NETONE

Reaction score
188
αφου εκατσα και ελιωσα στο adsl.gr και διαβασα για ολους τους παροχους,για 2play κατεληξα να κανω αιτηση στην netone.

ειδα τους περισοτερους ευχαριστημενους χρηστες,σχεδον ολοι κλειδωνουν στα 12-16 mbit και κατεβαζουν 800-μεχρι 1.6mb,τωρα μπηκε σε κυκλωμα aix,και τα ping ειναι πολυ χαμηλα(αναγκαιο για online gaming).

οσο για την τηλεφωνικι υποστηριξη ειναι αρκετα καλη με μικρη αναμονη.δινει πολυ καλο ασυρματο ρουτερ και το τελος ενεργοποιησης ειναι 50 ευρω και καθε μηνα 37.

επισης εχει δωρεαν τηλεφωνα σε 18 χωρες,οπου διαφοροι χρηστες καλεσαν σε διαφορες χωρες(αμερικη,γερμανια,αυστραλια) με ποιοτητα μετρια εως καλη.

www.netone.gr

Reaction score
188
και κατι που ειδα τωρα.εχουν ανοιξει subforum στο adslgr.com και εχεις αμεση επικοινωνια με ατομα της netone.πραγματικα πολυ καλη κινηση!!

Reaction score
0
Πρόσεχε όμως φίλε Λάμπρο γιατί από ότι έχω καταλάβει είναι Voip η τηλεφωνία τους. Που σημαίνει όχι fax και αν κοπεί το ρεύμα κόβεται και το τηλέφωνο

Reaction score
1
Πρόσεχε όμως φίλε Λάμπρο γιατί από ότι έχω καταλάβει είναι Voip η τηλεφωνία τους. Που σημαίνει όχι fax και αν κοπεί το ρεύμα κόβεται και το τηλέφωνο
Αυτήν έχω κι εγώ. Αν κοπεί το ρεύμα όντως δεν παίζει, αλλά αν αυτό είναι 1η προτεραιότητα, βάζεις το ρουτερ σε ups και καθάρισες. Το φαξ λειτουργεί κανονικά. Οι συναγερμοί δεν λειτουργούν ακόμα.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία λειτουργεί καλά εώς πολύ καλά (είχε προβλήματα με τη χωρητικότητα μέχρι και πριν ένα μήνα περίπου). Η ποιότητα της τηλεφωνίας είναι πάρα πολύ καλή.

Αν σε ενδιαφέρει, θα δώσει και IPTV αρχές του νέου έτους όπως η ΟΝ.

Reaction score
188
λοιπον πηρα τηλ στις 8 το απογευμα επιασα γραμη αμεσως και μια ευγενεστατη κυρια μου ανελυσε ολες τις πληριοφοριες που ζητησα.

το θεμα με το συναγερμο το ψαχνουν,αλλα μου λεει αν ειναι επειγον μπορει να εχεις ολα τα καλουδια του 2play με 30 ευρω το μηνα και να εχεις και τον οτε.

οποτε εχεις τον οτε πχ για τον συναγερμο και μεχρι να φτιαχτει το θεμα αυτο στην netone σε γυρνανε εκτος οτε χωρις καμια χρεωση.

Reaction score
0
Απάντηση: NETONE

Μου έχει βγάλει προβλήματα στο τηλέφωνο. Αρκετά συχνά, κάποιοι μου παραπονούνται οτι δε μπορούν να με καλέσουν. Έχω μιλήσει με το cs και το κοιτάνε λέει... Η αλήθεια είναι οτι την πιστεύω την εταιρεία. Απο internet και downloading πάει καλά, δείχνει να επενδύει, άμα αντέξω και τη γκρίνια της συζύγου για τα τηλέφωνα (για μένα καλύτερα να μη μπορεί να με πάρει κανένας!) θα πάμε καλά...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.933
Απάντηση: NETONE

(για μένα καλύτερα να μη μπορεί να με πάρει κανένας!)
Μαζί σου!!! x1000 :bravo:

Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει στο σπίτι είναι το τηλέφωνο.
Για να με βρίσκουν υπάρχει το κινητό, που συνήθως το έχω κλειστό... :happy_9:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll