Αφου χαρησα τον denon και τα roister στη κόρη μου, και μετα απο πιεσεις της συζυγου να αποσυμφωρησω το σαλονι, αγορασα εναν av yamaha rx-v659, εβαλα μπροστα ενα ζευγαρι ηχεια ραφιού μαρκας metro audio systems που μου προμήθευσε ένας φίλος (τα οποία δεν ειχα ξανακουσει αλλα παίζουν αρκετα καλα,) ενα κεντρικο b&w, πίσω ενα ζευγος wharfedale 9.1, και ενα sub της koda.
Το αποτέλεσμα ήταν στο dvd να ειναι αρκετα καλός ο ήχος, αλλα μουσική δεν παιζει το ρημαδι.
Μπορω να πω ότι στο γραφειο μου (3χ3.5m) με εναν t-amp και ενα ιδιο ζευγαρι wharfedale aκουω μια χαρα (παρ'ολη την αναισθησία των ηχειων).
Επειδη εχω μεγαλη συλλογη από μουσικη σε Mp3 μορφη, εβαλα στο σαλόνι ενα pc και το συνδεσα με τον yamaha. (και φυσικα ακουω παλι τον ιδιο ξερο-ντενεκεδενιο ηχο)
Σκεφτομαι λοιπον να προχωρησω στην αγορα ενός δικάναλου, που θα παιξει με τα ηδη υπαρχοντα metro, και αν ειναι δυνατον να συνδεθει με το sub.
Ψαχνοντας βρηκα:
nad c320bee
nad c325bee και
harman kardon hk 980 (που εχει και εξοδο για sub).
Και οι ερωτησεις ειναι:
Μιας και θα ακουω mp3 θα ακουσω βελτίωση στη μουσικη;
Ποια η διαφορα των δυο nad που ειναι στα ιδια περιπου χρήματα;
Τα ηχεια metro που αναφερω πιο πανω τα γνωριζει κανεις; γιατι μπηκα στο site της εταιριας και βρηκα μονο επαγγελματικες υλοποιήσεις. Παντως εξακολουθω να υποστηριζω ότι (τουλαχιστον για τα δικα μου αυτια) παιζουν πολυ καλα.
Ευχαριστω.
Το αποτέλεσμα ήταν στο dvd να ειναι αρκετα καλός ο ήχος, αλλα μουσική δεν παιζει το ρημαδι.
Μπορω να πω ότι στο γραφειο μου (3χ3.5m) με εναν t-amp και ενα ιδιο ζευγαρι wharfedale aκουω μια χαρα (παρ'ολη την αναισθησία των ηχειων).
Επειδη εχω μεγαλη συλλογη από μουσικη σε Mp3 μορφη, εβαλα στο σαλόνι ενα pc και το συνδεσα με τον yamaha. (και φυσικα ακουω παλι τον ιδιο ξερο-ντενεκεδενιο ηχο)
Σκεφτομαι λοιπον να προχωρησω στην αγορα ενός δικάναλου, που θα παιξει με τα ηδη υπαρχοντα metro, και αν ειναι δυνατον να συνδεθει με το sub.
Ψαχνοντας βρηκα:
nad c320bee
nad c325bee και
harman kardon hk 980 (που εχει και εξοδο για sub).
Και οι ερωτησεις ειναι:
Μιας και θα ακουω mp3 θα ακουσω βελτίωση στη μουσικη;
Ποια η διαφορα των δυο nad που ειναι στα ιδια περιπου χρήματα;
Τα ηχεια metro που αναφερω πιο πανω τα γνωριζει κανεις; γιατι μπηκα στο site της εταιριας και βρηκα μονο επαγγελματικες υλοποιήσεις. Παντως εξακολουθω να υποστηριζω ότι (τουλαχιστον για τα δικα μου αυτια) παιζουν πολυ καλα.
Ευχαριστω.