Mr. Mercedes

xristos twin

Music, Serials
Μηνύματα
413
Reaction score
500
Mr. Mercedes»: Ενας serial killer από το μυαλό του Στίβεν Κινγκ

Βρισκόμαστε μόλις στα μισά της χρονιάς και τόσο η μικρή όσο και η μεγάλη οθόνη μοιάζουν να έχουν κατακλυστεί από διασκευές σε έργα του Στίβεν Κινγκ: από τα επερχόμενα, κινηματογραφικά «It» και «Dark Tower» μέχρι τα τηλεοπτικά «Castle Rock» και «The Mist», ο διάσημος συγγραφέας βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με μια σειρά από πρωτοκλασάτες μεταφορές.

Σε αυτά έρχεται τώρα να προστεθεί η απόπειρα του τηλεοπτικού δικτύου AT&T να φέρει στη μικρή οθόνη το μυθιστόρημα του Κινγκ, «Mr. Mercedes», το οποίο ο ίδιος ο συγγραφέας έχει περιγράψει ως την πρώτη του πραγματική αστυνομική ιστορία

Η ιστορία ακολουθεί έναν ψυχοπαθή serial killer ο οποίος επανέρχεται στο προσκήνιο, φέρνοντας στην επιφάνεια μια παλιότερη, ανεξιχνίαστη υπόθεση, και αρχίζει να βασανίζει έναν συνταξιοδοτημένο αστυνομικό με μια σειρά από δυσοίωνα γράμματα και e-mail, αναγκάζοντάς τον πρώην αστυνομικό να ξεκινήσει μια προσωπική κι ενδεχομένως παράνομη σταυροφορία προκειμένου να τον σταματήσει.

Ακόμα κι αν δεν ενθουσιαζόμασταν μπροστά στην προοπτική μιας ακόμα σειράς βασισμένης σε Στίβεν Κινγκ, πόσο μάλλον μιας ακόμα σειράς με serial killer, η παρουσία του υπέροχου Μπρένταν Γκλίσον στο ρόλο του αστυνομικού είναι αρκετή για να σημειώσουμε στα ημερολόγιά μας την ημερομηνία πρεμιέρας του «Mr. Mercedes», στις 9 Αυγούστου.

Οσο για τον ρόλο του δολοφόνου, αυτόν τον έχει αναλάβει ο Βρετανός Χάρι Τρίνταγουεϊ, ο οποίος έχει αποδείξει ήδη ότι μπορεί να είναι αρκούντως creepy στο «Penny Dreadful», όπου υποδυόταν τον Δρ. Φρανκενστάιν.

Το καστ συμπληρώνουν οι Μέρι-Λουίζ Πάρκερ, Τζαστίν Λουπ, Σκοτ Λόρενς, Κέλι Λιντς, Αν Κιούζακ, Ρόμπερτ Στάντον, Χόλαντ Τέιλορ και Μπρίντα Γουλ.

 

Μηνύματα
2.668
Reaction score
1.386
Την έχω τελειώσει εδω και κανένα μήνα. Εξαιρετική ψυχογραφία τόσο του πρωταγωνιστή όσο και των πιο "δευτερων" ρόλων. Με πολύ καλό ρυθμό ως το τελευταίο επεισόδιο.
 


Μηνύματα
1.469
Reaction score
1.407
Ως τώρα σχεδόν κανένας σκηνοθέτης δεν κατάφερε να μεταφέρει το πνεύμα και την ατμόσφαιρα των βιβλίων του κινκ. Τελευταία παταγωδης απόπειρα του dark tower. Για τις σειρές Δεν ξέρω αλλά δεν τρέφω μεγάλες προσδοκίες...περιμένω ακόμα να γίνει μια ταινία τόσο εξαιρετική και ένα βιβλίο του..Η τουλάχιστον κοντά
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.346
Reaction score
74.447
Ως τώρα σχεδόν κανένας σκηνοθέτης δεν κατάφερε να μεταφέρει το πνεύμα και την ατμόσφαιρα των βιβλίων του κινκ.
Ούτε ο Darabont; ;)
 



Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.346
Reaction score
74.447
Shawshank Redemption, Green Mile, Mist. Ο King έχει πει πολλές φορές τα καλύτερα, και είναι φίλοι.
 

Μηνύματα
2.668
Reaction score
1.386
Shawshank Redemption, Green Mile, Mist. Ο King έχει πει πολλές φορές τα καλύτερα, και είναι φίλοι.
Η αλήθεια είναι οτι ελάχιστες ειναι οι καλές μεταφορές των βιβλίων του king. Αυτές που ανέφερες...αντε να βάλουμε και το Gerald's Game και το Stand by me που ειναι και το αγαπημένο μου. Δεν έχω δεί ακόμα το IT...που σαν βιβλίο ήταν το top για μένα...
 






Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.302
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top