Musical Fidelity xa 200

Reaction score
55
Καλησπέρα σε όλους!
Μήπως έχει κανείς ακούσει τους συγκεκριμένους monoblock, να μου πεί μια γνώμη.
Ευχαριστώ.

Reaction score
7.101
Μιλαμε για τελικο ενισχυτη σχεδον 20ετιας,ειναι λιγο δυσκολο να τον εχει καποιος ακομα στην κατοχη του.Ισως αρκετα μελη να τους εχουν ακουσει ή να τους ειχαν κιολας,αλλα μετα απο τοσα χρονια,λιγο δυσκολο καποιος να περιγραψει με λεπτομερεια τον ηχο τους. Το οτι ειναι καλοι,αυτο ειναι σιγουρο,αλλα το θεμα ειναι,ποσο τους εχεις βρει (προφανως μιλαμε για μεταχειρισμενα κομματια που σκεφτεσαι να αγορασεις),τι τελικο εχεις τωρα (και δεν σε καλυπτει) και γενικα ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις για την αναβαθμιση που εχεις στο μυαλο σου. Με αυτα υποψη ισως να μην εχει νοημα να ασχοληθεις .Αν θελεις γραψε σχετικα.

Reaction score
55
Μιλαμε για τελικο ενισχυτη σχεδον 20ετιας,ειναι λιγο δυσκολο να τον εχει καποιος ακομα στην κατοχη του.Ισως αρκετα μελη να τους εχουν ακουσει ή να τους ειχαν κιολας,αλλα μετα απο τοσα χρονια,λιγο δυσκολο καποιος να περιγραψει με λεπτομερεια τον ηχο τους. Το οτι ειναι καλοι,αυτο ειναι σιγουρο,αλλα το θεμα ειναι,ποσο τους εχεις βρει (προφανως μιλαμε για μεταχειρισμενα κομματια που σκεφτεσαι να αγορασεις),τι τελικο εχεις τωρα (και δεν σε καλυπτει) και γενικα ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις για την αναβαθμιση που εχεις στο μυαλο σου. Με αυτα υποψη ισως να μην εχει νοημα να ασχοληθεις .Αν θελεις γραψε σχετικα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Έχω ενα σετ της audiolab 8000q/8000m.
Τους βρήσκω από ενα μαγαζί στην κρήτη 1100 μαζι με τον προ τους τον MF X pro.
Κοιτα θα ήθελα κατι ποιο δυνατό για να ξεκινήσω την αναβαθμισή μου από εκεί.
Κοιτα μπορω να διαθέσω 1500e αν βρω βεβαια να δώσω τους δικούς μου.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.431
Δεν έχει κάποιο νόημα για εσένα η κατάθεση μιας άποψης για το πως τυχών μπορεί να αποδίδει ένα μηχάνημα.
Άλλα τα ακούσματα, άλλες οι εμπειρίες και άλλα τα ζητούμενα του κάθε ακροατή.

Για παράδειγμα, είχα ακούσει όλη τη συγκεκριμένη αλυσίδα της Musical Fidelity με Proac D-15.
Σε έναν χώρο που δεν γνωρίζεις τις ιδιαιτερότητες του και δεν έχεις ακούσει μεμονωμένα τον κάθε κρίκο της αλυσίδας σε γνωστό σου σύστημα, δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη.

Reaction score
7.101
μεινε οπως εισαι,το οτι ειναι λιγο πιο ισχυροι οι Μusical fidelity δεν ειναι λογος για να κανεις την κινηση.Σκεψου οτι η σχεδον διπλασια ισχυ σε σχεση με τους audiolab πρακτικα σημαινει +3db ενταση. Θα σου προτεινα,αν βεβαια τα ηχεια σου δεχονται διπλοενισχυση και σου αρεσει ο ηχος των audiolab να βρεις ενα ζευγαρι ακομα 8000Μ και να εχεις 4 μονομπλοκ.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Τους βρήσκω από ενα μαγαζί στην κρήτη 1100 μαζι με τον προ τους τον MF X pro.
Κοιτα θα ήθελα κατι ποιο δυνατό για να ξεκινήσω την αναβαθμισή μου από εκεί.
Κοιτα μπορω να διαθέσω 1500e αν βρω βεβαια να δώσω τους δικούς μου.
Που στην Κρήτη ? Ηράκλειο?

Reaction score
1.391
Στον Παπαδακη. Δε νομιζω να εχει site.
Απ'οτι καταλαβα απο καποιον πελατη του θα τον δωσει.
αχα ! ο Παπαδάκης. απο κει ειχα πάρει GAMUT...
(η άχρηστη πληροφορία της εβδομάδας) :o

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Στον φιλο μου τον Παπαδακη οκ
Απλα ελεγα μηπως ηταν κανα καινουργιο μαγαζι και δεν το ήξερα βρε...
Ναι εχει ακομα Gamut στο μαγαζί.
Dimitristop Κρητη μένεις ?

Reaction score
1.391
Στον φιλο μου τον Παπαδακη οκ
Απλα ελεγα μηπως ηταν κανα καινουργιο μαγαζι και δεν το ήξερα βρε...
Ναι εχει ακομα Gamut στο μαγαζί.
Dimitristop Κρητη μένεις ?
oxi..
είμαι μισός απο εκει όμως... ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas