MULTICHANEL

Reaction score
0
Kαλησπερα εχω μια απορια κ θα ηθελα την βοηθεια σας. Στην πολυκαναλη αναλογικη(ext dec) του rxv2095 εχω το 963sa της philips για να ακουω το sacd και σκεφτομαι με ταφ rca να συνδεσω το bdp 7500 της philips κ αυτο για να παρω τα dolbyHD k dtsHD φυσικα δεν θα παιζουν ταυτοχρονα, υπαρχει περιπτωση να προκαλεσω βλαβη στα μηχανηματα?

Reaction score
0
Απάντηση: MULTICHANEL

Επισης να πω οτι δεν σκεφτομαι να αλαξω τον 2095 για την ωρα γιατι θα παρω το πολυ 300-350 κατοστρικα κ για να παρω αντιστοιχεις ηχητικης αποδοσης ενισχυτη θα πρεπει να καταβαλω αλλες 2 φορες τοσα!

Reaction score
3.085
Απάντηση: MULTICHANEL

Kαλησπερα εχω μια απορια κ θα ηθελα την βοηθεια σας. Στην πολυκαναλη αναλογικη(ext dec) του rxv2095 εχω το 963sa της philips για να ακουω το sacd και σκεφτομαι με ταφ rca να συνδεσω το bdp 7500 της philips κ αυτο για να παρω τα dolbyHD k dtsHD φυσικα δεν θα παιζουν ταυτοχρονα, υπαρχει περιπτωση να προκαλεσω βλαβη στα μηχανηματα?
Λογικά, όχι.

Αν και τέτοιου είδους συνδέσεις πρέπει να αποφεύγονται, γιατί κανείς δεν ξέρει αν υπάρχει διαφορά στο βολτάζ εξόδου ανάμεσα στις δύο πηγές, τέτοια που πιθανόν να προκαλέσει βλάβη στο στάδιο εξόδου της άλλης. Καλό θα είναι, αν το επιχειρήσεις, να βεβαιώνεσαι ότι, όταν λειτουργεί η μία συσκευή, η άλλη να είναι OFF, όχι μόνο από το τηλεχειριστήριο, αλλά και από τον διακόπτη της συσκευής που βρίσκεται στη φάτσα της.

Θα σου έλεγα να βρεις ένα switcher, αλλά πρώτον δεν υπάρχει για πολυκάναλη διαχείριση audio (υπήρχε ένα της Zector, αλλά το έχει σταματήσει) και δεύτερον, ακόμα κι αν υπήρχε, θα ήταν ακριβό.
-

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67