NAD C326BEE ΓΙΑΤΙ?

Reaction score
0
Γεια σας και παλι.
Εχω πελαγωσει ψαχνοντας για ενισχυτη ,ολοι μου αρεσουν και ολοι εχουν ενα μικρο ελλατωμα (για μενα φυσικα).
Αλλα να που βρηκα εναν να μ'αρεσει περισοτερο.
Και ρωταω λοιπον γιατι δεν πωλειται στην Ελλαδα?
Δεν τον βρισκω στα καταστηματα (interneτικα).
ΓΙΑΤΙ?!?!?!?

Θα μου πειτε παρ'τον απο εξω ναι αλλα απο οσο κοιταξα απο τους λιγους ενισχυτες που ειναι φτηνοτεροι εδω ειναι φυσικα και οι NAD.
Αρα σε αυτον δεν μου αρεσει η τιμη
http://nadelectronics.com/products/hifi-amplifiers/C-326BEE-Stereo-Integrated-Amplifier/specs

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: NAD C326BEE ΓΙΑΤΙ?

φιλε μου υπομονη, δεν εχει εισαχθει ακομα. Οπως πχ και η σειρα 10 της wharfedale. Τον εχω δει και γω απο τον Απριλιο!

για πες μας για τους ενισχυτες που λες, κ ποιες οι διαπιστωσεις σου.

Reaction score
0

Αααααα..... βλαχακι εισαι και βιαστικος ετσι το δεχομαι
Βασικες προυποθεσεις ειναι 400€ (αν και μερικοι συνδιασμοι με το tuner της yamaha τα ξεπερνανε) η παρουσια ραδιοφωνου και μαυρου χρωματος (ξερω ο ενισχυτης ειναι για να ακους μουσικη και οχι να να τον βλεπεις αλλα...)
Για να δουμε λοιπον
Harman Kardon HK-3490 δεν μου πολυερεσει για τον ογκο του με υψος 16,8εκ. και το επιπλο που εχω ειναι 18,5εκ
NAD C325BEE συγνωμη αλλα το χρωμα του ειναι σαν να ξεχαστηκε σε καμια βιτρινα για πολυ καιρο.
YAMAHA RX-797 ωραιος ψιλορετρο με πολλα τζιντζιρι μπιντζιρι (οχι απαραιτητα για καλο) με ελκυστικη τιμη.
Και εχω αποριψει μερικους ακομα που μου φαινονται μικροι.
Marantz - Denon - NAD-C315 και ισως καποιους αλλους που δεν θυμαμαι.
Μου ειχες προτεινει εσυ σε αλλο θεμα τον audiolab αλλα ειναι και ακριβως αλλα ,και συγνωμη που το λεω ,οι διακοπτες που εχει για την επιλογη πηγης ειναι κατι μεταξυ κουρδιστο χρονομετρο και a/c απο fiat punto του 95.:105:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

η Audiolab εχει τον ιδιο retro σχεδιασμο που πλεον ειναι κλασσικος εδω και πολλα χρονια. Tον προτιμω απο το πομπωδες design γερμανων κ ιαπωνων με προσοψεις με πολλα κουμπακια, φωτακια σαν να εχεις μπροστα σου παιχνιδομηχανη. Οταν τα κουμπακια, τα μπλιμπλικια και τα φαντεζι ποτενσιομετρα ολων των υπολοιπων που ανεφερες, αρχιζουν και παραδιδουν πνευμα, του Audiolab θα σου θυμιζουν την πρωτη μερα που τον αγορασες. Για τον ηχο δεν το συζηταμε... Ενισχυτης δεν ειναι ο,τι ενισχυει μουσικο σημα...
Θυμισε μου ποια ειναι τα ηχεια..

Ο Pioneer A-A6J στα 340Ε δεν σ'αρεσει; Ειναι στην ιδια κατηγορια με τον 326ΒΕΕ και στην Αγγλια στην ιδια τιμη και εχουν παρει και οι δυο την ιδια βαθμολογια απο το Whathifi. O 326BEE εχε υποψη σου οτι εδω θα εχει 450 ευρα προς 500. Pioneer: Δυο τροφοδοτικα, ενα για καθε καναλι, πολυ μουσικο μηχανημα και με design κ φινιρισμα που δεν αφηνει περιθωρια για σχολια:

http://www.pioneer.eu/eur/products/42/98/405/A-A6-J/index.html
http://www.whathifi.com/Review/Pioneer-A-A6/

αυτα

Reaction score
0

Ηχεια ειναι (επισης δικη σου προταση) τα Tannoy Mercury f4.
τον ειδα και αυτον... ρε τι την θελανε την κουρμπα κατντο μια ευθεια.

Reaction score
0

Tον προτιμω απο το πομπωδες design γερμανων κ ιαπωνων με προσοψεις με πολλα κουμπακια, φωτακια σαν να εχεις μπροστα σου παιχνιδομηχανη.
Συμφωνω γι'αυτο μου αρεσε ο 326 ειναι απλος και τον βρηκα με 322€ απο Αγγλια χωρις μεταφορικα. Αλλα πως θα στηριξουμε και τους δικους μας (αν δεν πεσουν οι τιμες δεν γινετε τιποτα)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ααα, εσυ εισαι..
Με την τιμολογειακη πολιτικη των αντιπροσωπειων εδω, δεν αξιζει να τους στηριζεις γιατι υποτιμουν τη νοημοσυνη μας!Τα γραφω σε αλλο topic.
Αυτη η κουρμπα που λες ειναι που κανει τη διαφορα κ αν τον δεις απο κοντα μοιαζει μηχανημα αλλης κατηγοριας τιμης.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Για κοιτα κι αυτον στα 350Ε:

Model RA-04
Continuous Power Output
(20-20 kHz, < 0.03%, 8 ohms) 40 watts/ch
Total Harmonic Distortion (20Hz-20kHz) < 0.03% at rated power, 1/2 power or 1 watt
Intermodulation Distortion (60 Hz : 7 kHz, 4:1) < 0.03% at rated power, 1/2 power or 1 watt
Frequency Response -
Phono Input 20Hz-15kHz ± 3dB
Line Level Inputs 10Hz-40kHz ± 1dB
Damping Factor (20-20,000 Hz, 8 ohms) 180
Input Sensitivity / Impedance -
Phono Input 2.5mV / 47 kOhms 2.5mV / 47 kOhms
Line Level Inputs 150 mV / 24 kOhms 150 mV / 24 kOhms
Input Overload -
Phono Input 180mV
Line Level Inputs 5V
Premp Output / Impedance 1V / 470 Ohms
Tone Controls - Bass / Treble ±6 dB at 100Hz / 10kHz
Signal to Noise Ratio (IHF “A” weighted) -
Phono Input 80 dB
Line Level Inputs 100 dB
Power Requirements -
European Version 230V, 50 Hz
Power Consumption 220 W, 36 W - Idle
Dimensions (W, H, D) 437 x 72 x 342 mm
Panel Height 80 mm
Weight (net) 5.9 kg
Available Finishes Silver / Black
12 volt Trigger Yes
Remote Control No
Inputs Phono, CD, Tuner, Aux 1, Aux 2, Media Player
Loudspeaker outputs On / Off A, B, A+B
Headphone output Yes - 3.5 mm jack

Οι Rotel εχουν παραδοσιακα καλη τροφοδοσια και παντα η πραγματικη ισχυς τους ειναι πανω απο την αναγραφωμενη. Οδηγουν περα απο την ονομαστικη τους ισχυ και ο συγκεκριμμενος ηταν product of the year 2008 για το Whf.

http://whathifi.com/Review/Rotel-RA-04/

Reaction score
0

Η αληθεια ειναι πως απο κοντα δεν εχω δει κανεναν ακομα. Λιγος ο ελευθερος χρονος αλλα αυριο θα παω επιτελους στο Media Markt (λεω εγω τωρα) να τους δω και να ακουσω γιατι στο τελος θα μεινω μονο στα ηχεια
Και αυτος ο Rotel δεν ειναι κακος

Reaction score
0

Απιστευτο μολις εκαψα τον ενισχυτη μου και τα ηχεια:111:
Ηταν τελικα η ωρα τους

Reaction score
1
Re: Απάντηση: NAD C326BEE ΓΙΑΤΙ?

Απιστευτο μολις εκαψα τον ενισχυτη μου και τα ηχεια:111:
Ηταν τελικα η ωρα τους

:111:

Για πές πως τα κατάφερες! ?

Είσαι σίγουρος ότι κάηκαν όλα? Και ενισχυτής και ηχεία? Μήπως είναι τίποτα άλλο? Οι πιο "ηλεκτρονικοί" θα ξέρουν περισσότερα....

Reaction score
0

Οχι τα καινουρια ευτυχως. Μολις με πηραν απο την courier (ηρθαν:105:)
Ο ενισχυτης δεν ανοιγει καν (μαλλον πεθανε) και τα ηχεια παιζουν χωρις καθολου ενταση. Ανοιξα την ενταση στο τερμα και ισα ισα που ακουγοταν κατι.
Και ετσι ευτυχως που χθες εκανα και τις τελικες παραγγελειες.
NAD 326BEE και YAMAHA TX-497 Tuner.
Αλλα πολυ παραξενο αυτο το χθεσινο:133:
Α και να σας πω οτι αυτο εγινε την ωρα που ακουγα ενα cd εβαλα την ενταση στη μεση και...... γεια σας, ουτε τσαφ ουτε τσουφ ουτε θερμοκρασια τιποτα. Απλα πεθανε.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

καλη επιλογη, αντε με το καλο. ποσο σου ερχεται με τα μεταφορικα ο 326;

Reaction score
0

Κοστος 379Ε που ειναι αρκετα (φουσκωμενα μεταφορικα 39GBP) απο το αγγλικο ebay.
Μπορει οταν ερθει εδω να βγαινει φτηνοτερα αλλα καθολου δεν βιαζομαι:128:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ο 325 τωρα εχει 250 λιρες αγγλιας και εδω ερχεται στα 350Ε
0 326 τωρα εχει 350 λιρες αγγλιας, οποτε καταλαβαινεις οτι θα ρθει πολυ πιο πανω και εκανες μια σωστη κινηση

Reaction score
0

Αντε να δω ποτε θα ερθουν. (καμια βδομαδουλα πιστευω)
Πρεπει να τα δοκιμασω και γρηγορα μαλιστα:137:

Reaction score
1.187

Οχι τα καινουρια ευτυχως. Μολις με πηραν απο την courier (ηρθαν:105:)
Ο ενισχυτης δεν ανοιγει καν (μαλλον πεθανε) και τα ηχεια παιζουν χωρις καθολου ενταση. Ανοιξα την ενταση στο τερμα και ισα ισα που ακουγοταν κατι.
Και ετσι ευτυχως που χθες εκανα και τις τελικες παραγγελειες.
NAD 326BEE και YAMAHA TX-497 Tuner.
Αλλα πολυ παραξενο αυτο το χθεσινο:133:
Α και να σας πω οτι αυτο εγινε την ωρα που ακουγα ενα cd εβαλα την ενταση στη μεση και...... γεια σας, ουτε τσαφ ουτε τσουφ ουτε θερμοκρασια τιποτα. Απλα πεθανε.
To Tuner της Yamaha είναι πάρα πολύ καλό! Το έχω και πιάνει άψογα ΟΛΟΥΣ τους σταθμούς με full σήμα με το άσπρο καλωδιάκι που δίνουν στην συσκευασία και παίζει τον ρόλο κεραίας. Ούτε ένας σταθμός εδώ στην Ν. Σμύρνη δεν πιάνει έστω με μία γραμμούλα παρακάτω από το full σήμα! Και από ποιότητα ήχου πάρα πολύ καλό! Αριστο! Επακόλουθο της καλής ποιότητας λήψης!
Από όσα ραδιόφωνα έχω στο σπίτι, αυτό πιάνει μακράν καλύτερα!

Reaction score
0

To Tuner της Yamaha είναι πάρα πολύ καλό!
Γι'αυτο και το πηρα ολοι γραφουν τα καλυτερα.
Οσον αφορα τα παλια ηχεια μαλλον δεν καηκαν γιατι τωρα που συνδεσα τα καινουρια δεν παιζει ουτε ο ραδιοενισχυτης.
Αρα πεθανε ο ενισχυτης και ο ραδιοενισχυτης και λογικα τα ηχεια (τα παλια) θα παιζουν.
Αυτο ομως θα το διαπιστωσω οταν με το καλο ερθουν τα καινουρια.

Ααααααααα....... Και πως να δοκιμασω εγω τα νεα μου ηχεια?!?!?!
Ε?!?!?!:434::441:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

οπου ακουω καποιον να θελει να αγορασει ραδιοενισχυτη, αμεσως του προτεινω να παει σε εναν ολοκληρωμενο και να αγορασει αυτο το απιστευτο για τα λεφτα του tuner της Yamaha. Περιττο να πω οτι ο δεκτης του ειναι πολυ καλυτερος απο ενα μοντελο της Denon που εχει 200 ευρα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.593
Members
38.464
Νεότερο μέλος
tseperdonos