Network Audio Players

Reaction score
68
καλημέρα, θέλω τη βοήθεια σας για αγορά ενος audio player που να έχει τα εξής χαρακτηριστικά
να μην χρειάζεται τηλεόραση (λόγω παιδιού δεν έχω πλέον), να μπορώ να το χειριστώ από ταμπλετ
και να έχει ιντερνετικο ραδιόφωνο.Αυτά που βρήκα εως 400Ε ειναι
PIONEER N-P01-S , PIONEER N-30, Popcorn Hour A-410.
Το Popcorn όντως μπορείς και το χρησιμοποιήσεις και χωρίς τηλεόραση?Έχει συγκρίνει
κανείς ποιότητα μεταξύ των pionner με το popcorn? Πως παίζουν με usb δίσκο ή είναι απαραίτητο να στήσω nas για τα αρχεία μου? Το router είναι μακριά και δεν υπάρχει δυνατότητα για σύνδεση με
ethernet παρα μονο wifi.Αυτα τα ολίγα αν έχετε να προτείνεται και κάποιο άλλο ευχαρίστως.

Reaction score
7.194
απο την δικη μου εμπειρια θα σου προτεινα καθαροαιμη audio συσκευη σαν τα pioneer που αναφερεις πιο πανω (ειχα το n30). Το τελευταιο ειναι αρκετα προσιτο και με αρκετα καλο ηχο αλλα πλεον κουβαλα και 3 χρονια στην πλατη του οποτε μην περιμενεις τις ευκολιες που εχει το νεοτερο μοντελο (spotify κλπ). Επισης δεν ειναι εχει wifi οποτε θα χρειαστεις ενα σετ απο power line (υπαρχει και ανταπτορας της εταιρειας αλλα παιζει καπου στα 100 ευρω). Ολα τα αλλα που λες τα κανει,ενω διαβαζει ευκολα και γρηγορα αρχεια απο σκληρο δισκο (εγω του ειχα βαλει εναν wd 1tb 2,5" σχεδον γεματο και τον διαβαζε σε λιγα δευτερολεπτα).Αν τωρα μπορεις να ανεβεις στα 600 μπορεις να αγορασεις το νεο μοντελο Ν50Α, που εχει αρκετες ευκολιες παραπανω, με βασικοτερη τη δυνατοτητα λειτουργιας και σαν dac/usb dac,μεγαλυτερη οθονη,διπλη τροφοδοσια (αναλογικο-ψηφιακο τμημα) και διαβαζει πλεον και ntfs δισκους. Φυσικα υπαρχει παντα και η δυνατοτητα να διαβασουν αρχεια απο nas αν και μαλλον δεν θα την χρειαστεις (ειναι και ενα εξτρα κοστος).

Reaction score
33
Μιας και το ψάχνω κι εγώ αυτή την εποχή, να προσθέσω ότι το PIONEER N-P01 φαίνεται να είναι πρακτικά αντικαταστάτης του Ν-30 (αφού θα βγει N-50A αλλά όχι N-30A)
Από λειτουργικότητα παίζει ότι και το N-50A (εκτός από DSD 5.6), είναι πιο μικρό, έχει την ίδια οθόνη (3.5΄΄), έχει επιπλέον wi-fi αλλά βέβαια δεν έχει τις ψηφιακές εισόδους, τα διπλά DAC όπως και διάφορα άλλα όπως Hi-Bit, upsampling που έχει το N-50A

Reaction score
68
το είδα και εγώ το PIONEER N-P01 και μου αρέσει πολύ βέβαια δεν έχω βρει κανένα review.
Aλλα και το n30 με 280Ε που έχει πλέον μου φαίνεται ευκαιρία.Μάλλον θα περιμένω κανα μήνα
να δω τι γίνεται με το N-P01 και βλέπουμε.

Reaction score
5.923
Pioneer Ν-30 & Ν-50 τελος παιδια εδω και πολυ καιρο.Μην ψαχνεται Ελλαδα.
Ειχα παρει την intersys πριν 2 μηνες και ειχε ενα N-50 μονο διαθεσιμο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.616
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75