myphone Ιστορικά: Το Symbian, η αρχή και το τέλος του

Reaction score
26
Δεν υπάρχουν και πολλοί που να είναι πάνω από 25 ετών και να μην γνωρίζουν ή να μην έχουν δουλέψει στα χέρια τους μία συσκευή Symbian. Κακά τα ψέματα, το Symbian είναι η πλατφόρμα που κατά γενική παραδοχή έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των smartphones. Multitasking, παραμετροποίηση κατά το δοκούν, εφαρμογές από market store, χρήση του κινητού ως σκληρού δίσκου και πολλά άλλα πράγματα, που μέχρι πριν μερικά χρόνια τα κάναμε μόνο μέσω κάποιου υπολογιστή. Το ολοκληρωμένο άρθρο περιέχει ακόμη 8.744 bytes...

Πηγή: myphone.gr

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: myphone Ιστορικά: Το Symbian, η αρχή και το τέλος του

Ή αλλιώς, όπου μας πάει το μάρκετινγκ των πολυεθνικών!!! γιατί μην μου πείτε ότι υπήρχε άμεση ανάγκη
για αλλαγή λειτουργικού στα ''κινητά''? η γνώμη μου!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Καλά λες Ηλία, έπρεπε να μείνουμε με τα πενάκια, τα cursors και τα τηλέφωνα που σέρνονταν.
Ήταν το πρώτο βήμα, αλλά ευτυχώς που έγιναν κι άλλα.

Έχω αλλάξει πάνω από δεκαπέντε κινητά με Symbian και εκτός από δυο-τρία, όλα τα υπόλοιπα ήταν για τα μπάζα.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εγώ το VIVAZ Pro που έχω δύο χρόνια, δουλεύει τέλεια, στο ίντερνετ, στο GPS με NDrive παντού, ακόμα και στα παιχνίδια είναι πολύ καλό για τα μέτρα μου για να μην παρεξηγηθώ! αυτό που δεν είναι καλό είναι η μπαταρία του, που μπορεί να αλλάξει με μεγαλύτερη!

ΥΓ. Όσο για το που έπρεπε να μείνουμε, είναι τόσο μεγάλη συζήτηση, και απίστευτη για πολλούς, που δεν γίνετε από το πληκτρολόγιο!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839

Ηλίαααααα... σου βρήκα νέο avatar! :laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.953
Members