NAS για διαχειριση μουσικων αρχειων..

Reaction score
2
Χρονια πολλα σε ολους!

Εχω δυο δισκους 1Τ με FLAC αρχεια τα οποια τα αναπαραγω ασυρματα μεσω του Apple TV2> Sim Audio Moon 100d DAC.
Σκεφτομαι λοιπον αν αξιζει να αγορασω ενα ΝΑS με δυο θηκες η περισσοτερες ωστε να στριμαρω μεσω αυτου τα αρχεια μου. Αραγε με αυτον τον τροπο θα χρειαζεται να ανοιγω τον υπολογιστη?
Εχετε να προτεινεται κατι σε λογικη τιμη?

Ευχαριστω πολυ!

Reaction score
14
Απάντηση: NAS για διαχειριση μουσικων αρχειων..

Όχι δεν χρειάζεται να ανοίγει το pc ο NAS θα τα κάνει όλα! Όσο για προτάσεις ας μιλήσουν οι guru το avsite...

Reaction score
4.440

Synology.
Απλα αναλογως του ποσου και των απαιτησεων σου διαλεγεις μοντελο.
Σαν εταιρια πρεπει να ειναι η κορυφαια.
Εγω εχω τον 211+ κι εχω εντος του δυο σκληρους (2 τερα+3 τερα).
Μπορεις να μπεις στο σαιτ της Synology και να δεις καποια πραγματα που θα σε βοηθησουν. Ειναι πιο ακριβοι απο τις αλλες εταιριες αλλα εχουν και δυνατοτητες που δεν τις εχουν οι αλλοι. Εχουν αντιπροσωπεια εντος Ελλαδος, και σερβις πολυ καλο. Εγω καποιο προβλημα που ειχα με την θυρα USB μου το πηραν και το αντικατεστησαν με αλλο καινουριο μηχανημα.

Reaction score
2

Ευχαριστω!

Σαν ιδεα μουσικης αναπαραγωγης τη θεωρειτε καλη? Προσωπικα, αν και τα φλακ ακουγονται ωραια απο το απλ τιβι2 , σε ενα συγκριτικο που εκανα Α-Β με το ποπκορν ως μιντια πλαυερ υπερτερουσε μακραν το τελευταιο!

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379

Αυτό εξαρτάται από την ορθότητα της αποκωδικοποίησης flac και την ποιότητα της μετατροπής D-A. Αν η -οποιαδήποτε- σύνδεση έχει γίνει σωστά (Sata, ethernet ή ό,τι άλλο), δεν επηρεάζει την ποιότητα.

Reaction score
2

Κοιταξα τη λυση του synology disk station ds212j. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι περιεχουν media player δικο τους.. δηλαδη μπορουν να συνδεθουν κατευθειαν στο ντακ μου? Εγω θελω να στριμαρω μεσω του ρουτερ με το apple tv 2 φλακ απο το διπλανο δωματιο που εχω τον υπολογιστη..

Reaction score
403

Με το Synology θα έχεις προσβαση στην μουσικη σου παντού όπου έχεις Ίντερνετ απο το κινητο σου, tablet, pc κτλ
Διάβασε για το dsm 3 στο site ths Synology για τις δυνατότητες του λειτουργικού..
Μπορείς να δεις και τα qnap. Μη δεις τίποτα άλλο πέρα απο αυτές τις δυο εταιρίες. Με την Synology να έχει λίγο πιο friendly GUI και value for money, ανάλογα το μοντέλο βέβαια..

Επίσης κοιτά απο 2bay Kai πανω για να έχεις προστασία δεδομένων.

Reaction score
2

Απο που το παιρνουμε στην Ελλαδα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.669
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@