Mundorf MCap Supreme vs Mundorf Mcap Supreme EVO Oil?

Reaction score
596
Το πρωτο με 23 ευρω η το δευτερο με 30 παιδια και γιατι?

2χ 6.8uf, 400v + χρειαζομαι για τον προενισχυτη μου...προτιμω Pio και να μην πουλησω κανα νεφρο! :)

Αν εχει κανεις αλλη προταση ας την κανει.

Reaction score
596
χε χε...ελπίζω να μην υπονοείς κάτι:taunt:

Σοβαρά τώρα...Δεν έχω ιδέα! Έχω τη λίστα με τα ψώνια μήπως βρω κάτι καλό στα σπεκς που μου έδωσαν (και κάπως οικονομικό). Για τον λαμπάτο προενισχυτη μου είναι πάντως.

Για τα υπόλοιπα που είχα στη λίστα βρήκα παλιούς Ρωσικους pio...
Γι αυτούς τους άτιμους θα πρέπει να βρω κάτι άλλο.

Άσε που ξέχασα ότι πρέπει να αντικαταστήσω τους nippon στα 220uf 550v (x8 ) στις Ηλέκτρες και με έχει πιάσει σκοτοδινη☺☺
Για πείτε κάτι καλό ρε παιδιά!

Z

Zdimis

Guest
δεν ξερω τι να βαλεις ,αλλα ανεχεις παρει τα βασικα μοντελα παραγωγης τοιμασε ενα 500 αρικο για προ κ δυο τελικους και πηγαινε στους τσακκιριδηδες οπου με αυτα τα λεφτα jensen εισοδου και mundorf εξοδου (μοντελα δεν ξερω, ξερουν αυτοι) θα δεις διαφορα και πιθανο καλμαρισμα βελτιωτικης νευρωσης ππου τοσο διασ!εδαστικη ειναι στο χομπυ :) .Επισης ζητα να αλλαξουν καλωδιωσεις εσωτερικα στο σημα- επεμενε σε αυτο οτι κι αν σου πουν - με κατι εξαιρετικο (vdh ισως?) .Βαλε συγκεκεριμενα μετα απο αυτες τις αλλαγες sylvanja 5751 (προ) για απολυτα τρισδιαστατη λεπτοφυη αναλυτικη εκτεταμενη αφουσκωτη παρουσιαση στο κρισιμο αυτο σταδιο που ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΚΑΙ οδηγητριες στους τελικους Cv kodd κατι by mullard και τελικες tungsol el34b και θα εχεις οτι καλυτερο μπορεις να παρεις απο αυτες τις κατασκευες,-η συνταγη αυτη μου εχει ακουστει πιο ενδιαφερουσα στο μαγειρεμα με τον ηχο αυτων των κατασκευαστων.Α! κοντυνε οσο πιο πολυ μπορεις ει δυνατον το μηκος του καλ ηχειου.(Καποτε ειχα πληρωσει rca blackplates κατι 250 το ζευγαρι(ευτυχως τκς εδωσα με 100 ευρω χασκυρα ..... και οι 5751 sylv παιζανε στρατοσφαρες πανω!!!).

Z

Zdimis

Guest
χμ επι 8 οι του τελικουυ σταδιου....βαλε κανα δυο κατοσταρικα στο πεντακοσαρι πανω .Οσον αφορα το 700 αντε χιλιαρικο με πειραματισμους και τις ανωθι λαμπες για βελτιωση μηχαν ηματων 3000 4000 χιλιαδων δεν ειναι παρα 25% δαπανη παραπανω για 25% ακουστη τουλαχιστον ομορφια .Απο κει κ πανω αυτη η δικαιη σχεση κοστοης αποδοσης αρχιζει να γινεται αδικη.

Last edited by a moderator:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.433
Για να θέλεις 6,8 μF προφανώς μιλάμε για την έξοδο του προ, ενώ η είσοδος κατευθείαν στο πλέγμα.
Δες τι γίνεται με την αντίσταση εισόδου του τελικού σου μπας και σου κάνει και χαμηλότερη χωρητικότητα, γλυτώνοντας έτσι χρήματα.

Auricap ή Obbligato gold η πρόταση μου.
Κορυφαία τιμή προς απόδοση Solen.

Reaction score
596
Δημήτρη έχω πάρει όλους Εκτός από τους δύο που γράφω πιο πάνω
Επίσης έχω 5751. Είναι καταπληκτικές πράγματι αλλά θα τελειώσω με τις αλλαγές και βλέπουμε για λάμπες...
[DOUBLEPOST=1475911869][/DOUBLEPOST]Peter αυτό μου ζήτησαν οπότε δεν πάω παρακάτω...
Θα δω οπωσδήποτε τους 3 που προτείνεις, Ευχαριστώ!

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Καποτε ειχα πληρωσει rca blackplates κατι 250 το ζευγαρι(ευτυχως τκς εδωσα με 100 ευρω χασκυρα ..... και οι 5751 sylv παιζανε στρατοσφαρες πανω!!!).
Καλα απο που πηρες τις rca 5751 τοσο ακριβα!!!!!!! :o
Το πολυ 70-80 το ζευγος στην καλυτερη τους εκδοση.
:)

Z

Zdimis

Guest
οχι rca 5751 αλλα rca 12aΤ7 black plates ( 1957).Απο το μεγαλυτερο απατεωνα με ειδκκευση στον απειρο νεοεισερχομενο προσβεβλημενο νευρωτικο ασθενη απο το ταξιδι των ηλεκτρονιων στο γυαλινο θαλαμο -κεντρο λυχνιας λεγοτανε ο γκουρου καπου στο αιγαλεω αν θυμαμαι.Πουλαγε λαμπες σε τυπους σαν κι εμενα 3 φορες πανω .Εχασα μονο ενα κατοσταρικο απο το μπλεξιμο μου εκει .....Οι sylvania 5751 που στο κυκλωμα του alexander πηγε το μηχανημα σε αλλο επιπεδο,πολυ ισσοροπημενο και μη κρεμωδη με απιστευτη τρισδιαστατη τοποθετηση σκηνης και pinpoint imaging που με αυτον τον προ δεν ξαναβιωσα με αλλα 10 ζευγη που δοκιμασα ειχαν αγοραστει ενα κατοσταρικο απο αλλου.(και ηταν και η αρχικη προταση του κατασκευαστη για optimum αποτελεσμα με την κατασκευη του αλλα εμενα επειδη μου την ειχαν σπασει η χροια της κιθαρας του kenny burell (χωρις σωμα ) και η τρομπετα του miles (εκτεταμενη και στεγνη σχετικα) τις ειχα αποριψει ο βλακας μεχρι να κανω ολοκληρο ταξιδι και να καταληξω εκει εχοντας πια την ωριμοτητα να κρινω σε πολυ περισσοτερα σημεια απο μια χροια η μια απρσμενη εκταση ψηλα

Last edited by a moderator:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.441
6,8 είναι μεγάλη τιμή και για είσοδο και για έξοδο λαιν λεβελ, δηλαδή που θες το φίλτρο; Στα 0.5 χερτζ πανάθεμά σε;
Ρε μπας και το θέλει για μπαϊπάς τροφοδοσίας;

Ρώτα για που είναι τα ψώνια.

Reaction score
596
6,8 είναι μεγάλη τιμή και για είσοδο και για έξοδο λαιν λεβελ, δηλαδή που θες το φίλτρο; Στα 0.5 χερτζ πανάθεμά σε;
Ρε μπας και το θέλει για μπαϊπάς τροφοδοσίας;

Ρώτα για που είναι τα ψώνια.
Αν σου πω ότι πήγα από κει και μες την τρεχάλα μου ξέχασα;
Πάντως τόσα θέλει...☺

Reaction score
596
Τελικα αγοραστηκαν Nos USSR Pio K75-10 στα 250v κι ετσι λυθηκε το προβλημα...
Ευχαριστω παιδια...

Δημητρη τις Sylvania τις εχω παρει απο τοτε που μου τις προτεινες για το Phono stage και παιζουν καταπληκτικα! Ευχαριστω...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.433
Τελικα αγοραστηκαν Nos USSR Pio K75-10 στα 250v κι ετσι λυθηκε το προβλημα...
Ευχαριστω παιδια...
Βρες τρόπο να κάνεις μια δοκιμή Α-Β, στον προενισχυτή σου, των πυκνωτών που αγόρασες με έναν αξιόλογο ΜΚΡ όπως ένας SCR.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.986
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas