MP3 σε DVD

V

VIDEOMIX

Guest
Οτι θέλεις κάνεις. Η όλα μαζί χύμα, η σε ξέχωρους φάκελους. Εξαρτάται απο την πηγή. Εγώ εχω ενα jvc και δέχεται οποιονδίποτε απο αυτούς τους τρόπους.

V

VIDEOMIX

Guest
Το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω λειτουργεί ως εξής. Έχει ενα κουμπί 4ρων κατευθύνσεων. Αριστερά δεξιά μετακινείται μέσα στον εκκάστοτε φάκελο, και πάνω κάτω μετακινείται ανάμεσα στους φακέλους. (αλλάζει φακέλους)

Reaction score
14
Νομίζω ότι τα περισότερα players εχουν limitation σε 999 αρχεια ανα φάκελο. Οπότε με βάση αυτό πειραματιστείτε και δείτε τι όριο εχει το δικό σας player

Reaction score
49
Κυρίτσης Ευάγγελος said:
Εβαλα το macrom mdvd4500r, μήπως ξέρει κανείς αν μπορεί τα mp3 να είναι σε φακέλους και πως μετακινείσαι σαυτούς;

Τα CDplayers έχουν 2 κουμπιά (συνήθως με + & - ) που ελέγχουν την αλλαγή δίσκων σε κάποιο Cd Changer (αν υπάρχει)
Με αυτά τα κουμπιά μπορείς να αλλάξεις συνήθως φακέλους όταν υπάρχει κάποιο Cd με ΜΡ3
Δοκίμασέ το και πες μας........
Στο manual δεν υπάρχει αναφορά σε αυτό το θέμα??
Εντύπωση μου κάνει..... :roll: :roll:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101

Αυτό εδώ δεν είναι? Νομίζω πως είναι με τον κλασικό τρόπο: πολύ απλά, στο κουμπί 4 κατευθύνσεων που έχει στο δεξί μέρος της πρόσοψης, πηγαίνεις επάνω-κάτω για να επιλέξεις φακέλους και δεξιά αριστερά για να μπεις-βγεις και να επιλέξεις τραγούδια.

Reaction score
5
Παίδες νομίζω ο Ευάγγελος εννοεί με πια σειρά αναπαράγονται τα τραγούδια και οι φάκελοι!

Έχω την εντύπωση ότι πρώτα αναπαράγονται τα κομμάτια έχτος φακέλων και μετά τα εντός δεν το έψαξα ιδιαίτερα ώστε να ξέρω και με ποια σειρά παίζουν τα τραγούδια αλλά το manual κάτι θα αναφέρει πιστεύω! Ίσως αλφαβητικά δεν είμαι σίγουρος.

Reaction score
7
Ναι αυτή είναι η συσκευή. Στο manual δεν αναφέρει τίποτα για dvd-mp3 και φακέλους παρά μόνο για cd-mp3. Και σε όλες τις δοκιμές που έκανα dvd-mp3 δεν αναγνωρίζει, ενώ cd-mp3 αναπαράγει. Το θέμα είναι ότι και στο επίσημο site της macrom δεν βρήκα αναφορές στο συγκεκριμένο player.

V

VIDEOMIX

Guest
Τελικά το ερώτημά σου δεν έχει να κάνει μόνο με φακέλους, αλλα μάλλον για το εαν έχει την δυνατότητα το μηχάνημά σου να διαβάσει δίσκους DVD με αρχεία mp3.
Σε πληροφορώ λοιπόν οτι λίγα ειναι τα μοντέλα στην αγορά που έχουν την δυνατότητα αυτή.
Ενα απο αυτά ειναι και το δικό μου που έχω γράψει σε ενα άλλο thread γι'αυτό.
Διάβασε λοιπόν, στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=5810.0

V

VIDEOMIX

Guest
Αυτό που έχω αγοράσει ειναι και DVD, έχει οθόνη 4 ιντζών περίπου.
Η τιμή του πιά, έχει κατέβει αρκετά.
Είχε 800, το βρίσκεις και γύρω στα 400 πιά.
Και υπ'όψην οτι έχει και άλλες πολλές δυνατότητες και μεγάλη προενίσχυση.
Το προτείνω.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Οντως, το Avx1 είναι πολύ καλό, αν και λίγο αργό στις εναλλαγές κομματιών.

Υπόψην, ο αντικαταστάτης του, Avx2 έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DD-DTS αλλά όχι οπτική έξοδο.

V

VIDEOMIX

Guest
Δεν ειναι πάντα αργό. Όπως του "καπνίσει" ειναι. Μια αλλάζει αμέσως, μια κάνει κανα 2 δεύτερα.
Νόμιζα πως και αυτό έχει αποκωδικοποιητή.
Αν και δεν βρίσκω ιδιαίτερο πρακτικό λόγο ύπαρξής του μέσα σε ένα αμάξι. Εκτός κι αν είχα βάν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef