NAD D 3020

Reaction score
7.114
Απάντηση: NAD D 3020

σαν συσκευή σαφώς και έχει τρομερό ενδιαφέρον για ένα μικρό χώρο,αλλά σαν ονομασία το θεωρώ ιεροσυλία.Με τον 3020 η nad έπρεπε να κάνει ότι συμβαίνει και μες τις φανέλες κάποιων αθλητών σε ομαδικά σπορ,να μην ξαναφορέσει κανείς στο μέλλον το ίδιο νούμερο.

Reaction score
209
Γιατι ως γνωστον την δευτερη φορα η ιστορια επαναλαμβανεται ως φαρσα!

Reaction score
666
Απάντηση: NAD D 3020

Εγώ πάντως δε βλέπω τίποτα κακό στην ονομασία. Εξάλλου υπάρχουν πολλοί νέοι που αγνοούν την ύπαρξη του αρχικού 3020 και δε νομίζω ότι όλοι όσοι αγοράζουν συσκευές ψάχνονται με την ιστορία του μοντέλου της εταιρείας.

Καλά να παίζει και να κάνει τη δουλειά του, αυτό είναι το ζητούμενο.

Reaction score
7.114
το ειδα σημερα τυχαια σε μια αναζητηση στο skroutz,500 ευρω η τιμη του,οσο δηλαδη και στην Αγγλια (400 λιρες),το αν αξιζει βεβαια ειναι αλλη ιστορια Αν δηλαδη μπορει να χτυπησει ενα συνδυσασμο με ενα dac των 250 ευρω και κανονικο ενισχυτη με αλλα τοσα. Πιστευω να δοκιμαστει απο τα εγχωρια περιοδικα και να εχουμε μια γνωμη πριν τα χριστουγεννα,πολλοι θα το ηθελαν για να το κανουν δωρακι στον εαυτο τους (ποσοι μπορουν ειναι αλλο θεμα). Παντως αυτη θα ειναι η μορφη των δικαναλων ενισχυτων σε λιγα χρονια.

Reaction score
93
Εγώ το έκανα το δώρο στον εαυτό μου πουλώντας dac των 700 ευρώ για
να τον πάρω και να ξελαφρώσω τον χώρο του γραφείου μου .Πριν έπαιζα με dac και τον dared MP5 .Τώρα με ένα μηχανάκι έχω καλύτερο ήχο -νομίζω λόγω καλύτερης ενίσχυσης - και οχι πολλά πολλά στον χώρο μου .Χρησιμοποιώ από τον υπολογιστή την usb με Μ2 tech HiFace 2 και την είσοδο coaxial του NAD που δίνει 24/192 .Νομίζω για την desktop χρήση είναι more than enough -καταπληκτικό μου ακούγεται -μου είχε λείψει το σφικτό γεμάτο χαμηλό και η τάξη Δ είναι just right για αυτό .
Τρομερό value for money - δείχνει πως πρέπει να φτιάχνονται σήμερα οι δικάναλοι ενισχυτές .
Στα συν και η bluetooth apt X λήψη που αν έχεις device με aptX είναι άψογη .
Well done!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON