Narcos



Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Απο τις λιγες σειρες που πραγματικα με καθηλωσαν! Καλογυρισμενη, και με εξοχες ερμηνειες. Για το ποσο πιστα αποδιδει τα γεγονοτα δεν ειμαι σε θεση να το πω, αυτο που θα πω ομως ειναι οτι αξιζει πραγματι να τη δει κανεις.
Εν αναμονη για τα επομενα επεισοδια..
 


xristos twin

Music, Serials
Μηνύματα
413
Reaction score
500
Λίγο μετά την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Narcos, το Netflix ανανέωσε την δημοφιλή σειρά για την ζωή του θρύλου και μεγαλέμπορου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, για ακόμη δύο κύκλους.

Το Netflix επιβεβαίωσε την εμφάνιση ενός καινούργιου κακού, καθώς επίσης την παραμονή των Τζόσε Παντίλα (RoboCop) και Έρικ Νιούμαν (Children of Men) ως εκτελεστικοί παραγωγοί της Κολομβιανής σειράς.

Η διάσημη υπηρεσία streaming κυκλοφόρησε και ένα τρέιλερ για τον επερχόμενο κύκλο, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2017.



Το Narcos εξιστορεί τις αληθινές ιστορίες των βαρόνων ναρκωτικών της δεκαετίας του '80, και την προσπάθεια της αστυνομίας να αποδώσει δικαιοσύνη.
 

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Πανω που πηγα να κανω τον εξυπνο και να σου πω οτι εχει τελειωσει ......ειδα πως εχει και καινουργιες σεζον!!! :party:
..το βλεπω στο Netflix, ελπιζω να βαλουν αμεσως υποτιτλους. Καπου διαβασα οτι τον Σεπτεμβριο θα ξεκινησει η καινουρια σειρα.
 

spylab

Shalom
Moderator
Μηνύματα
12.526
Reaction score
30.904
Σχεδον τελειωσα και την τριτη σεζον ! Εξακολουθει να ειναι καταπληκτικο :thumbsup:
 


Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
...την τελειωσα στις 3 Σεπ. Δε χρειαζεται να πω εντυπωσεις, το οτι ξεκινησε ο 3ος Κυκλος την 01 Σεπ, και εγω τον ειχα δει ολο στις 03 τα λεει ολα.
Αναμονη τωρα για τα Μεξικανικα καρτελ!
Αυτο ειναι και το μοναδικο μειον των σειρων, και δη των καλων...
 







Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Mόλις τελείωσα το Νarcos Mexico. Πολύ καλή, πράγματι. Έχω όμως την αίσθηση ότι πρόκειται για μια αρκετά πιο "φθηνή" παραγωγή, η οποία υπολείπεται, συγκρινόμενη με τις δύο πρώτες σειρές που αφορούσαν την Κολομβία. Και στα διατιθέμενα μεσα παραγωγής, αλλά και στις ερμηνείες.

Υποκειμενική άποψη βέβαια.
 

Μηνύματα
3.300
Reaction score
1.935
Την είδα και εγώ πριν μερικές μέρες....'Οντως καλογυρισμένη και αυτή.
 

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Την είδα και εγώ πριν μερικές μέρες....'Οντως καλογυρισμένη και αυτή.
...κρινεις ότι ηταν λίγο "άνευρες" οι ερμηνείες, ή κάνω λαθος; Πάντα σε σχέση με το cast των τριών πρώτων σειρών. Σίγουρα η απουσία του πράκτορα Penia ήταν ένα μεγάλο μείον..
 

Μηνύματα
3.300
Reaction score
1.935
Ισχύει αυτό που λες Νίκο....αλλά νομίζω ότι ήταν στημένος έτσι αυτός ο κύκλος.
Δεν εστιάζει τόσο στην κόντρα του "καλού¨πράκτορα με τον "κακό" ναρκοβαρώνο....
Αφ'ενος εστιάζει πιο πολύ στην "κατάσταση" που στο τέλος οδηγεί στον θάνατο του πράκτορα.
Και η αλήθεια είναι ότι αφού έχεις πει την ιστορία του μεγαλύτερου ναρκοβαρώνου που έχει υπάρξει δεν γίνεται να εντυπωσιάσεις πάλι με τα ίδια κόλπα.
Αφ'ετερου μην ξεχνάμε ότι στο γύρισμα αυτού του κύκλου η εταιρεία έχασε έναν συνεργάτη και εξιστορεί γεγονότα για καρτέλ που είναι φούλ ενεργό και με πλήρη δύναμη....πρέπει να το πήγαν πιο ήπια για να μην έχουν θέματα...
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.602
Μηνύματα
2.865.603
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top