NEO AUDI RS6

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.480
Το πρόβλημα με τα RS (και τα S σε μικρότερο βαθμό) δεν είναι η αισθητική που είναι υποκειμενική, αλλά το στήσιμο. Είναι φτιαγμένα για καλούς αυτοκινητοδρόμους και όχι για να στρίβουν. Είναι πολύ γρήγορα και συγχρόνως λίγα και βαριά για μεικτή χρήση. Δε θα έπρεπε να τα παίρνεις για να τα μετατρέψεις (κι άλλο), μήπως σταματήσουν να μουριάζουν αλύπητα.

Reaction score
461
Απάντηση: NEO AUDI RS6

Κώστα, no offense αλλά εκτιμώ ότι το ''Αυτά, κατά την ταπεινή μου άποψη πάνω στο θέμα 'αυτοκίνητο'.'' έπρεπε να το είχες βάλει πριν κατεβάσεις όλα τα ''μπινελίκια'' για το συγκεκριμένο και τους αγοραστές του...;)
Προσωπικά μου κάνει κάπως το να αφορίζουμε έτσι γενικά και αβίαστα το οτιδήποτε, που προέρχεται από εταιρία μεγέθους αudi (ή όποια audi)...σα να λέμε δηλαδή ότι όλοι εσείς οι μακάκες που το βγάλατε είστε αχρηστοι και αν είστε τυχεροί θα βρεθούν 2-3 ηλίθιοι που θα το πάρουν και εμείς είμαστε οι γνώστες που δεν θα το κάναμε ποτέ. Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι πόσοι λόγοι συντρέχουν για το τι θα βγει στην παραγωγή και τι όχι....Αντιλαμβανεσαι επίσης για πόσα αυτοκίνητα μπορώ να σου πω τα ίδια και μάλιστα με κόστος ενός μέσου 1400αριου..
Εκτιμώ λοιπόν, ότι κάθε πράγμα απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και δεν είναι για όλους. Αυτό δεν το κάνει ούτε άχρηστο, αλλά ούτε και αυτόν που το αγοράζει ηλίθιο. ;)

υγ 1 : Προσωπικά (ηλίθιος mode on) μου αρέσει περισσότερο το rs6 από την μαζεράτι που έβαλες. Για να μην πω ότι υπάρχουν και ομορφότερα ιταλικά και μη αυτοκίνητα από την συγκεκριμένη μαζεράτι.
υγ 2: Καλή Ανάσταση , να περάσετε τέλεια :)

Reaction score
28.194

ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ Η ΜΑΖΕΡΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΠΟΡ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΕΡΛΙΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ MB S500 H S600 H BMW 7 ΚΛΠ
Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ RS6 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΒ W211 AMG STATION H BMW M5 STATION ΜΕ ΤΟ ΑΟΥΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΒΑΝΤΑΖ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ 2 ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΡΟΥΜΥΤΙΖΕΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ ΚΟΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΕΙ ΝΕΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΘΕ 30,000-40,000 ΧΛΜ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
ΕΧΩ ΚΑΝΗ 50,000 ΧΛΜ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2855594/

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΔΗΓΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΕΡΑΤΙ.
ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (200+ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΕΣ-ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΕ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ?) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΑΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΗΣ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΠΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΟΡΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.
ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.
ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΙΠΛΕΤΑ HASTA MANIANA AMIGOS.

Reaction score
28.194

OΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NEO AUDI RS6

Και για τα γούστα, μαζεράτι, λαμποργκίνι, πόρσε, μπέντλεϊ, μερσέντες, μπέμπες, άουντι, κλπ κλπ κλπ.

Όχι όμως αυτή η ανόητη εκκεντρική ανούσια αηδία - έκτρωμα των 170.000 ε.

Αυτά, κατά την ταπεινή μου άποψη πάνω στο θέμα 'αυτοκίνητο'.
Τα περι ρατσισμού κ τις υπόλοιπες ομορφιές σου, δε θα μπω στον κόπο να τα σχολιάσω, είναι κι άγιες μέρες....ίσως απο Δευτέρα! Χαχαχαχαχα
τελος παντων, φιλαρακο μας κουρασες...
αντε γεια και καλο πασχα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.219
Members
38.669
Νεότερο μέλος
Andreas79