Mytek 192 dsd

Reaction score
5
αλησπερα εχω στην κατοχη μου το dac mytek 192 dsd μου βγαζει προβλημα μετα απο 2 ωρες παιξιμο κατι σαν βραχναδα δεν ξερω και πως να το εκτυπωσω το κλεινω το ξανανοιγω και επανερχεται μεχρι να το ξανακανει μετα απο 2 ωρες περιπου μπορει καποιος να βοηθησει ευχαριστω.

Reaction score
309
Μήπως το έχεις στριγμωγμενο και υπερθερμαίνεται;
Γενικά είναι απο αυτά που ανεβάζουν θερμοκρασία κατα τη λειτουργία όποτε θέλει και καλό εξαερισμό.

Reaction score
660
Εχω το ιδιο δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα τσεκαρε τους drivers και δες αν εχει το τελευταιο firmware

Reaction score
5
Εχω το ιδιο δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα τσεκαρε τους drivers και δες αν εχει το τελευταιο firmware
Δεν ξερω και πολλα αλλα θα το προσπαθήσω παντος δεν ειναι λογι υπερθέρμανσης. Να σε ρωτησω και κατι αλλο με το dac αυτο εχεις παραπανω ενταση στην usb 2 περα απο αναλητικοτητα

Reaction score
5
Δεν ξερω και πολλα αλλα θα το προσπαθήσω παντος δεν ειναι λογι υπερθέρμανσης. Να σε ρωτησω και κατι αλλο με το dac αυτο εχεις παραπανω ενταση στην usb 2 περα απο αναλητικοτητα
Πως μπορώ να δω αν εχει το τελευταίο firmware και πως το κατεβαζω μπορεις να βοηθήσις

Reaction score
2.324
Πως μπορώ να δω αν εχει το τελευταίο firmware και πως το κατεβαζω μπορεις να βοηθήσις
Πήγαινε mytek support κατέβασε control και τελευταίο firmware και πέρασε τα όπως και να έχει. Αν δεν παίξει κάνε ticket και ετοιμάσου για αποστολή Πολωνία.

Reaction score
660
σου βγαζει στην οθονη τι φιρμγουερ εχεις , το athens pro audio εχει την αντιπροσωπεια μπορεις να απευθυνθεις σε αυτους νομιζω
για να αναβαθμισεις φιρμγουερ γινεται μονο με firewire καλωδιο !!!!

Reaction score
5
σου βγαζει στην οθονη τι φιρμγουερ εχεις , το athens pro audio εχει την αντιπροσωπεια μπορεις να απευθυνθεις σε αυτους νομιζω
για να αναβαθμισεις φιρμγουερ γινεται μονο με firewire καλωδιο !!!!
Σε ευχαριστώ θα το προσπαθήσω εσυ εισαι ικανοποιημενος απο το mytek

Reaction score
660
Σε ευχαριστώ θα το προσπαθήσω εσυ εισαι ικανοποιημενος απο το mytek
Για τη δουλειά που το θέλω απόλυτα.... παρακαλώ να σαι καλά....αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι μου λες

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886