MR. BROOKS (2007)

Reaction score
59
MR. BROOKS (2007)

Ο Έρλ Μπρουκς (Kevin Costner) είναι ένας άψογος οικογενειάρχης και είδωλο επιχειρηματία στην τοπική κοινωνία.

Όμως ο Κος Μπρουκς έχει ένα σοβαρό ελάττωμα και το γνωρίζει καλά. Είναι εθισμένος στον φόνο.

Προσπαθεί να νικήσει αυτή του την "αδυναμία" όμως ο δεύτερος εαυτός του, ο Μάρσαλ (William Hurt) έχει διαφορετική άποψη.

Ο Μάρσαλ απολαμβάνει την "ύπαρξή" και την "δουλειά" του. Η πεισματάρα ντετέκτιβ Τρέισυ Ιτγουντ (Demi Moore, που παλεύει με τους

δικούς της δαίμονες, είναι πάρα πολύ απογοητευμένη με την έλλειψη στοιχείων για τον μυστηριώδη δολοφόνο.

Έτσι λοιπόν, με την επίμονη ντετέκτιβ στα ίχνη του ο Κος Μπρουκς και ο Μάρσαλ αναγκάζονται να φέρουν σε πέρας ένα περίτεχνο και

συνεχώς περιπλεκόμενο παιχνίδι...

Κυκλοφορει απο την HOLLYWOOD ENTERTAINMENT

Reaction score
0
Α) Επιτελους ο Costner επαιξε σε μια ταινια που δεν ειναι τελειως χαλια.
Και ο Costner και η ταινια.Toν τελευταιο καιρο ο Kevin ειχε 10 στις 10...πατατες.

Β) H Demi Moore οτι και να παιξει ,παιζει χαλια.Kρυοκ@λη .
Ο William Hurt δεν κανει και τιποτα σπουδαιο.
Διεκπεραιωση θα το ελεγα .

C) Θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη αλλα οταν βλεπεις για πρωταγωνιστες τελειωμενους ηθοποιους δεν εχεις και απαιτησεις.
Εχει ωραια προσεγγιση της θεματολογιας των serial Killers ,ομως δεν μπορεις να χωρεσεις 2 καρπουζια σε μια μασχαλη.
Ποσο μαλλον 3 και 4.

D) Τα μικροαστικα ενος μεγαλοαστου serial Killer ....μα που τα βρισκουν που τα βρισκουν !!!

D) Tην ειδα μετα την προβολη του 88 minutes και στα ματια μου φανηκε ...οαση.
Ως γνωστον στους τυφλους επικρατει ο μονοφθαλμος.

Reaction score
6
Απάντηση: Re: MR. BROOKS (2007)

Α) Επιτελους ο Costner επαιξε σε μια ταινια που δεν ειναι τελειως χαλια.
Δηλαδή να την δω;;;
Την εχω στα χερια μου εδω και κατι μηνες αλλα δεν τολμώ απο τον φόβο των προηγουμένων του Kevin.
Επειδή ο συγκεκριμένος ηθοποιος μου ειναι ιδιαίτερα συμπαθής χαλιέμαι οταν τον βλεπω να διασύρεται οπως διασύρεται στις τελευταίες του ταινίες.
Αντε να δω...

Reaction score
164
Δες την, αλλά με μικρό καλάθο, για να γεμίσει σίγουρα...

Εμένα με ικανοποίησε πάντως. όχι τίποτα τρομερό, αλλά το δίευρο το έδωσα ευχαρίστως. :happy_8:
Απλά έκανα ότι δεν έβλεπα τη σιχαμερή, για τα γούστα μου, Moore...

Reaction score
8
Απάντηση: Re: MR. BROOKS (2007)

Δες την, αλλά με μικρό καλάθο, για να γεμίσει σίγουρα...
Εμένα με ικανοποίησε πάντως. όχι τίποτα τρομερό, αλλά το δίευρο το έδωσα ευχαρίστως. :happy_8:
Απλά έκανα ότι δεν έβλεπα τη σιχαμερή, για τα γούστα μου, Moore...
+++++1

Reaction score
180
Περιμενα να δω καμια τηλαιταινια και τελικα εντυπωσιαστηκα με το καλοστημενο σεναριο, και τις ανατροπες. Απροβλεπτη εξελιξη, με σασπενς μεχρι το τελευταιο λεπτο. Ακομα και την Ντεμυ Μουρ μια χαρα την βρηκα για τον ρολο της. Πως αλλοιως δλδ θα μπορουσε να ειναι μια σουπερ-ντουπερ αστυνομικινα ?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster