NAZI & UFO

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Δεν γνωριζω ποσα απο τα παρακατω ειναι αληθη
Δεν γνωριζω τα ορια της ανθρωπινης διανοιας
Δεν γνωριζω εαν καποτε η αλαζωνεια πατησε τον κοινο νου

Αυτο που γνωριζω με σιγουρια ειναι πως εαν διαβασετε
το παρακατω link θα αρχισετε να αναρωτιεστε για το "εαν" και το "πωςι"

Διαβαστε με προσοχη παρακαλω!

http://www.huforc.net/nazi_ufo top.htm
 


Μηνύματα
54
Reaction score
0
Για το συγκεκριμένο θέμα έχει παίξει και η ΕΤ3 ντοκιμαντέρ!!!!!!
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρεις στο τέλος τι να κάνεις!!!!!
Να τα πιστέψεις ή οχι????

Το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτή την στιγμή απολαμβάνουμε τεχνολογία που προέρχεται από την Χιτλερική Γερμανία!!!!Δεν ξέρω όμως αν είχαν φτάσει τόσο μακριά!!!!!

Το περιοδικό STRANGE έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς πολλά τέτοια κουφά και μερικά πολύ πιο κουφά από αυτά αλλά πάντα μας λένε οτι η επιστημονική κοινότητα ή οι κυβερνήσεις δεν τα δέχονται και άλλα διάφορα!!!!!!!
Σίγουρα υπάρχουν στίς ήδη υπάρχουσες τεχνολογίες μεγάλα συμφέροντα που φρενάρουν όλες αυτές τις τεχνολογίες αλλά γιατί να μην τις χρησιμοποιούσαν για πάρτη τους?????

Το πιο κουφό από τα άρθρα του περιοδικού αυτού ήταν μια μηχανή παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος που παρήγαγε ηλεκτρική ενέργεια χωρίς να καταναλώνει καθόλου!!!!Ο επιστήμονας που την είχε ανακαλύψει τροφοδοτούσε όλο το σπίτι του με ρεύμα χωρίς να καταναλώνει ίχνος καύσιμου!!!!Ο επιστημονικός κόσμος δεν την δέχτηκε!!!!!!

Γιατί?????
Φαντάζεστε πόσες πόρτες θα άνοιγε στην εξέλιξη της τεχνολογίας?????

Οπότε σκεύτεσαι.........
Η το περιοδικό μας λέει μ******ες ή το φρέναραν οι πετρελαιοπαραγωγοί για να μην γίνουν και αυτοί κλεύτες!!!!!!!

:?: :?: :?: :?: :?:
 


ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Καθως εχω και εγω διαβασει αρκετες φορες περι "πρωτοποριακων εξελιξεων" ειδικα στα θεματα οπλισμου και μεταφορων, επι Ναζιστικης Γερμανιας, το ερωτημα που προφανεστατα προκυπτει ειναι " τι εγιναν ολα αυτα 60 χρονια μετα?"
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Και καλά στη Γερμανία δεν ξέρουμε τι έγινε στο τέλος, το πείραμα της Φιλαδέλφειας που έγινε 61 χρόνια πριν (τεράστιος χρόνος αν υπολογίσουμε τα επιτεύγματα της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια) τι αποτελέσματα είχε;
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
Εγω τα φοβαμαι αυτα παντως...

Εχω ηδη αρχισει να σκαβω καταφυγιο, καλου κακου...γιατι εχω δει το E.T. με το καλο το εξωγηινακι αλλα εχω δει και το I.D.4 που παραλιγο τα εξωγηινακια να μας ..... 8===()
 

Μηνύματα
10.483
Reaction score
5
το πείραμα της Φιλαδέλφειας που έγινε 61 χρόνια πριν (τεράστιος χρόνος αν υπολογίσουμε τα επιτεύγματα της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια) τι αποτελέσματα είχε;
Αποτελεσμα; Μια ταινια (που δεν εχω καταφερει να τη δω ολοκληρη)
 

Μηνύματα
54
Reaction score
0
To πείραμα της Φιλαδέλφεια σαν ταινία δεν έχει και πολύ μεγάλη σχέση με το πραγματικό πείραμα!!!!Χοντρικά αυτό θέλανε να κάνουν αλλά δεν έγιναν έτσι τα πράγματα!!!!

Οι εξαφανήσεις στο τρίγωνο των Βερμούδων διαφόρων πλοίων και αεροπλάνων(που ήταν κοιρίως στρατιωτικά) λένε οτι συνδέονται άμεσα με το πείραμα της Φιλαδέλφεια!!!!!Οι εξαφανήσεις ήταν μέρος του πειράματος.......ενώ το πείραμα καθεαυτό ήταν η επίδειξη προς τον έξω κόσμο!!!!Αφού δεν είχε επιτυχία το θάψανε!!!!Αν και δεν πιστεύω οτι το θέμα χάθηκε τελείως!!!!!
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.395
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top