Netgear NTV 550 media player & R-BOX 4k android media player

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2.852
Πωλούνται ως πακέτο ή και ξεχωριστά τα media player του τίτλου, το Netgear ως κάτοχος πλέον Dune media player δεν μου χρειάζεται κι είναι κρίμα να κάθεται ενώ το R-Box 4Κ είναι δώρο που κέρδισα σε εκδήλωση φόρουμ και δεν μου έχει χρειαστεί, πρακτικά αχρησιμοποίητο σε άριστη κατάσταση 10/10 και στο κουτί του, χαρακτηριστικά του εδώ. Το netgear είναι κι αυτό σε άριστη κατάσταση 10/10, πρώτο χέρι, σε άκαπνο περιβάλλον, συμπεριλαμβάνεται κι η αρχική συσκευασία ελαφρώς τσαλακωμένη τόσα χρόνια στην αποθήκη, μαζί με όλα τα εξαρτήματα καθώς και τη βάση για πλάγια στήριξη, για τις δυνατότητες νομίζω είναι γνωστές, αποκωδικοποιεί τα περισσότερα φορμά εικόνας έως και 1080p24 κι ήχου έως και dts hd master audio, dolby true hd, περασμένη είναι η προτελευταία firmware μιας και τη θεωρώ καλύτερη σε εικόνα αλλά υπάρχει κι η τελευταία, τις στέλνω σε email και τις περνάτε με στικάκι, έχει τη δυνατότητα αφού περαστεί η τελευταία να κάνει downgrade και να ξανά περαστεί η προτελευταία, χαρακτηριστικά του και review εδώ. Υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής στο χώρο μου, αποστολές κατόπιν κατάθεσης ή με αντικαταβολή. Επικοινωνία με π.μ. ή στο 6945995356 Κώστας.
Τιμή πακέτου 80 ευρώ, ξεχωριστά στα 60 ευρώ το netgear και δώρο ένα καλώδιο hdmi Turbo-x high speed with ethernet 1,8μ. στο κουτί του και στα 20 ευρώ το R-Box . Ακολουθούν φωτό:

Reaction score
2.852
Δόθηκε και το media player εκτός φόρουμ, ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.326
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis