My name is Bond...

Reaction score
49
Μπαίνει ένας τύπος στο αεροπλάνο για να πετάξει Λονδίνο-Νέα Υόρκη.
Κάθεται στην θέση του και ελπίζει να κάτσει δίπλα του κανένας νορμάλ άνθρωπος για να μην του χαλάσει την διάθεση.

Μερικά λεπτά αργότερα έρχεται δίπλα του μια τρομερή ξανθιά, με τέλειες καμπύλες, 2 μετρη! Ελαφρά ντυμένη και με ένα υπέροχο άρωμα που τον τρελαίνει!

Με το που ξεκινά το αεροπλάνο, ο τύπος δεν χάνει χρόνο και της πιάνει την κουβέντα!! Η γκόμενα δείχνει εύκολη και ο τύπος συνεχίζει ακάθεκτος!

Με τα πολλά αρχίζει να πλησιάζει το χέρι του προς την μεριά της χαιδεύοντας το γόνατό της. Και σιγά σιγά ανεβαίνοντας προς τα πάνω............

Σκέφτεται "πω,πω είμαι πολύ τυχερός.....πρέπει να της ζητήσω τηλέφωνο και διεύθυνση για να βρεθούμε στην Νέα Υόρκη.......θα περάσω....ζάχαρη"

Η γκόμενα δεν μασάει, και το χέρι του τύπου ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά στο μπούτι της............

Λίγο πριν φθάσει στο επίμαχο σημείο τον σταματά και του κλείνει το μάτι!!

"Αμάν, θα την καταφέρω οπωσδήποτε στην Νέα Υόρκη!!!"

Το αεροπλάνο φθάνει στον προορισμό του και ο τύπος έχει γίνει πύραυλος............

"θα βρεθούμε?" την ρωτάει!
Αυτή ακουμπά το δάκτυλό της στα χείλη του για να μην τον αφήσει να μιλήσει........ενώ με το άλλο χέρι του δίνει ένα χαρτάκι διπλωμένο!!!
Τότε σηκώνεται και φεύγει.............

Ο τύπος έχει τρελαθεί!
"Θα είναι το καλύτερο 3ήμερο στην Νέα Υόρκη" σκέφτεται και ανοίγει το χαρτάκι

"Αγαπητέ μου, σας σταμάτησα γιατί λίγο ακόμα και θα πιάνατε τα αρχ........ μου.
Τελικά η μεταμφίεση ήταν πολύ καλή!

James Bond"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.783
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo