Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025

Σιγουρα ναι και σε ευχαριστω.Δεν έχω ακούσει το NAD.
Εχω όμως το 5003. Ο ήχος του είναι το λιγότερο εθιστικός.
Τα όργανα έχουν καλή τοποθέτηση στο χώρο, το μπάσο σφιχτό και ο ήχος λεπτομερής αλλά και συνάμα ξεκούραστος.
Δυστυχώς μπορώ νο το συγκρίνω μόνο με ένα V-dac που έχω σαν δευτερη πηγή και (παρόλο που ίσως κάποιοι διαφωνήσουν) το 5003 ακούγεται καλύτερα στα δικά μου αφτιά.
Δεν ξέρω αν βοηθησα...
Οχι δεν παιζει, σε ευχαριστω Παντελη, ξεχασα επισεις το Marantz δεν εχει τηλεχειριστηριο καθ"οτι ειναι demo.το Nad ειναι επισης σφικτο και γρηγορο, πιο ουδετερο και αρκετα πιο "αερινο". Δυσκολη επιλογη, τα 40 ευρω παραπανω για ενα πιο καινουριο μοντελο ή το 525 που κουμπωνει γαντι με τον αντιστοιχο 352 ενισχυτη? Αν θες να παιζει και mp3 τοτε πας στο 5003 , το αλλο δεν υποστηριζει απο οτι θυμαμαι..
δεν παιρνουμε ποτε demo μηχανημα οταν μπορουμε να παρουμε καινουριο, ειδικα στα cdp τα μηχανικα μερη εχουν φθορες με το χρονο παιξιματος. Και χωρις τηλ/ριο, παρε το 525 χωρις δευτερη σκεψη..Οχι δεν παιζει, σε ευχαριστω Παντελη, ξεχασα επισεις το Marantz δεν εχει τηλεχειριστηριο καθ"οτι ειναι demo.
Θα το κοιταξω αν και το budjed μου ειναι συγκεκριμενο.αν βρεις σε καλη τιμη το PD-D6J της Pioneer λογω προσφατης αισθητικης ανανεωσης με το PD-D6mkII, παρτο! το εχω και το ξεχωρισα μεσα απο 5 players που ακουσα στο συστημα μου, Marantz 5001, 5003, 6002, Cambridge Audio 640C, Denon 700AE. Απιστευτα αναλογικος ηχος σε ροη και χροια, μηχανισμος και ποιοτητα κατασκευης απο αλλη κατηγορια τιμης. Εδω ερχεται φθηνοτερα απο την Αγγλια που κοστιζει 350 λιρες..
O.K Thanks.παρε το 525, σε αυτη την τιμη με περιορισμενο budget αυτο θα παιρνα χωρις σκεψη
Kαλησπέρα,NAD C525BEE 185.00 EUR
MARANTZ CD 5003 223.00 EUR
Το βρηκα στον Νακα απο στοκ, και ηταν το τελευταιο (μοντελο 4ετιας) οπως και τον ενισχυτη μου ( ο Νακας ηταν ο προηγουμενος αντιπροσωπος)Kαλησπέρα,
Εχεις την καλωσύνη να μου πεις που βρηκες το NAD σε αυτή την τιμή γιατί ενδιαφέρεται ένας φίλος για την αγορά του?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπερα, απο σημερα ειμαι ιδιοκτητης του 525 και παλι ειχες δικιο, πρωτη μου φορα ακουσα ολοκληρο cd χωρις διακοπη.δεν παιρνουμε ποτε demo μηχανημα οταν μπορουμε να παρουμε καινουριο, ειδικα στα cdp τα μηχανικα μερη εχουν φθορες με το χρονο παιξιματος. Και χωρις τηλ/ριο, παρε το 525 χωρις δευτερη σκεψη..
Σε ευχαριστω.Καλοτάξιδο
Ευχομαι πολλές και καλές μουσικές περιπλανήσεις