Nad C320 BEE

Reaction score
0
Πουλώ τον εν λόγω ενισχυτή. Είναι σε άριστη κατάσταση, ενός χρόνου, με όλα του τα χαρτία. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι 2*50 με τοροειδή μετασχηματιστή και επίχρυσες εξόδους. Ο ενισχυτής είναι όπως είπα σε άριστη κατάσταση και καθόλη τον καιρό που τον είχα, είχε ενεργοποιημένο το soft clipping-τοσο για την προστασία του ενισχυτή αλλα κυρίως των ηχείων. Τιμή 220 ευρώ. Ο μόνος λόγος που τον πουλάω είναι γιατί ερωτεύτηκα μια λάμπα...

Reaction score
0
Τι έγινε ρε παιδία, κανείς; Αν ρίξω λίγο την τιμή στα 200 Ευρώ; Δεν νομίζω να είναι ακριβό αν σκεφτείς ότι καινούριο το βρήκα να κάνει 310 Ευρώ (Σικάρης)

Reaction score
7
Κανε λιγο υπομονη...μετα το Σ-Κ...

Για τη ''λαμπα'' τον πουλας ή για να στειλεις καμια σομπα στο Γιαννη, μιας και ειναι ο χειμωνας προ των πυλων? :mrgreen:
Δωστου χαιρετισματα...

Reaction score
0
Κοίτα, αν θέλει σόμπα να του πουλήσω τα δικά του μηχανήματα που τώρα τα έχει και σκονίζοντε!!! Αλλίως να μείνει με το πλοβεράκι που του ράβει τα ελληνικά στρατά(χα, χα!) Ειπαμε αδερφική αγάπη αλλά και τα μηχανήματα, μηχανήματα. Αυτό το να περιμένω μετά το Σ-Κ δεν το πολυ έπιασα, έχεις κάτι στο μυαλό σου;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Αδερφε ενδιαφερομαι για τον ενισχυτη αλλα πρεπει πρωτα να πουλησω τον ROTEL RA931 μου.Ηδη εχω ξεκινησει τη διαδικασια.Αν σε προλαβω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.812
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός