- Reaction score
- 262

Αν και δεν γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω με μανία και έχω μάθει πολλά, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από πολύ ψάξιμο για media player βρήκα το απόλυτο εργαλείο και μετά από ένα μήνα χρήσης μαζί του θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι ΆΨΟΓΟ σε όλα του.
Περιληπτικά η ιστορία είναι ότι είχα ένα nas της INTEL για λόγους κυρίως data libray για ταινίες, μουσική, οικογενειακές φώτο και video και φυσικά για λόγους ασφαλείας των δεδομένων μου. Έτσι αφού είχα όλα τα δεδομένα μου εκεί, έψαχνα να βρω τρόπο για το πως θα αναπαράγω όλο το περιεχόμενο του NAS στο home cinema που έχω (θέλω να σας το παρουσιάσω κάποια στιγμή) μέσω stream από κάποιο media player. Δοκίμασα διάφορες λύσεις αλλά το όλο setup ήταν και αργό και λίγο περίπλοκο όσο αφορά τουλάχιστον και τον χειρισμό από την γυναίκα μου κλπ κλπ και γενικά ήθελα να απλοποιήσω την όλη διαδικασία. Ψάχνοντας λοιπόν εδώ και 2 χρόνια ανακάλυψα πως 4 εταιρίες (ASUSTOR, THECUS, QNAP και SYNOLOGY) ειδικεύονται και παράγουν nas με πολύ δυνατό hardware και παράλληλα έχουν βάλει ότι έχει ένα καλό media player και έτσι συνδυάζουν το 2 σε μία συσκευή. Μετά από πολύ ψάξιμο και καθώς το επάγγελμα μου έχει να κάνει με δίκτυα και υπολογιστές αποφάσισα και πήρα το NAS της ASUSTOR το AS 608.
http://www.asustor.com/product?p_id=2
Λοιπόν επειδή έκανα μεγάλη εισαγωγή για να σας βάλω στο νόημα του τι ήθελα να κάνω σας λέω ότι από όλες τις απόψεις το μηχάνημα σκίζει.
Θα συνεχίσω το post με λεπτομέρειες πολλές. Ετσι για να κλείσω, χθές έκανα αναπαραγωγή 3d απο mkv και το μηχάνημα πέταγε.
Καλό βράδυ σε όλους και αν έχετε ερωτήσεις στην διάθεσή σας.