Nα αξιοποιησω το παλιο καλο Yamaha CDX-593 μου...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απο τις καλες κριτικες του τυπου και απο το γεγονος οτι το συγκεκριμενο player ηταν στο 2ο συστημα αναφορας του ΗΧΟΥ, το αγορασα την περιοδο 98-99(περιπου 120000dr). Σημερα εχουν γινει πολλες αλλαγες στα separates μου και παρολο που ακουγεται αρκετα καλα σκεφτομαι να το αξιοποιησω με ενα DAC. Το πρωτο που ερχεται στο μυαλο ειναι της Behringer. Οσοι ακουν μουσικη με αυτο το DAC θα μπορουσαν να μου πουν εντυπωσεις και αν αποτελει πραγματικη αναβαθμιση της συσκευης τους?
'Η μηπως δεν αξιζει και πρεπει να μπω στη διαδικασια να το πουλησω και να δω τι αλλο μπορω να παρω με
τα λεφτα του συν τα 165Ε που κοστιζει το Ultramatch pro?

Reaction score
7.100
Αν το πουλησεις δεν θα πιασεις πανω απο 100 ευρω και μαζι με τα 165 του dac δεν αγοραζεις απολυτως κανενα cdp.Nομιζω η αγορα ενος καλου dac(μεταχειρισμενου) θα βελτιωνε τον ηχο του.Για αυτο που αναφερεις δεν εχω γνωμη.Ενα μεταχειρισμενο creek ,musical fidelity,rotel,cambridge audio θα ηταν καλες επιλογες.Το γερμανικο ebay εχει πολλα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
σε αυτα τα χρηματα apo cd υπαρχει το Cambridge Audio Azur 340A, Marantz 5001, αλλα αμφιβαλλω για το ποσο καλυτερα θα παιζουν απο το Yamaha...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.957
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988