Nεο Philips Pronto

Reaction score
384
Πιστευω να εχω το TSU 9800 πολυ συντομα στα χερια μου, το οποιο θα αναβαθμισει ενα TSU 9600. Εαν το παρω με το καλο, θα ανεβασω και μερικες φωτογραφιες διπλα στο 9600, να δειτε για τι θηριο μιλαμε!
Βρηκα μια φωτογραφια ηδη.

Reaction score
8
ειναι λιγο γουμαρακι.

Αραγε προγραμματιζονται και για συσκευες που εχουν RF τηλεχειρηστηριο;

Reaction score
384
Δωσε μου ενα παραδειγμα μιας τετοιας συσκευης. Εαν εννοεις οθονη, η οθονη ελεγχεται και με relays και προσθετεις ενα RFX9600.
Ειναι οντως μεγαλο, αλλα οταν βλεπεις τη συλλογη των CD's βολευει το μεγεθος, συν το γεγονος οτι μπορεις να βαλεις αρκετα μεγαλα κουμπια. Το μικρο του αδερφακι σου ''βγαζει'' λιγο τα ματια μερικες φορες.

Reaction score
8
μια καινουργια κινεζικη συνηθεια. Ο προενισχυτης μου DARED MC-7P αι το DROPLET CDP 5.0 εχουν τηλεχειριστηρια λιγο περιεργα - ο DARED σιγουρα RF.

Reaction score
384
Aπο τη μια το κανουν για να μην χρειαζεται να σημαδευεις και το συστημα να δουλευει, απο την αλλη ομως δε μπορεις ουτε και ν' απαλλαγεις απο το δικο τους χειριστηριο!

Reaction score
8
πραγματι
πιστευω παντως οτι στο μελλον θα δουμε και τετοια επαναπρογραμματιζομενα τηλεχειρηστηρια

Reaction score
384
Απάντηση: Nεο Philips Pronto

Mολις τωρα τελειωσα με το καινουργιο μου Philips-ακι. Τελικα καταφερα να κανω πολυ περισσοτερα απ'οτι ειχα στα σχεδια.

1. Ολα τα μηχανηματα ειναι RS232 και IP, αρα δεν χρειαζεται να σημαδευει κανεις. Τα φωτα, μηχανηματα, κλπ ανοιγουν και 30 μετρα μακρια απο το σπιτι, μεχρι εκει που φτανει το wifi μου.
2. Ελεγχει πληρως το PS3 (η μονη συσκευη που ειναι IR αλλα τουλαχιστον την συνδεσα hardwired).
3. Μου δειχνει τον καιρο απο το weather yahoo για τις επομενες 5 μερες.
4. Μπορω να χειριστω πληρως το ipod, τον dedicated music server αλλα και τα τραγουδια μου που ειναι αποθηκευμενα στο PC, βλεποντας εξωφυλλα, τιτλο τραγουδιου, κλπ.
5. Φωτα (φυσικα), προτζεκτορα, A/V προενισχυτη με αυτοματο switching και στον scaler.
6. Το ποιο ωραιο ειναι πως εχω τη δυνατοτητα να βλεπω live TV και να αλλαζω καναλια, χωρις καν να ανοιγω τα μηχανηματα!
7. Οθονη, κουρτινες και πατζουρια εννοειται...
8. Γινεται και photo album ανα πασα στιγμη, κατευαζοντας φωτογραφιες απο τις διακοπες μου που εχω ανεβασει στο flickr.com.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510