NBA 2K7 ΣΤΟ PS3

Reaction score
0
Ξέρατε ότι βγήκε και για PS3?Τουλάχιστον οι κάτοχοι ps3 θα χουν κάτι μέχρι τον Σεπτέμβριο!

Reaction score
0
Υπάρχουν και τα NBA 07, NBA Street 2 και νομίζω ΝΒΑ Live 07. Από μπάσκετ δεν έχουμε παράπονο, στο ποδόσφαιρο εντοπίζεται η ....ένδεια, μέχρι να βγει το FIFA 08 τουλάχιστον.

Το NBA Street 2 που έχω έχει αρκετή πλάκα πάντως, χωρίς να είναι τίποτα ιδιαίτερο.

Reaction score
0
Από γραφικά τι λέει?Συγκριτικά με το xbox360?
Το έχω κι εγώ!! Νομίζω πως είναι αρκετά καλύτερο απο του xbox360 (αλλα εχω παίξει μόνο το 06).Πάντως αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση στο 2Κ7 είναι το gameplay. Το παιχνίδι είναι πολύ ρεαλιστικό.Εχω φάει κόλλημα!!

Reaction score
0
Συγκριτικά με το 360 δεν ξέρω γιατί δεν το έχω. Σαν μπάσκετ όμως για το ps3, όλοι λένε ότι είναι πολύ καλό κ μάλιστα καλύτερο από το αντίστοιχο nba live της ΕΑ sports κ πράγματι είναι πάρα πολύ καλό, το έχω κ παίζω πολύ. Από θέμα γραφικών είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, σκιές, κίνηση πολύ καλή, αληθοφάνεια στις κινήσεις των παικτών κτλ.

Reaction score
0
Συγκριτικά με το 360 δεν ξέρω γιατί δεν το έχω. Σαν μπάσκετ όμως για το ps3, όλοι λένε ότι είναι πολύ καλό κ μάλιστα καλύτερο από το αντίστοιχο nba live της ΕΑ sports κ πράγματι είναι πάρα πολύ καλό, το έχω κ παίζω πολύ. Από θέμα γραφικών είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, σκιές, κίνηση πολύ καλή, αληθοφάνεια στις κινήσεις των παικτών κτλ.
Mόνο μην βαράς βολές. Τα έχω σπάσει τα στεφάνια. Το κακό είναι οτί με σκίζει η γυναίκα μου.Βαρέσαμε από 100 βολές εγώ έβαλα 23 και αυτή 68.
Να κανονήσουμε κανά διπλό on line.

Reaction score
0
Mόνο μην βαράς βολές. Τα έχω σπάσει τα στεφάνια. Το κακό είναι οτί με σκίζει η γυναίκα μου.Βαρέσαμε από 100 βολές εγώ έβαλα 23 και αυτή 68.
Να κανονήσουμε κανά διπλό on line.
χαχαχαχαχα

Οι βολές είναι φοβερή εμπειρία ! Τραβάς το χειριστήριο προς το μέρος σου κ μετά το αφήνεις χαλαρά για να αφήσει την μπάλα κ όλα αυτά χωρίς να πατάς κανένα κουμπί ή να ακουμπάς κάποιο χειριστήριο...απίστευτο το sixaxis...:respect:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney