πρώτο μου post!

Λοιπόν, μια πολύ καλή πρόταση για αυτή τη διαδικασία (MP3 σε wav και τούμπαλιν) είναι το πρόγραμμα της Xing. Δεν γνωρίζω σε ποιά έκδοση έχει φθάσει, ήδη όμως από το 2003 όπου το δοκιμάζαμε σε τυφλά τέστ με ομάδα ακροατών, λειτουργούσε άψογα, ειδικά σε σήματα 192 kbps και άνω...

(πολλά μπορούμε να γράψουμε για το mp3 και τη διαδυκτιακή εφαρμογή. Αν και δεν μου αρέσει ακόμα ο προσφερώμενος συμπιεσμπένος ήχος, εν τούτοις, στα διάφορα sites βρίσκουμε πλέον διαμαντια της ανεξάρτητης δισκογραφίας... )

Reaction score
5
Καλωσόρισες Γιάννη.
Η Xing έχει πουληθεί στην Real. Μια εταιρεία που δεν πάω καθόλου για τις τακτικές της, παρ'ότι έχω δουλέψει με το Helix στο παρελθόν και δεν ήταν κακό.
Μάλλον το utility που λες είναι πλέον ενσωματωμένο σε κάποιο software της Real.

Πάντως ο καλύτερος mp3 encoder που κυκλοφορεί είναι ο LAME, και το καλύτερο extraction tool είναι το EAC.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
κατεβασε το CDex.Ριπαρει και κανει encoding σε mp3,ogg,wma και αλλα format.Ειναι πολυ ,μικρο και ευχρηστο

NIX

Reaction score
0
Easy CD-DA Extractor

Εύχρηστο,εξελληνισμένο χρησιμοποιεί όλους τους codec που βρίσκει στο σύστημα
Κάνει και μετατροπή σε wav απο mp3,τα καίει και σε cd
Πολύ απλά ένα καταπληκτικό πρόγραμμα πλήρες δυνατοτήτων,χωρίς να είναι δύσκολο στην χρήση.

http://www.poikosoft.com/

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος