Nεκρα........ρε παιδι μου.......

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
στο τσαρδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επειδη μαλλον οι περισσοτεροι απο εσας σκατο κουφαλιτσες εισαστε σε τιποτις παλιονησια ξαπλωμενοι σε τιποτις χρυσες ακρογιαλιες με φραπα και καλαμισκο στρογγυλλο.καργα ματι σε υπαρξεις μις φετες ,ξενυχτι του κερατα με ατελειωτο clubbing και ποτοκρεπαλη ευχομαι(εν μερη σας μισω και δεν ξερω το γιατι)να περνατε καλα(κωλοπαιδα),να διασκεδαζετε(παρτε και κανενα Hi Fi Choice ανα ποδας για να μην ξεχνιομαστε κιολας),να φιστικωνετε....αντε για να μην το πω αλλοιως......και να μου γυρισετε φρεσκοι και χαλαρωμενοι μιας και ερχετε....χειμωνας με τεστ -εκθεσεις-επισκεψεις κατ οικον με τα μηχανακια παραχειρας και φυσικα Ε Ξ Ο Δ Α......ΧΕΧΕΧΕ(καταλαβατε νομιζω εεεεεε?????).!!!!!!!!!!!
Αν καποιος απο εσας αυτην την στιγμη τυχαινει να διαβαζει τις μαλακιες που γραφω και ειναι στο παραλια ας μας ριξει ενα συρμα και να μας πει που βρισκεται ετσι.....για την ζηλεια ρε γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Nεκρα........ρε παιδι μου.......

Xαλαρωσε βρε Βλαση........κι εμεις στο κλεινον αστυ ειμαστε..........ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ.....χιχιχιχιχι

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Xαλαρωσε βρε Βλαση........κι εμεις στο κλεινον αστυ ειμαστε..........ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ.....χιχιχιχιχι
Kαι που θα παμε γιατρε μου??????????????????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Nεκρα........ρε παιδι μου.......

Ο καλός ο κόσμος κάνει διακοπές τον χειμώνα ,
Εχω μαθει Αντωνακι οτι εισαι το Fashion victim των τριων και πεντε πηγαδιων και φυσικα το γνωστο σε ολους παρτυ ανιμαλ της Αραχωβης ....ειναι αληθεια????????????

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Re: Nεκρα........ρε παιδι μου.......

Εχω μαθει Αντωνακι οτι εισαι το Fashion victim των τριων και πεντε πηγαδιων και φυσικα το γνωστο σε ολους παρτυ ανιμαλ της Αραχωβης ....ειναι αληθεια????????????

Παλιό κρασί , μουχλιασμένο τυρί , μαύρο ψωμί ……………

Reaction score
1.153

Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα.Από αύριο με περιμένει η εξωτική Αλεξανδρούπολη!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερα.Από αύριο με περιμένει η εξωτική Αλεξανδρούπολη!
Πιες και για μενα μια φρεντια εκει κοντα στο φαρο βρε παλλικαρα μου.....καλες διακοπες βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Αααχχ, Αλεξανδρούπολη...

Reaction score
1.153

Πιες και για μενα μια φρεντια εκει κοντα στο φαρο βρε παλλικαρα μου.....καλες διακοπες βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποτάρες θα πίνω στα παραλιακά με τα πιπίνια και τσιπουράκλες στη Μάκρη και θα λιάζω το κορμί μου στη Μεσημβρία!
Καλές διακοπές σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Άντε Κόγια τραβήξου,ένα τσιγάρο δρόμος είναι.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Nεκρα........ρε παιδι μου.......Oι άτυχοι της...άδειας

Μην στενοχωριέσαι φίλε μου...Μετά τα καινούρια νιούζ περί επιτάξεως των γιατρών και πάντων συναδέλφων που πρώτοι παθαίνουν τη γρίππη,βλέπουμε τα παράλια τρέμοντας και περιμένουμε να ρθει ο χειμώνας γιά να εμβολιαστούμε κι έτσι να πάμε διακοπές όπως όλος ο...καλός ο κόσμος.
Τέρμα τα φραπόγαλα,όλοι νάνι και καλό μαμ (και τις τελευταίες επιθυμίες σ'ένα χαρτάκι:612:)
Γιά να σε παρηγορήσω,δες...μπούτια από το κρεβάτι,να χορτάσει και το μάτι...:111:
[reliops=Andrew Blake Leg Fantasy 1][youtube]I-DjUzsHNpw[/youtube][/reliops]
[reliops=Andrew Blake Leg Fantasy 5][youtube]evRBUaSElyU[/youtube][/reliops]

Reaction score
6
Αμαν αμαν τι :111:Bhutia :107:ειναι αυτα....

Πονεσαν τα ματακια μου και ζαλιστηκα και λιγο. Δεν ειναι παντως ιος:137:

Reaction score
6
α βρε Βλαση νεκρα, εκτος απο το βιντεο του Bhutia που μας ζωηρεψε λιγο...πριν την ιωση που ερχεται οπου ναναι...

Αμα φυγουμε απο αυτο τον ματαιο κοσμο...που θα ακουμε και με τι θα ακουμε?
Τι ρευμα εχουν εκει πανω? Ειναι αραγε απο μονο του εξαγνισμενο? η θα λαβω τα μετρα μου και εκει
Μεγαλη η αγορα και στον παραδεισο... απλα θελει καλυτερο marketing και νεο manager το Αγιο Πετρο

Reaction score
877
Την κάνω κι εγώ αύριο...Για Ιόνιο μεριά...Με ψήσανε κάτι Σαλλλονικείς γιατροί για sailing με καταμαράνι...Θα ποστάρω νέα οσωνούπω καθ' ότι θα τυγχάνω ο communication engineer-technical adviser της αποστολής...

Να περνάμε όλοι καλά...

Μάνος

Reaction score
3.581

καλές διακοπές Μάνο και πρόσεχε τα ρεύματα της Θάλασσας .

Reaction score
3.581
Απάντηση: Re: Nεκρα........ρε παιδι μου.......

Αμαν αμαν τι :111:Bhutia :107:ειναι αυτα....

Πονεσαν τα ματακια μου και ζαλιστηκα και λιγο. Δεν ειναι παντως ιος:137:
Δεν έχει στήθος, αυτό το κορίτσι είναι μόνο για να αλλάζει καλώδια ηχείων όταν κάνεις τεστ Α/Β

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Nεκρα........ρε παιδι μου...Προτιμούνται οι χορεύτριες κι όχι οι...βωβάλες

[youtube]QsaIa6VQPRg[/youtube]

Reaction score
877

Δεν έχει στήθος, αυτό το κορίτσι είναι μόνο για να αλλάζει καλώδια ηχείων όταν κάνεις τεστ Α/Β
Φίλε και Αδερφέ Γεώργιε...
Καλές Διακοπές και σε σένα...3 και 10 και είμαι ντίρλα από τις ρακές...Σκέφτομαι πως θα οδηγήσω αύριο τόσα χιλιόμετρα ίσαμε την Λευκάδα...

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Nεκρα........ρε παιδι μου.......

καλές διακοπές Μάνο και πρόσεχε τα ρεύματα της Θάλασσας .
Τα ρεύματα θα τα προσέχω...
Από τις Νεράιδες να Φοβόμαστε....

Reaction score
6

Να φανταστεις δεν το προσεξα γιατι με ζαλισαν τα υπολοιπα.

Οποιος πωλητης καλωδιων καταφερει να διαθεσει μια τετοια βοηθο , ωστε να την στελνει στα σπιτια των υποψηφιων ενδιαφερομενων αγοραστων των καλωδιων του για να τους κανει ΑΒ τεστ ολων των καλωδιων , δοκιμες κλπ, εχει σιγουρα απο τωρα εξασφαλισει τεραστιες πωλησεις αρεσουν δεν αρεσουν , σιγουρα θα αρεσουν . Να ιδεα..καλοκαιριατικα

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67