NAD C370

Reaction score
1
Μετά απο πολύ σκέψη, επειδή θέλω να περάσω σε πολυκάναλο ήχο.

Πουλάω τον κλασσικό NAD C370.
http://www.stereophile.com/integratedamps/633/ Είναι σε άριστη κατάσταση μαζί με το τηλεκοντρόλ του. Έχει μια πολύ μικρό κοσμητικό σημάδι μπροστά μπροστά, καθώς και ένα απειροελάχιστο στράβωμα πίσω στην γωνία, που δεν επιρέαζουν σε τίποτα. Τα αναφέρω όμως για να είμαι εντάξει. Το στραβωματάκι (ειναι πραγματικά μικρό, ούτε που φαίνεται θα ακολουθήσουν και φώτο) πρέπει να έγινε κατά την μεταφορά απο UK, αλλά ενώ το είδα λέω δεν αξίζει τον κόπο καν να το αναφέρω.

Ενδεικτικά έχει πλέον αντικατασταθεί απο τον NAD C372 που έχει 950€
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=140
H μόνη διαφορά τους είναι 30w παραπάνω, 120*2(C370) αντί για 150*2(C372).

Ακόμα και η χαμηλότερη κατηγορία ενισχυτών της NAD όπως ο
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=449
Έχει κοντά στα 600€.

Τιμή 450€. Παραλαβή απο το σπίτι μου στο κέντρο της αθήνας (Δεν έχω μεταφορικό μέσο) ακροάσεις δεκτές αλλά φέρτε πηγή (δεν έχω αυτήν την περίοδο ούτε πηγή!)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: NAD C370

δεν βαζεις καμια φωτο να δουμε το κοσμητικο σημαδακι μπροστα; Σπυρι ειναι ή.....;

Reaction score
1
Re: Απάντηση: NAD C370

Απλά πληροφοριακά έχει αντικατασταθεί και ο 372 από τον 375.
Έχεις δίκιο. Σε γνωστά μαγαζιά που κοίταξα δεν είχα δει όμως το μοντέλο που λές. Ίσως ανακοινώθηκε αλλά δεν διατίθεται ακόμα.

Φωτογραφίες σε λίγο.

Reaction score
1
Οι φωτογραφίες. Διακρίνεται το σημαδάκι που σας είπα στο κέντρο, κάτω απο το λαμπάκι soft clipping.

Και το στραβωματάκι στην πίσω γωνία (πως φαίνεται ολόκληρο κοιτάχτε την πάνω εικόνα) Έτσι για να μην έχετε την εντύπωση πως συζητάμε τίποτα τεράστιο δλδ και να είμαι 100% εντάξει.

Λειτουργικά είναι τέλειος φυσικά, και ηχητικά νομίζω δεν χρειάζεται καμία σύσταση. Είναι τιμιότατος και κάνει τέλεια δουλειά χωρίς φανφάρες κτλ κτλ. Μακάρι να είχα την πολυτέλεια να τον κράταγα για ξεχωριστό hi-fi σύστημα, αλλά δυστυχώς θα πάρω έναν AV ενισχυτή να τα κάνει όλα.

Reaction score
1
Νέα και τελευταία τιμή, 390€.

Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας η αγγελία αποσύρεται και ο ενισχυτής θα γίνει τελικός σε AV ενισχυτή. Έλεγα αν πουλιόταν να έπερνα έναν δυνατό AV ενισχυτή, αλλά επειδή βλέπω ότι καθυστερεί ελαφρώς η πώληση και με έναν πιο οικονομικό AV θα πάρει τον ρόλο τελικού οπότε μία η άλλη θα είμαι σχεδόν.

Θεωρώ εξαιρετική την τιμή ήδη και πολύ συμφέρουσα, οι ενισχυτές αυτοί δεν περνάει η τεχνολογία τους, οπότε τυχών παζάρια δεν δέχομαι!

Reaction score
25.503
Απάντηση: NAD C370

μαλλον ετσι θα γινει .
εγω τον εδινα μεχρι προπερσυ και μου εμεινε για το πισι.
δε βαριεσαι, πολυ τιμιο μηχανακι παντως τα εβγαλε τα λεφτα του

Reaction score
1
Re: Απάντηση: NAD C370

μαλλον ετσι θα γινει .
εγω τον εδινα μεχρι προπερσυ και μου εμεινε για το πισι.
δε βαριεσαι, πολυ τιμιο μηχανακι παντως τα εβγαλε τα λεφτα του
Μπορεί και να έχεις δίκιο.

Είδα ότι το λινκ που έβαλα για την ηχοέκφραση στο πρώτο μήνυμα (ότι ο διάδοχος C372 είχε 950€) δεν ήταν το πιο φθηνό. Επειδή σε άλλα πράγματα ήταν η πιο φθηνή παρασύρθηκα. Μετά απο Skroutz είδα τιμές κοντά στα 800€. Λάθος μου ειλικρινά.

Όπως και να έχει αν πουληθεί με την διαφορά θα πάρω πιο δυνατό AV, αν δεν πουληθεί πιο οικονομικό AV με αυτόν τελικό. Λιγο πολύ στα ίδια θα είμαι.
Εώς ότου πάρω λοιπόν τον AV (με την πρώτη ευκαιρία ίσως και αύριο ή απο Δευτέρα) 350€

Πραγματικά αυτό που λέμε για λίγες ώρες ακόμα! :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster