Mythos audio

Reaction score
1.380
Επιτελους, η Mythos εχει site http://www.mythosaudio.gr/ που δουλευει και ειναι αναβαθμισμενο. Τα rack της, αν και ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, παραμενουν τα πιο ομορφα που εχουν δει τα ματια μου. Εχουν μια τελειως καινουργια σειρα ηχειων, ακομα και μοντελα που ειχαν παρουσιαστει στις Ελληνικες εκθεσεις 1-2 χρονια πριν δεν υπαρχουν πια στο site. Η βασικη διαφορα, ειναι η απομακρυνση απο τα μεγαφωνα της Focal και η χρηση μεγαφωνων Scanspeak.

Tι λενε οι Βορειοι; Εχει καποιος ακουσει τις καινουργιες δημιουργιες;

Reaction score
25.532
εχω μια σοβαρη ενσταση ομως: φωτογραφιες. απαραιτητως ομως. χαλαει ολη η εικονα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει site ο Mythos. Απλά πήρε πρόσφατα νέα μορφή.

Έχω ακούσει 1-2 μοντέλα ηχείων παλαιότερα. Σίγουρα οι άνθρωποι κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Σε ότι έχει να κάνει με τα έπιπλα δε, μιλάμε για έργα τέχνης...

Reaction score
25.532
ναι και στο παλιο ειχε πραγματικες φωτο και οχι μοντελα απο υπολογιστη,αλλα φανταζομαι θα το διορθωσουν συντομα...

Reaction score
1.380
Νίκος Τσαρουχάς said:
Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει site ο Mythos. Απλά πήρε πρόσφατα νέα μορφή.
Το παλιο site ειχε πολλα προβληματα, ευτυχως αλλαξε. Κι εγω εχω ακουσει τα περισσοτερα ηχεια απο τις παλιοτερες σειρες, στις εκθεσεις αλλα και σε επισκεψη μου στην Θεσσαλονικη. Το περιεργο ειναι οτι ενω τα JM Lab δεν θελω ουτε να τα βλεπω, τα Μythos με Focal μεγαφωνα μου αρεσαν παρα πολυ! Ειμαι πολυ περιεργος για την καινουργια σειρα...

Reaction score
0
'Εχω ακούσει το μοντέλο δαπέδου Legend και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ. Υστερούσε λίγο σε φινίρισμα, ήταν όμως μοντέλο προπαραγωγής, οπότε δεν γνωρίζω το τελικό αποτέλεσμα. Οk, είχε ορισμένα ηχητικά χαρακτηριστικά που ενδεχομένως να προβλημάτιζαν αλλά ήταν πολύ καθαρό και ταχύ σαν πολυβόλο. Μου θύμιζε monitor. Δεν το βλέπω στο σχετικό κατάλογο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm