Multifeed σε Tecatel ALG120

Reaction score
2
Καλημέρα. Είναι δυνατόν να βρεις εύκολα (χωρίς να κάνεις πατέντες) βάσεις στήριξης για 8lnbs (multifeed) σε Tecatel πιάτα ? Διάβασα ότι αυτό είναι δυνατόν να γίνει στα Triax TD-110 καΙ GIBERTINI OP100L συνδέωντας 2 brackets των 4lnbs. Κάτι ανάλογο σε Tecatel έχει δοκιμάσει κάποιος? Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Multifeed σε Tecatel ALG120

Χύμα κυκλοφορεί όπως και τα περισσότερα πιάτα της αγοράς για περιορισμό του κόστους..

Reaction score
68
Απάντηση: Multifeed σε Tecatel ALG120

Είναι δυνατόν να βρεις εύκολα (χωρίς να κάνεις πατέντες) βάσεις στήριξης για 8lnbs (multifeed) σε Tecatel πιάτα?
Νομίζω πως για tecatel δεν υπάρχουν. Αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κλασικές βάσεις universal ("μανταλάκια").

Reaction score
2
Πιστεύεται με 2 Tecatel ALG110 σταθερά πιάτα και 4 lnb στο καθένα θα πιασω περισσότερα και καλύτερα κανάλια από ένα wavefrontier με 8 lnb? Κόστος τα έβγαλα το ίδιο περίπου ίσως χαμηλότερο στην περίπτωση των σταθερών πιάτων. Μπορείτε να μου προτείνεται πακέτα δορυφόρων που είναι σχετικά κοντά ώστε να τα προσανατολίσω κατάλληλα?

Reaction score
2
Δορυφορικες απορίες

Τα gibertini πιατάκια απ ότι ρώτησα τα πουλάνε χύμα. Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι είναι original και όχι μαιμουδες?
Επίσης στα ίδια χρήματα βρίσκω το Hirschmann 100x110 αλλά με βάσεις για 3 lnb αντι για 1. Κλείνω προς το δεύτερο, τι λέτε????

Reaction score
68
Απάντηση: Δορυφορικες απορίες

Τα gibertini πιατάκια απ ότι ρώτησα τα πουλάνε χύμα. Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι είναι original και όχι μαιμουδες? Επίσης στα ίδια χρήματα βρίσκω το Hirschmann 100x110 αλλά με βάσεις για 3 lnb αντι για 1. Κλείνω προς το δεύτερο, τι λέτε????
Το hirschmann το αγόρασε πρόσφατα φίλος μου και είναι εξαιρετικό κάτοπτρο.

Reaction score
2
Σεραφειμ και εγώ για το Hirschmann έλεγα, αλλά είδα ότι το καταστημα που το διαφημίζει στα 70Ε στο internet έχει ένα μοντέλο το Ecofesat 110 το οποίο δεν υπάρχει στον κατάλογο της Hirschmann. Στην τιμή των 60-70Ε παίζει το 85χ95 ECOFESAT 90s το οποίο μάλιστα είναι από ατσάλι όχι αλουμίνιο, ενώ το 113χ107 αλουμινίου που ονομάζεται FESAT 95, έχει στη Γερμανία 170Ε!! Η μαιμουδιά παίζει ή απλά δεν ξέρουν τι πουλάνε !!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης