Network Media player μόνο για audio

Reaction score
1
Καλημέρα,
έχω αρχίσει να αναβαθμίζω το σύστημά μου και αφού πρόσφατα πήρα καινούρια ηχεία (focal chorus 807v):102: θέλω να συνδέσω το NAS ss4200 με ένα media player για να ακούώ κυρίως flac. Στο άμμεσο μέλλον θα προσθέσω και ένα DAC.
Δεν με ενδιαφέρει τόσο να δουλεύω ασύρματα αφου θα τραβήξω ethernet καλώδιο κοντά στον ενισχυτή.
Σκέφτομαι να πάρω ή ένα squeezebox (classic ή duet) ή Xtreamer(αν και χρειάζεται οθόνη για να βλέπεις το μενού) ή ένα netbook με εξωτερική κάρτα ήχου ώστε να μπεί optical out στο DAC.
Πέραν των διαφόρων ευκολιών (τηλεχειρισμό κτλ) υπάρχουν ηχητικές διαφορές μεταξύ των media players αν μπεί εξωτερικό DAC?
Thanks

Reaction score
0
Aν εχεις ηδη ενα λαπτοπ τοτε μπορεις να πας κατευθειαν σε ενα usb-dac !Για παραδειγμα εγω ακουσα το hegel με το δικο μου λαπτοπ κ μου αρεσε πολυ κ εχει ενσωματωμενη μια καλης ποιοτητας καρτα ηχου για να γλυτωσεις τις αγορες ! Καλο ειναι λοιπον να ακουσεις κ αυτη τη λυση σου το συνηστω

Reaction score
1
Τελίκα θα μου έρθει το DACmagic.To Hegel ούτε που το ήξερα αλλά απο ότι έψαξα είναι σε τελείως άλλη κατηγορία τιμής..
Απο media player πήρα το xtreamer (τελικά δεν είναι bitperfect σύμφωνα με το φόρουμ τους), τον λαπτοπ τον συνδέω και τώρα αλλά επειδή τον χρησιμοποιώ στην δουλειά μου και βαριέμαι τα βγάλε βάλε ήθελα κάτι πιο "σταθερό"....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.470
Members
38.564
Νεότερο μέλος
diskoyoyo