Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!Μιλαμε για τελικο ενισχυτη σχεδον 20ετιας,ειναι λιγο δυσκολο να τον εχει καποιος ακομα στην κατοχη του.Ισως αρκετα μελη να τους εχουν ακουσει ή να τους ειχαν κιολας,αλλα μετα απο τοσα χρονια,λιγο δυσκολο καποιος να περιγραψει με λεπτομερεια τον ηχο τους. Το οτι ειναι καλοι,αυτο ειναι σιγουρο,αλλα το θεμα ειναι,ποσο τους εχεις βρει (προφανως μιλαμε για μεταχειρισμενα κομματια που σκεφτεσαι να αγορασεις),τι τελικο εχεις τωρα (και δεν σε καλυπτει) και γενικα ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις για την αναβαθμιση που εχεις στο μυαλο σου. Με αυτα υποψη ισως να μην εχει νοημα να ασχοληθεις .Αν θελεις γραψε σχετικα.
μεινε οπως εισαι,το οτι ειναι λιγο πιο ισχυροι οι Μusical fidelity δεν ειναι λογος για να κανεις την κινηση.Σκεψου οτι η σχεδον διπλασια ισχυ σε σχεση με τους audiolab πρακτικα σημαινει +3db ενταση. Θα σου προτεινα,αν βεβαια τα ηχεια σου δεχονται διπλοενισχυση και σου αρεσει ο ηχος των audiolab να βρεις ενα ζευγαρι ακομα 8000Μ και να εχεις 4 μονομπλοκ.Έχω ενα σετ της audiolab 8000q/8000m.
Που στην Κρήτη ? Ηράκλειο?Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Έχω ενα σετ της audiolab 8000q/8000m.
Τους βρήσκω από ενα μαγαζί στην κρήτη 1100 μαζι με τον προ τους τον MF X pro.
Κοιτα θα ήθελα κατι ποιο δυνατό για να ξεκινήσω την αναβαθμισή μου από εκεί.
Κοιτα μπορω να διαθέσω 1500e αν βρω βεβαια να δώσω τους δικούς μου.
Ναι ηρακλειο!Που στην Κρήτη ? Ηράκλειο?
γιατι να σου πει ? να προλάβεις να πας να τα πάρεις εσυ ?Σε ποιο μαγαζι εχει site?
Στον Παπαδακη. Δε νομιζω να εχει site.Σε ποιο μαγαζι εχει site?
αχα ! ο Παπαδάκης. απο κει ειχα πάρει GAMUT...Στον Παπαδακη. Δε νομιζω να εχει site.
Απ'οτι καταλαβα απο καποιον πελατη του θα τον δωσει.
oxi..Στον φιλο μου τον Παπαδακη οκ
Απλα ελεγα μηπως ηταν κανα καινουργιο μαγαζι και δεν το ήξερα βρε...
Ναι εχει ακομα Gamut στο μαγαζί.
Dimitristop Κρητη μένεις ?