Musical Fidelity Soupercharger 550K Power Amplifier

Reaction score
84
http://www.musicalfidelity.com/produ...rger/550k.html

Πωλουνται τα εν λογο μονομπλοκ.Τα συγκεκριμενα εκτος απο κανονικοι τελικοι μπορουν να συνδεθουν απο μπορνες ολοκληρομενου ή τελικου να ενισχυσουν το σημα κατα 550 βαττ και να οδηγησουν τα ηχεια...Αν καποιος εχει αποριες μπορει να με ρωτησει ελευθερα.Ειναι πολυ μουσικα,καθαρα,ελευθερα στον ηχο τους και οδηγουν το 95% των ηχειων που κυκλοφορουν ....Τιμη καταλογου 4.800.....Τα δινω στα 2.000....

Reaction score
84
Να ξεκαθαρισω,οπως λεω και πιο πανω,οτι εκτος απο ενισχυση μικρου ολοκληρωμενου απο μπορνα σε μπορνα,λειτουργουν κανονικα σαν τελικοι και μαλιστα καλητερα...
Οποιος ενδιαφαιρετε πραγματικα για τα μονομπλοκ μπορει να ερθει να τα ακουσει με τα νεα μου ηχεια πλεον , magnepan 3,6 με πολυ καλα αποτελεσματα...
Εχει πολλα βαττ,''ρομαντικο'' ηχο και δενει πληρως με τα ηχεια απλα δεν ειναι σχεδιασμενος για να εχει το απαραιτητο ρευμα που χρειαζετε ενα τετοιο θηριο,αλλιως ειναι τοσο καλος που δεν θα τον εδινα...Κριμα που δεν μου εκατσε γιατι τωρα θα παω σε κατι αρκετα ακριβοτερο...

Reaction score
84
νεα τιμη στα 1.400...
ειναι σαν καινουρια και παιζουν καταπληκτηκα...πραγματικα σε αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει ο ηχος που εχουν....

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Να με συγχωρείς για την παρέμβαση αλλά αν υπάρχει χώρος βάζεις μεγαλύτερη τροφοδοσία (πυκνωτές και μετασχηματιστή αν χρειάζεται) και έρχονται μια χαρά τα ρεύματα.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Musical Fidelity Soupercharger 550K Power Amplifier

Να με συγχωρείς για την παρέμβαση αλλά αν υπάρχει χώρος βάζεις μεγαλύτερη τροφοδοσία (πυκνωτές και μετασχηματιστή αν χρειάζεται) και έρχονται μια χαρά τα ρεύματα.
Δεν υπαρχει Πετρο το εχω δει.
Πραγματικα εχει εντυπωσιακα μικρο τροφοδοτικο για την ισχυ του, εξου και το λιγο ρευμα.
Αλλα παιζει ομορφα το ατιμο.

Reaction score
84
εχω παρει τα μονομπλοκ της bryston πλεον και δεν με νοιαζουν τα ρευματα , απλα δεν θελω να καθονται τσαμπα και να σκονιζονται....Πραγματικα δεν γνωριζω αλλον τελικο στα 1.400 ευρω και ειδικα μονομπλοκ που ειναι αυτοι,να παιζουν τοσο καλα...

Reaction score
84
η αγγελια ''παγωνει'' προς το παρον μεχρι να ολωκληρωθει η συναλλαγη με υποψηφιο ενδιαφερωμενο....

Reaction score
893
Απάντηση: Musical Fidelity Soupercharger 550K Power Amplifier

Κι όμως έχει χώρο για SWITCH τροφοδοτικό.

Και υπάρχει φυσικά τρόπος και για μεγαλύτερο γραμμικό.

Αν δω οτι χρειάζεται θα τους βγάλω τα μάτια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv